OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tud ajánlani egy kiváló buszt?
Ezzel azt hiszem keresztet vethetünk bármilyen komolyabb OMSI2 javításra, fejlesztésre, bár nálam így is többé-kevésbé korrektül fut.
"Kár érte, kiváló ügynök volt..."

Fognar
Esküszöm, nekem NAGYON tetszik! 😊 Ha lenne rá pénzem, egyből lecsapnék rá 😄
Ikarusfan
Fordítás (mert tudom páran nem nagyon tudnak angolul):

Kedves fórum közösség!

Ezt az üzenetet Marcel írta, és én csak és kizárólag lefordítottam.

"Ez az üzenet talán pár kérdést és aggodalmat fog szülni. Ezért előre leszögezem: Janine és én nem fogunk információt adni e-mail vagy PM (szerk: személyes üzenet) formájában. Hamarosan elindítunk egy új kérdezz/felelek topikot, ahol majd feltehetitek a kérdéseiteket a mai bejelentéssel kapcsolatban.

---

Rüdiger és én megszakítottuk az együttműködésünket és az MR-Software GbR meg fog szűnni. Mint az internetes oldalunk tulajdonosa, nem nyújthatok semmit sem a cégünk nevében, csak az én nevemben. Éppen ezért a mai nap során a jogi nyilatkozatunk megváltozott.

Mivel Rüdiger nem segít a munkánkban vagy a fórumon többet, szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak neki azért a sok évért, mint a legjobb barátom, valamint a magas szintű munkájáért az OMSI megjelenéséig. Bánom, hogy nem kerülhetett sor egy fair és kiegyensúlyozott együttműködésre. A lehető legjobbakat Rüdigernek és a jövőjének!

A megrögzött OMSI-fanok tudják, hogy mi mindig is fenntartásokkal kezeltük az jóslatokat. Szóval: ahogyan folytatom az OMSI-val kapcsolatos munkáimat, még mindig nyitott. De értékelem a biztosított támogatást és patch-elést.

---

A 2.2-es verzió legkorábban 2014. október 1-jén jelenik meg. Ez a határideje Rüdigernek, hogy új szerződéseket kössön.

---

Ezen írott soraim a frusztrációmat és mérgességemet mutatják. Nem tudok pozitív véleményt adni Rüdigerről, amióta megjelent az OMSI 2. Csalódtam, valamint megsértve érzem magam az ő hozzászólásai miatt, amelyeket az én erőfeszítéseimről és munkámról írt a projekttel kapcsolatban. Az erkölcs és a megfontoltság bukását leküzdeni, amin keresztülmentem miatta, rengeteg időt és nyugalmat fog feláldozni. Ennélfogva a Rüdiger végső munkásságáról szóló viták alapvetőek a 2.2-es patch-csel kapcsolatos munkáimhoz.

Köszönöm a türelmeteket és megértéseteket.

Tisztelettel:
Marcel"

A végénél látszik, hogy sanszos, hogy gyatrán sikerült lefordítanom a levelet (különösen az utolsó bekezdést), de azért a lényeg remélem érzékelhető.

Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM

TNH
Jézusom... Minőséget ez még hírből sem ismer...
(Akik azt mondják, hogy csinálj jobbat, üzenem hogy rajta vagyok. 😊 )

http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640

bolhalovas

Intel C2D E6700 @ 2,66 GHz, 4 GB DDR2, Gigabyte HD5450 512 MB Logitech Driving Force GT + "Home-made" kuplung

Amit nem értek az a Börzsöny pálya. Editorban betöltődik, de szimulátorban meg csak napot/holdat látom, semmi mást. Editorban néhány helyen fehérség van, hibát nem ír ki betöltés köznem -mármint szimulátornál- de semmi nem jelenik meg. Ennek mi az oka és hogyan tudom kijavítani? Logfilban adott hibaüzeneteket nem tudom mind értelmezni még....
Elnézést a Hsz-ért, menetközben megtaláltam.
Fognar
Egy kis amatőr segítség kellene: valaki írta, hogy e részt kipipálva betöltődik egyben a pálya: "A DG_Options_Advanced-ben pipáld ki legalul a DG_Options_ChckBox_LoadAllTiles részt, és betölti egyben az egész pályát." Fogalmam sincsen hol található ez a beállítás, ebben kérnék segítséget. Köszi.
Sziasztok, csináltam egy képet a problémámról:

más pályánál is ez van, de nem mindegyiknél. itt nagyon jól látszik, hogy egy tile-t nem tölt be. mi lehet a gond? ennél a pályánál mindig ez a tile nem tölt be például.
Utoljára szerkesztette: lanerto, 2014.09.15. 16:13:00
Stormtrooper 01
Üdv !
Tudja valaki hogy az Omsi 2 Winsenburg pályát honnan lehet letölteni?
Mert ami a német oldalon van ( omnibussimulator.de) ,a mediafire link már érvénytelen.
bocskor3
Úgy működik ahogy leírtad. 😄 Van fel-le funkció és a normál váltó parancsokra is reagál.

omsigbm.ewk.hu

kem001
Rosszul tudod.. Jxbell-ék E94-esében lesz Emke!

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Fognar
Valaki korábban azt mondta nekem itt a fórumon, hogy ebbe a buszba EMKE lesz 😮
Utoljára szerkesztette: Fognar, 2014.09.14. 21:57:16
Ikarusfan
Hogyan is működik ez az előválasztós váltó? Kiválasztod az adott fokozatod, majd amikor kedved tartja, lenyomod a kuplungot, és azzal váltasz?
Egyébként Az előválasztó hogyan működik az OMSI-ban? Azokra a parancsokra reagál, mint a normál váltók (R, N, 1-7), vagy fel-le funkció lesz?

