63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Egyébként ezt most nem az Aerosoft, hanem a Halycoon publikálja, mindössze az Aerosofttól is meg lehet venni. -
Routeres #55141 2x annyian valószínűleg nem, de az alacsonyabb árral nagyobb fogyasztást lehet elérni. Kis közgáz.
Természetesen tisztában vagyok az Aerosoft árazási szokásaival, ahogy az is egyértelmű, hogy nem a készítő szabja meg az árat. De ez a lényegen nem változtat. -
Sajnos ennyiért is megveszik az emberek, így felesleges olcsóbban adni... Ha 13Eu lenne, akkor sem venné meg 2-szer annyi ember, 6.5 euróért 4-szer annyi, stb. Sajnos a pénz lebeg elöttük, és ezért nem a pálya készítőjét hibáztatom (ennek története van), hanem a kiadót. -
Routeres #55139 Bizonyára valami korszakalkotó tartalommal bír majd, ha ennyit kérnek érte.
Nem azzal van gond, hogy fizetős, hanem az árral. Bár én többre tartom azt, aki ingyen alkot minőségit, ha az árcédula nem kúszik 10-15€ fölé, akkor már kevésbé ráncolom össze a homlokom. Egy pálya és egy busz konkrétan 6€-val kerül többe, mint az OMSI 2-m. Ezen vagyok egy hangyapöcsnyit kiakadva. (A fejlesztők meg ne az addonkészítésből akarjanak megélni, menjenek szépen vissza dolgozni a törökök helyett...) -
Harixis #55138 Elsődlegesen nem nagy átalakításokat akarok hanem csak mondjuk text csere, korlát szín csere, ülés csere és ehhez hasonló. Nem át scriptelni az egészt. Erről sincsen fogalmam mifán terem az egész. -
Sajnos egy kiadó ebből él... -
Routeres #55136 26€? Vicc. -
Könyörgöm, google. Beírod és egyből rájössz mi az. Bár azt hozzátenném hogy UW map nincs, UV map és UVW map viszont van. -
Breaking News !
Coming Soon
Link
-
generalGGabe #55133 Akkor először nem egy busszal kéne kezdeni, hanem fogni egy könyvet, és megtanulni az alapokat. -
Harixis #55132 Kérlek ne akadj ki a teljesen kezdő amatőr kérdésemért: mit értesz azon, hogy UWmap? Nem tudom mifán terem egy busz összerakása így nem ismerek semmilyen kifejezést. -
Harixis #55131 Egyenlőre csak szakbarbárkodom nyílván saját része tanulásként, de ha nagyon nehéz lehet, hogy majd leteszek róla, meglátjuk. -
Zoliikp #55130 A konvertáláskor az eljárást értsd meg:
-az o3d-fájl csak hivatkozik a textúrára, és nem tartalmazza azt.
Így visszakonvertáláskor nem is lehet rajta. Ezért kell újratextúrázni, de csak akkor lehet, haaz objektnek megmaradt az UWmap-ja.
Ezt a DE-ben könnyen ellenőrizheted, megnyitás után. -
Én próbálkoztam azzal, hogy építsek belőle egy C80-ant, elég tragédia ezt átalakítani.
Kezdjük ott, hogy a kasztnit, a teljes üvegezést, az utasteret, mindent át kell alakítani. Akkor át kell írni a scripteket, máskülönben a nem létező ajtónál fognak álldogálni, esetleg a helyén leszállni. Ezzel csak annak érdemes foglalkoznia, aki tudja mit csinál. Mondjuk saját célra jól el lehet hülyéskedni mindenféle moddolással. -
Edmond14 #55128 Értem, az addon meg is van, csak a módosítást kerestem hozzá. Amúgy köszi a segítséget! -
Már van. -
gabesz012 #55126 Azt linkeltem pár napja, de az csak pár hang, meg script fájl, ugyanúgy kell hozzá a 3generations. -
Szia!
Lesz a buszban digitális óra? Olyanra gondolok, mint ami a VOLVO 9900-ba.
Köszönöm előre is a válaszod. -
Edmond14 #55124 Értem, de én arra módosítottra értettem, amit elvileg Morphi módosított.
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2014.11.18. 15:55:17 -
A Mercedes citaro g c2 csak addonként lehet letölteni, legalábbis én így tudom, de lehet hogy tévedek, de ha így van akkor nem szóltam.
