OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pár posttal lejjebb én is ezt igyekeztem kideríteni, írtak rá megoldást ha járatosabb vagy a játék módosításaiban.

Subaru Tecnica International

Köszi a segítséget, így már mûködik rendesen. Még egy kérdés 😊
A 282E/284E viszonylatokat hogyan tudom az IBISbe beütni? A 282050 nem segít, "E" betût nem ír ki, illetve a route-ra is azt írja, hogy Falsche route.
bpo451
Szerintem sztrájkolnak Kökin 😊

Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

csutkáig nyomdle a féket és utána mûködni fog😊
Sziasztok, régóta játszom az OSMI1-el, de ilyen hibát nem tapasztaltam még.
Az O530 (szóló) Citarot felraktam, be is tölti és a minden mûködik a vezetõfülkében, kivéve a váltó gombsora. kizárólag az "N"-re reagál. Ha D-be vagy R-be tenném nem csinál semmit, a gombok nem nyomódnak le sem billentyûre sem kurzorral. Mi lehet a probléma?
Köszi a segítséget.
nemeza
Nekem 3GB RAM-om van, és valamivel gyengébb proci (bár Intel).Videokártya hasonló, bár nem alaplapra integrált a chip.
Lényeg, hogy Rathausnál (egyik legkiritkusabb) 10 FPS körül van pl. Citaro szólóval. Tile töltéseknél kicsit akad, de egyébként pl. füst is be van kapcsolva.

Szóval nekem a következõk segítettek: steam-mel telepítés után ellenõriztettem, hogy minden fájl rendesen megvan-e (elsõre nem volt, talán harmadszorra). Az aktuális (2.00.008) patch-csel is van néha directx halálozás - jellemzõen tile töltéskor, de újra fel szokott éledni. Fõleg, ha várok, esetleg a nézetet húzgálom. 😊

A beállításokat szerintem jól optimalizáltam, ennyi.
olimano2222
Ez gyenge sajnos!

Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda

Gépem nem gyenge
paraméterei a gépemnek
Alaplap neve: ASRock N68C-GS UCC
proceszor : AMD Athlon II X2 260, 3600 MHz (16 x 219)
ram: 2* 2gb ddr3 1333mhz
videókártya: NVida GEFOTCE GTS450 1gb-s hát most ha ez gyenge hozzá akkor nem értem hogy mi baj szerintem nem nincs baja gépnek

Valószínû a géped gyenge.

Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!

hali már nem kérek elegem van az omsi 2-bõl ha v.kinek nincs meg és szeretné meg venni az jelezen vissza mert én úgy döntõdtem hogy eladom mert egyszerû szavakkal élve nem kell ilyen játék nem ami nem jó harmadjára kellet telepítenem a baja ugyan úgy nem változott én meg így határoztam az a baja a játéknak hogy a Szombathelyi mivel csak avval tudok játszani elmegyek a busszal két megállott aztán ennyi lefagy nem tudok mit tenni nem értek hozzá nem tudom mi a baja.

Semmis, rájöttem...
És azt hogy tudom elérni hogy ne egy sorban jelenítse meg az egészet hanem tényleg "képként"?
(Mármint hány részre kell szabdaljam a 31xxx karaktert tartalmazó sort?)
Király, megpróbálkozom vele, köszönöm 😉!

nemeza
A gyári buszok többsége 3 karaktert tud megjeleníteni és Délpesten az E a negyedik.. 412-es Fok-Gyemje tudja.
--
De a Buse kép gyártás:
Pl. IkC56

Speciális HOF-ot használ (omsi 2-ben kis scripteléssel és a hof-okba egy bejegyzéssel / módosítással megoldható, hogy ne kelljen ..)

Én úgy csinálom, hogy
- kell a notepad++ (vagy más nagy tudású szövegmahinátor Word pont nem erre való, de editplus is lehet pl)
megnyitok egy BUSE-s buszhoz meglévõ hofot.
Ctrl + H itt a keresési módot bõvítettre állítom. (2.)
@ -t cserélek
-re

Tadam, megjelennek a .-ból és 1-bõl álló képek.

Ízlés szerint lehet javítani a láthatóságot, ha a . -t - ra cseréljük, és az 1-eseket # -ra.

megszerkeszted, amit szeretnél, majd szépen mindent visszacsereberélsz, és elmented.

