63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
alexander1993 #51330 Jobb már nem is lehetne. :) -
Deniske #51329 *FOK-GYEM-es 412-est akartam írni -
Deniske #51328 Egy kérdés; Csak nekem nem megy Omsi 2 alatt a futáros 412-es? Kiválasztom, minden oké, ZF-es, festés, minden oké, leraknám mondjuk xy helyre bárhova és kiír annyit hogy Fahler és nem teszi le. Omsi 1 alatt pláne hogy nem megy, de Omsi 2 alatt elvileg kéne menjen, miért lehet ez? -
padarmartin #51327 Egész jól elbeszélgetsz magadnak :3 -
alexander1993 #51326 Most már ez is meg van. -
alexander1993 #51325 Ez a problémám megoldódott. Az utasok viszont nem akarnak felszállni valamiért. -
Fdm019 #51324 Köszi,már nem írja ki, de betöltés után csak az al járművek és gyalogosok jelennek meg. Tudtok segíteni? -
alexander1993 #51323 Hogy tudnám a 412-esben működésre bírni a futárt? Nem írja ki a járatszámot és célállomást se. -
Nekem az van fent, mégis zugriffel. -
Utána néztem 1.6-os Patchal működik a Fokgyemes verzió a ik412-nél. -
martinmassa3 #51320 *lett
-
martinmassa3 #51319 Szerintem nagyon jó len a omsi 2.1 firsítés
-
Ha 5 hozzászólást visszaolvasol, látod, hogy nem. -
Nálam se működik az 1 alat a fokgyemes verzió. -
cxaxoxc #51316 Nálam jó helyre vannak másolva a hangok, de nagyon rapszodikus a működése. A gyári futáros figyelmeztetések közül is sokat egyszerűen nem mond be ha rányomok, és a pálya megállói közül sem mindet mondja. Logfile-ban azt írja, hogy "does not exist!". De a mappában ott vannak, és nem is sérültek a fileok, le lehet őket játszani. Valahogy pedig mintha mégsem lenne jó az elérési útja, vagy nem tudom. Pl mentem a pályán, és egyszer csak elkezdett beszélni a futár, aztán néha nem mondta, utána párat megint mondott. A logfile-om ezzel a hibával van tele... Egyébként nem csak hangoknál van ez a hiba. Nálam több file-nál is ezt írja a logfile. Busztól, pályától függetlenül. (Még a gyári pályáknál/buszoknál is folyamatosan vannak ilyen bejegyzések.) Esetleg erre van valamilyen ötleted? -
Nálam se működik, OMSI1 alatt. -
Csak nálam nem jó a FOK-GYEM-es kiegészítés az Ikarus 412-eshez Omsi2 alatt? Mindenféle script hibákat ír betöltésnél. :S -
regelek5 #51313 Köszi szépen, most már működik a teljes ajtónyitás. -
"1. Több modell áll egymás mellett, akkor a nem kiválasztott busznak eltűnik a kipufogója felülről."
Ez a játék tulajdonsága, nem a buszé. Az AI-vonatoknál is csak akkor látszott a füstje a mozdonynak, ha az volt aktív, ha valamelyik kocsi vagy független nézet volt, akkor nem látszott. -
Akkor mondatni hogy ez is egy olyan busz, ami az OMSI2-re jött ki?? De jó... Akkor marad a gyári színe... :D Köszi az infót. :) -
Nekem is ilyenek a festések az 1-ben.
-
Gépújraindítás után jó lett. Nem tudom mi volt...
Most viszont kismillió hasonló hibaüzi:
-
fahrerplatz #51308 Ikarus 415-ösnek van OMSI 2-ben is játszható verziója? -
norb82 #51307 1-ben ilyen, 2-ben jók a festések. -
Csak nálam nem jók a festések?? De amúgy még a festésen kívül 3 szembe tűnő hibát is felfedeztem benne, a többi mellé. :) De megjegyzem, ez nem fikázás vagy pocskondiázás valami csúnyaság, ez csak egy pár apró észrevétel amit talán lehet még javítani. :)
1. Több modell áll egymás mellett, akkor a nem kiválasztott busznak eltűnik a kipufogója felülről.
2. Több modell esetén, a 2. és a 3. ajtó egyik ajtó szárnya eltűnik.
3. A kipufogó fűst nem ott távozik ahol a modellen kellene... Pl. ha kövér gázzal megy a busz akkor vagy körbe forog a kip.füst (ezt úgy értem hogy az első lökhárítónál is láttam kip.füstöt), vagy egyszerűen csak hátul jön ki ahogy a képen is látható.
