OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Subaru Tecnica International
A 282E/284E viszonylatokat hogyan tudom az IBISbe beütni? A 282050 nem segít, "E" betût nem ír ki, illetve a route-ra is azt írja, hogy Falsche route.
Az O530 (szóló) Citarot felraktam, be is tölti és a minden mûködik a vezetõfülkében, kivéve a váltó gombsora. kizárólag az "N"-re reagál. Ha D-be vagy R-be tenném nem csinál semmit, a gombok nem nyomódnak le sem billentyûre sem kurzorral. Mi lehet a probléma?
Köszi a segítséget.
Lényeg, hogy Rathausnál (egyik legkiritkusabb) 10 FPS körül van pl. Citaro szólóval. Tile töltéseknél kicsit akad, de egyébként pl. füst is be van kapcsolva.
Szóval nekem a következõk segítettek: steam-mel telepítés után ellenõriztettem, hogy minden fájl rendesen megvan-e (elsõre nem volt, talán harmadszorra). Az aktuális (2.00.008) patch-csel is van néha directx halálozás - jellemzõen tile töltéskor, de újra fel szokott éledni. Fõleg, ha várok, esetleg a nézetet húzgálom. 😊
A beállításokat szerintem jól optimalizáltam, ennyi.
paraméterei a gépemnek
Alaplap neve: ASRock N68C-GS UCC
proceszor : AMD Athlon II X2 260, 3600 MHz (16 x 219)
ram: 2* 2gb ddr3 1333mhz
videókártya: NVida GEFOTCE GTS450 1gb-s hát most ha ez gyenge hozzá akkor nem értem hogy mi baj szerintem nem nincs baja gépnek
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
(Mármint hány részre kell szabdaljam a 31xxx karaktert tartalmazó sort?)
--
De a Buse kép gyártás:
Pl. IkC56
Speciális HOF-ot használ (omsi 2-ben kis scripteléssel és a hof-okba egy bejegyzéssel / módosítással megoldható, hogy ne kelljen ..)
Én úgy csinálom, hogy
- kell a notepad++ (vagy más nagy tudású szövegmahinátor Word pont nem erre való, de editplus is lehet pl)
megnyitok egy BUSE-s buszhoz meglévõ hofot.
Ctrl + H itt a keresési módot bõvítettre állítom. (2.)
@ -t cserélek
-re
Tadam, megjelennek a .-ból és 1-bõl álló képek.
Ízlés szerint lehet javítani a láthatóságot, ha a . -t - ra cseréljük, és az 1-eseket # -ra.
megszerkeszted, amit szeretnél, majd szépen mindent visszacsereberélsz, és elmented.
Ennyi.
A BUSE-t használok esetében el kell készíteni a megjelenítendõ szöveget, és annak megfelelõen módosítani a hof-fájlt...
- Floating pedestrians
- Jerky/missing pedestrian animation (kékkel vannak jelölve vagyis ezek újak)
Tehát magyarul: Lebegõ gyalogosok eltüntetésén dolgoznak meg a rázkódó/hiányzó gyalogos animációk kijavításán
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
C56 kijelzõjét hogy lehet mûködésre bírni?? próbáltam sima hof file-val, BUSE hof file-val, de nem ír ki semmit...
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
vehlices/O307/.... ben van benne
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
<#confused>#confused>
Haters gonna hate!
Ez a dugó miért van itt a délpest pályán:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_1_21_m2g7f38osl.jpg
valahogy el leht tüntetni?
Jelenleg javítás alatt lévõ hibák:
- E/A fehler billentyûzet és kormány konfigurálásakor
- AI buszok beakadnak, pl. Ruhlebennél
- Éjszaka nem megvilágított objektek
- Éjszakai járatok rossz járatszámot írnak ki
- Helytelen AI útvonalak bizonyos helyeken
Kész javítások, várhatóan a következõ patch-ben érkeznek:
- Hiányzó billentyûparancsok hozzáadva az alapértelmezett billentyûkiosztáshoz
- Fölugró ablak tile-ok töltésekor eltávolítva (?)
- Láthatatlan fal Falkenseenél eltávolítva
- 1990. szeptember 30-tól vezethetõ 92-es járat
- NG272 utánfutója rendesen le lesz helyezve mentés betöltésekor
- Fõmenü elcsúszás javítva
- Internetes textúra letöltési folyamat kikapcsolása nem aktív internetkapcsolat esetén
- Kisebb hibajavítások a Spandau pályán
- SD200-asok emeleti szélvédõje helyére igazítva
- Új: folyamatjelzõ csík betöltõskor
Fontos:
"A kisebb hibákat is folyamatosan javítjuk, mert egyszerûbb úgy nekiállni a komoly hibák javításának, hogy elõtte kigyomláltunk."
Történt ugyanis, hogy Martonváros V3-on egyszerûen a végállomáson kívül sehol nem hajlandóak leszállni az utasok, hiába növelem a megállókban a leszállók számát, így az utolsó 3-4 megállóban már nem férnek fel a buszra.
Van erre valami megoldás? Elég idegesítõ így vezetni.
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5
A gépen a win7 van
Video kártáyám 1gb
ram 4gb
avast a virus írtom egyszerûen elmegyek vel két meg állot aztán le is fagyott. ez tegnap ótta csinálja le töröltem mert felraktam a dél pest pályátrá de minden féle scenery objectet írt rá aztán ujra teleptetem de azóta nem jó.
-milyen konfival próbálsz játszani, mik futnak a gépen (vírusírtó stb)?
-milyen beállításokat használsz omsi2-ben?
-melyik pályáknál rinyál a drága? (alap pályák, vagy kiegészítõk, mert ott nincs fent minden ezekszerint) 😞
+Logfile-t esetleg spoilerezve írj ide.
ACER_E571G I3-234M 2.3Ghz (2GB Vram) Nvidia Geforce 710M (2Gb Vram)
már ez a harmadik hogy felkelet telepítenem és nem tudom a baj a
Bajai :
- állandoan lefagy
- a pályákat beltölti részben utána lefagy
egyszerüen nem tudom mi a baja v.ki segítsen eredeti a wingbestnél vetem
kösz azért elõre is
https://mega.co.nz/#!bYwGDY6K!SA1pck2UItSnpZ7s2gvdsFI-044xXDZyp2a8zai-Qa8
[/url][/img]
Én akárhányszor készítettem valamit, kiraktam ide, és letöltötte aki akarta.
De azért jót nevettem a "SENKIT SEM ÉRDEKEL?" részen <#vigyor3>#vigyor3>
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Üdv ich!
Mert a legkisebb sebességnél is,ha úthibán hajtok át,
rugózik olyat,hogy a busz átugrik a szembelévõ sávba,vagy ha nem arra, akkor a jobb irányba.
És tudja valaki,hogy ennél melyik fájlt kell kivenni belõle?.
Válaszokat elõre is köszönöm.