Ennyi.
Huh .. értem.. ebben még nem vagyok nagyon otthon konkrétan semennyire, ezzel kapcsolatban találok valahol - Rookie's room-hoz hasonló - leírást vagy te tudnál esetleg pár szót róla mondani mit kell átírni? Ha persze nem bonyolult nagyon. Köszi!

Ha olyan buszt vezetsz, amely az eredeti matrix(_d).osc-t használja, akkor reménytelen. Az ugyanis csak három karakter megjelenítésére képes.
A BUSE-t használok esetében el kell készíteni a megjelenítendõ szöveget, és annak megfelelõen módosítani a hof-fájlt...
MineHeadHun
Újabbakon is dolgoznak:
- Floating pedestrians
- Jerky/missing pedestrian animation (kékkel vannak jelölve vagyis ezek újak)

Tehát magyarul: Lebegõ gyalogosok eltüntetésén dolgoznak meg a rázkódó/hiányzó gyalogos animációk kijavításán
kem001
Kijelzõje mérete miatt egyedi hof fájl kell hozzá.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Hello!
C56 kijelzõjét hogy lehet mûködésre bírni?? próbáltam sima hof file-val, BUSE hof file-val, de nem ír ki semmit...
Az AI-k nem férnek el egymás mellett, mondjuk ez nem csak ott probléma hanem nálam az autók is beakadnak gyakran a Derkovits/Nefelejcs utcai útszûkületeknél mert nem tudnak elmenni egymás mellett (pedig ott van hely bõven), illetve a buszok még KöKI végállomásnál is beakadnak a Keleti oldali visszafordító kanyarban is. Eltüntetni úgy tudod legegyszerûbben hogy az idõt néhány másodperccel elõrébb állítod így a játék újra számolja a busz helyzetét
Megvan, csak billentyûzettel nehezen kivitelezhetõ 😊

AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány

MB 307-nél melyik az automata váltós? mert prbálom mûködésre birni de nem tudom sebességbe tenni.
vehlices/O307/.... ben van benne

AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány

biliard10
Köszönöm a forditást :3

YoGabN
Igen, ezt már én is akartam jelezni. Ennél a megállónál nem fér ér egymás mellett a két Citaro.
<#confused>

Haters gonna hate!

Sziasztok, aki nyüstöli már a délpestet, az tudna tippet adni, hogy lehet az "E" betût odabiggyeszteni a járatszámhoz?, igen tudom ott van az ibis kódja a leírásban de nekem semelyik busznál sem hozta elõ bárhogy írtam be, próbálkoztam más kódokkal is de semmi. Legalábbis az E elõjött, viszont csak 82-vel az elején. 4 karaktert nálam képtelen volt elõhozni. Ez normális vagy nálam van hiba? Hof mindenhol minden busznál a helyén, ezt a hibát kizárnám. Elõre is köszönöm akármelyikõtök tud segíteni!

sziasztok!
Ez a dugó miért van itt a délpest pályán:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_1_21_m2g7f38osl.jpg
valahogy el leht tüntetni?
Fordítás idegen nyelvvel hadilábon állóknak:

Jelenleg javítás alatt lévõ hibák:

- E/A fehler billentyûzet és kormány konfigurálásakor
- AI buszok beakadnak, pl. Ruhlebennél
- Éjszaka nem megvilágított objektek
- Éjszakai járatok rossz járatszámot írnak ki
- Helytelen AI útvonalak bizonyos helyeken

Kész javítások, várhatóan a következõ patch-ben érkeznek:

- Hiányzó billentyûparancsok hozzáadva az alapértelmezett billentyûkiosztáshoz
- Fölugró ablak tile-ok töltésekor eltávolítva (?)
- Láthatatlan fal Falkenseenél eltávolítva
- 1990. szeptember 30-tól vezethetõ 92-es járat
- NG272 utánfutója rendesen le lesz helyezve mentés betöltésekor
- Fõmenü elcsúszás javítva
- Internetes textúra letöltési folyamat kikapcsolása nem aktív internetkapcsolat esetén
- Kisebb hibajavítások a Spandau pályán
- SD200-asok emeleti szélvédõje helyére igazítva
- Új: folyamatjelzõ csík betöltõskor

Fontos:
"A kisebb hibákat is folyamatosan javítjuk, mert egyszerûbb úgy nekiállni a komoly hibák javításának, hogy elõtte kigyomláltunk."
biliard10
UPDATE Készül OMSI 2-höz 😄

UPDATE INFO

bpo451
Egy pályán befolyásolja valami a leszállók számát a megállókban megadottakon kívül vagy véletlenszerûen történnek a leszállások?
Történt ugyanis, hogy Martonváros V3-on egyszerûen a végállomáson kívül sehol nem hajlandóak leszállni az utasok, hiába növelem a megállókban a leszállók számát, így az utolsó 3-4 megállóban már nem férnek fel a buszra.
Van erre valami megoldás? Elég idegesítõ így vezetni.