-
Oké. A javításban remélem külön lesznek szedve a bemondások, ahogy a 2-nél -
Először én is azt hittem hogy valami hiba lehet, de kiderült hogy be kell nyomni egy gombot a műszerfalon és akkor kinyílik mind a két szárny ajtó egyszerre.
-
Zoliikp #51303 Valamit nem értesz.
Béta verzió, amihez a készítők kérték, hogy "ne piszkáld, mert folyamatosan javítjuk".
Ha mégis hozzányúlsz, akkor nagy gondban leszel:
ugyanis az 1-ben megszokott script az alapja, és így nem tudja kezelni a külön mappákban elhelyezett wav-okat. Márpedig a 2-ben a pályákként, külön vannak szedve.
Ezért visszafelé kell dolgoznod, és a futár-mappájába bemásolnod az adott pálya hangjait.
Hidd el működni fog...
-
[URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236630869&no=51171]#51171 valaki?[/URL]
-
regelek5 #51301 Kipróbáltam az Ikarus 412-est az összajtós módszerrel. Most már működnek az ajtók is, utasok is jönnek, jól összerakott busz lett, a hangok nagyon élethűek, egyedül a FUTÁR szokatlan még, folyton leáll, de az lehet, hogy a hiba-szimuláció miatt van. A figyelmeztető bemondások is jók lettek, tetszik az érintőképernyős kezelése is.
Másnál is előfordul, hogy az első ajtó csak félig nyílik ki (jobb szárny), illetve hogy ott megmaradnak az utasok, és nem szállnak le? Sokszor miattuk nem szállnak fel a megállóban várakozók, illetve ők a végállomáson is fent maradnak a buszon. Gondolom, ezek a Béta-verzió miatt vannak, majd javítani fogják ezeket.
Ezektől függetlenül nagyon tetszik a játékbéli busz, viszont a pestieket nem irigylem, ha ezzel kell utazniuk, elég szétesős és majdnem lerobbanós feelingje van.
-
matec1996 #51300 nekem annál a busznál hibát jelezz mi lehet a gond? :O -
Ikarus Ik400 --> 412.10A (ZF) -
matec1996 #51298 Hello a 412-be lesz javítás hogy több utas férjen fel?? :) -
Nem tudom működésre bírni. Nem jelenik meg a buszválasztóban. :/ -
Ez azt jelenti, hogy ez is elérhető. :) -
Elég nagy fába vágod a fejszéd.
Elkészíted a modellt. (~20%)
Veszel fel hangokat, ezeket megvágod, beállítod, a modellt exportálod, mindent beanimálsz, és a végén még készítesz egy leírást hozzá. Ez a többi.
Ha AI-nak kell, akkor talán nem akkora szívás. -
-
wenimo332 #51293 hogyan célszerű neki állni egy új busznak? Jön a nyári szünet, és gondoltam megismerkedem e téren is az Omsival:) SketchUp nevű progival neki lehet állni? Vagy hogyan kezdjem? -
Jah, azt elfelejtettem hogy nem minden festés szerepel a képen, így is kemény 15 fps-em volt a 4 db 412-estől :D
-
Reveszda és Én készítettünk egy Repaint Packot a 412-höz!
A csomag tartalmaz egy javítást a bugyikék festéshez(valósághűbb = sötétebb és rá lett téve a bkk logó előre :) )
Nos, mivel előre nem tudtam logókat tenni, így pl a Szabocs volánon nincs kint a logó, valamint némelyiken az a bizonyos "fekete csík" érdekes tehát kicsikét "béta buszra béta festés" feelinges de sebaj! KÉP:
Direkt link: http://kepkezelo.com/images/tczl0e90o9w9a8v8nqf7.png
Letöltés:
https://mega.co.nz/#!AE0nVSaI!yQlsRmjNP4Kbx-CMFeIF57K_tmkUh__6Zes-q9_q6KA