Utoljára szerkesztette: Norbesz23, 2014.11.18. 15:46:58 -
Edmond14 #55122 A C2 honnan tölthető le?
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2014.11.18. 15:18:34 -
gabesz012 #55121 Ez jó hír, várjuk szeretettel. :) Ha minden igaz a Solaris is jön nemsokára. A C2 is végre élvezhető lett, sőt, az eddig játszhatatlan buszból varázsolt Morphi egy igen jó gépet (gondolom majd a csuklós is kap egy kis tuningot). Télen sem fullad unalomba a buszozás. Halkan megjegyezve mondjuk az elég gáz, hogy egy fizetős addont egy lelkes "amatőr" javít ki... -
Harixis #55120 Megkeresem majd e típust. Ha rá tudnák jönni, hogy hogyan kell úgy visszakonvertálni, hogy text is megjelenjen a a felületeken akkor csinálnák belőle egy 3 ajtós helyközi változatot. -
Az alap 280.02-ben van mechanikus váltós busz. -
Harixis #55118 Szerintetek létezik olyan IK280-as ami helyközi viszonylatra lett készítve? Eddig csak helyi szériát láttam. Kézi váltós IK280-as van? Vagy amit Ikarusfan csinált az? Néztem róla a videót de nem emlékszem rá....... -
GTT436 #55117 395.12 -
Ha előbb nem karácsonykor már fogsz. :D
-
Benya01 #55115 Bár épp azért lenne különleges. Bár aki nem ment vele soha, az nem tudja hogy azért megvan a maga feelingje :D Am hangokban sem egyezne, hisz más motor dübörög benne :D -
Pupesz #55114 Már játszani akarok vele! :) -
GTT436 #55111 Légkondis ? :D
-
E95, de milyen változat? :D -
GTT436 #55109 395.19 es ?
Utoljára szerkesztette: GTT436, 2014.11.17. 19:51:59 -
Tegnap volt kép a Rábásról, nos ki ismeri fel hogy ez minek a műszerfala? :D
-
GTT436 #55107 Nem kérem hogy csináljátok meg nem dehogy. csak egy festés vagy valami. -
Ez 250.59, ne keverjük az egyenest a gömbölyűvel. (modellre gondolok)
Utoljára szerkesztette: c2driver, 2014.11.17. 19:01:46 -
Meg. Holnapra jó lesz? -
Egyrészt készül Nógrádos 280, másrészt ez nem így működik, hogy valaki kér egy buszt, és akkor kap is egyet.
Ha valaki meg szeretne csinálni egy buszt, megcsinálja, ha nem, nem. Téged sem fog vissza semmi, hogy megpróbáld. -
GTT436 #55103 Sziasztok nem tudom hogy valaki esetleg meg tudná-e csinálni ? Ő nagyon hiányzik Hogy le selejtezték. És még én kiskoromban mentem vele :(
Ha valaki tudna egy hasolót csinálni akkor nagyon megörülnék neki. Le selejtezett ikarus 280 3:11 Akinek nem onnan indul.
Utoljára szerkesztette: GTT436, 2014.11.17. 18:45:04 -
norb82 #55102 Sztem windows eszközkezelőben át tudod nevezni. -
lanerto #55101 Üdv! van két ugyanolyan kormányom (Logitech formula vibration feedback wheel). Mivel az előző tönkrement (kábelhibás, csak az egyik pedál működik), ezért gondoltam hogy veszek egy ugyanolyat, hiszen nagyon szerettem. Egyik nap gondoltam, hogy ha úgyis működik az egyik pedál a régi kormányomon, akkor miért ne állítsam be, hogy az legyen a tengelykapcsoló? Csak egy olyan problémába ütköztem, hogy a windows ugyanolyan név alatt kezeli mind a kettőt (mily meglepő :D), ami alapvetően nem lenne baj, hisz kétszer jelenik meg és külön is érzékeli, viszont az omsi 2 csak egyet lát belőle, mégpedig azt, amelyik előnyben van részesítve a windowsban. Meg lehet azt oldani, hogy esetleg valami más neve legyen az egyik kormánynak? Mert akkor külön tudná érzékelni az omsi 2, és megoldódna a probléma. Vagy valami más ötlet? Előre is köszönöm :)