Norbesz23
Beállítási vagy a géped karcsú a játékhoz.

Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5

Tudom carmus most ár rájõtem én is csak anyi bajom van hogy elmegyek vele két meg állott aztán lefagy azt enyi az összes pályánál ilyen nem tudom mi a baja .

A Dél-Pest NEM kompatibilis az OMSI 2-vel!
kriszi94-nek egyenlõre csak egy pályával játszok az is a szombathely 2.2 mert mivel csak evvel tudok játszani hilyesbiktek tudtam idáig .
A gépen a win7 van
Video kártáyám 1gb
ram 4gb
avast a virus írtom egyszerûen elmegyek vel két meg állot aztán le is fagyott. ez tegnap ótta csinálja le töröltem mert felraktam a dél pest pályátrá de minden féle scenery objectet írt rá aztán ujra teleptetem de azóta nem jó.

Ez így nagyon kevés, hogy állandóan lefagy....
-milyen konfival próbálsz játszani, mik futnak a gépen (vírusírtó stb)?
-milyen beállításokat használsz omsi2-ben?
-melyik pályáknál rinyál a drága? (alap pályák, vagy kiegészítõk, mert ott nincs fent minden ezekszerint) 😞

+Logfile-t esetleg spoilerezve írj ide.

ACER_E571G I3-234M 2.3Ghz (2GB Vram) Nvidia Geforce 710M (2Gb Vram)

Helosztok légyszí segítsetek mert már nem tudom mi a baj a második részel
már ez a harmadik hogy felkelet telepítenem és nem tudom a baj a
Bajai :
- állandoan lefagy
- a pályákat beltölti részben utána lefagy
egyszerüen nem tudom mi a baja v.ki segítsen eredeti a wingbestnél vetem

kösz azért elõre is

Banderasbkv
Köszönöm!
nemeza
Jól néz ki!
OMSI 1-et újra felraktam. Pályák mûködnek. Már régen tilitoliztam az obejktekkel vagy amit be kell rakni hogy mûködjön, nem árt a gyakorlás, sõt most mégjobb rendszerezéssel elpakolom a dolgokat jó idõre hogy meglegyen.

Banderasbkv
Jó akkor itt is van most jobb? 😄

https://mega.co.nz/#!bYwGDY6K!SA1pck2UItSnpZ7s2gvdsFI-044xXDZyp2a8zai-Qa8

[/url][/img]
Carlo da Italia
Tudna valaki segíteni abban hogy hol lehet az álló visszapillantó tükrön állítani?. Tükör
bpo451
Ne haragudj, de ez most pont úgy hangzik, mintha könyörögni kellene személyesen, hogy légyszi küldd már el.
Én akárhányszor készítettem valamit, kiraktam ide, és letöltötte aki akarta.
De azért jót nevettem a "SENKIT SEM ÉRDEKEL?" részen <#vigyor3>

Banderasbkv
Elküldtem privátba amúgy meg akit még érdekel az írjon.
De engem igen 😊
Banderasbkv
SENKIT SEM ÉRDEKEL?
Igen mivel laprugós a 255-el együtt, a többi 200-as meg légrugós.

Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!

Pedig pont az a tök jó benne, igazi Ikarusos érzés ahogy rugózik, fõleg hogy tényleg hasonlóan rugózós a 266-os, ha jól tudom ^^

Üdv ich!

Carlo da Italia
Ki lehet venni az IK266.25-bõl a rugózást?.
Mert a legkisebb sebességnél is,ha úthibán hajtok át,
rugózik olyat,hogy a busz átugrik a szembelévõ sávba,vagy ha nem arra, akkor a jobb irányba.
És tudja valaki,hogy ennél melyik fájlt kell kivenni belõle?.
Válaszokat elõre is köszönöm.
nemeza
Belsõ kijelzõ - Vmatrix-szal 😊
nemeza
Elmondanád, hogy sikerült megcsinálni? Én nem tudtam átkonvertálni anno.
bpo451
Leaglább most felcseszted pár ember agyát, akik OMSI2 alatt szeretnének játszani vele 😊