Egyébként gratula a buszhoz, valami eszméletlen jó hangja van!
Utoljára szerkesztette: Ikarusfan, 2014.09.14. 21:10:56

Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM

szaszy0830
De jó vérgre vmi infó + videó is! 😊 Nagyon szép! Hajrá hajrá!! Karácsonyra a "fa alatt" lesz?? 😊
GMI
Készül a Scaniás verzió is, sikerült lescriptelnie bocskor3-nak az előkészítős váltót, illetve új belsőt és belső világítást kapott az én jóvoltamból.

omsigbm.ewk.hu

Kipróbáltam ezt a szóló C2-est, megörültem neki, hogy lett ilyen is. A hangja szerintem továbbra is borzasztó (nem hiszem, hogy ekkora különbség lenne az EEV-s és az E6-os között, mindenesetre kicsit sem hasonlít a mi C2-eseink hangjára). Az ajtórendszer is butított a csuklóshoz képest. A váltó érzésem szerint nem teljesen úgy működik, ahogy kéne (a csuklósban ez is jobb). És a fizikája is el van szúrva, kb. nagyobb hely kell neki befordulásnál, mint a csukiknak.
Utoljára szerkesztette: gabesz012, 2014.09.14. 16:32:18

TNH
Aerosoft Launcheren belül, vagy beregisztrálod az E-mailed és a Serialod a support.aerosoft.de oldalon.

http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640

Eredeti Drei Generationen kiegészítőm van, azonban én a Wingbest-től vásároltam meg. Érdeklődnék, hogy honnan tudnám letölteni a frissítést?
Utoljára szerkesztette: Krisz995, 2014.09.14. 15:05:48
Ilyenekbe bűn lenne automatát rakni... Amúgy nem igazán értem, hogy mi olyan nehéz benne, billentyűvel is könnyű elsajátítani a váltást.
Simán meglehet tanulni a manuális váltó kezelését még játékvezérlő hiányában is. 😉

OMSI Workshop | https://www.facebook.com/omsiworkshop | http://omsiworkshop.blog.hu/

szabii98
Römerbergen is van egy jó 40 perces járat, nemtudom nekem már az is sok 😄

I met God. She's black

Fognar
Ezzel a képpel az én kérdésemre is válaszoltál 😄 Bár utálom a manuális váltót játékvezérlő hiányában, a busz rohadt jó, és biztos ki fogom próbálni 😊
olimano2222
Többen jelezték felém, hogy térjünk vissza a "régi" jól bevált értelmetlen kommentek,automatikus törlésére. Innentől ismételten így fogok eljárni.
Utoljára szerkesztette: olimano2222, 2014.09.13. 23:54:19

Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda

bocskor3

omsigbm.ewk.hu

Fognar
Lehet hülye kérdés, de lesz benne autómata váltó is? :S
Köszi 😊
Merci O405N2, a pár napja megjelent Drei Generation frissítés tartalmazza.
nálam az elején az omv-t, és játék közben még hisztizik hogy ez meg az kell neki...
Nálam is ez a bibi!
Azon kivül hogy egy rakst sco fájlt hiányol a batöltésnél.
De pl a Sitting pálya csak akkor müködik ha fent van a szeczin.
hello, nekem ez akkor jelentkezett, amikor a Börzsöny pályát raktam fel. amint felraktam, nem voltak a többi pályán kerekek, és többször is ez volt ha a Börzsöny felment. remélem tudtam segíteni 😊
Köszönöm. Onnan tötltöttem én is mégsem tötli be rendesen.
Neked a Sceneryobjekt ben van olyan mappa hogy O.L.K. OMV
Sziasztok! nem tudom, hogy foglalkoztatok-e már ezzel a kérdéssel, ezért felhoznám: miért van az, hogy bizonyos tile-k nem töltenek be a pályákon belül? Pl. tegnap letöltöttem a Dél-Pest pályát, és mindig ugyanott (a Hőerőmű után) egyszer csak nincs út, és megszűnik minden, nagy fehérség lesz. Ugyanez van a Szombathely pályán is, de ott mindig máshol, és Editorban nyitva nem tapasztaltam ezt a problémát. a Römerberg pályán is ugyanez van...... de pl. a Szczecinben soha nincs ilyen problémám, se a Spandauban. Mi lehet ennek az oka? Előre is köszönök minden választ.
Nagyon jol nézki már várom hogy ki jöjön
szaszy0830
Jupíí!! 😊Nagyon jó!! A belsejéről raknál még képet? 😊
bocskor3
Köszi, kapott vadi új belsőt, belső világítást, és sikerült leszkriptelnem a 7 sebességes scaniás váltót élethúre.

omsigbm.ewk.hu

Jó látni! <#wink> További jó munkát hozzá!!

Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX

bocskor3
Ezzel is haladunk.

omsigbm.ewk.hu

bmwcrash
Tettau se olyan rövid.
Azt már probáltam de nem müködik
wollnerd
Gouda-Rotterdam: holland utastájékoztatóval és kb. 90 perces menetidővel...<#vigyor1>
OMSI1

OMSI2

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Helosztok
A omsi-hoz nincs valami jó hósszú pálya?
TNH
omsicenter.com

Hello!

Tud valaki linket a Dél pest pályához amit le lehet tötletni és müködik is?
Omsi2 alá.

Köszi.
jó is lenne
Ez melyik busz? 😊
n00body
Csatlakoznék az előttem szólóhoz Steames eredeti játék + eredeti DLC-k és már nem is akar össze-vissza fagyni, megy rendesen.
Pedig csak C2D-n fut még a cucc, bár hamarosan átépítem AM3+-ra a vasam.
Utoljára szerkesztette: n00body, 2014.09.13. 16:24:33

"Samsung Galaxy Note II | Be Creative" "there's an app for that" iPhone 5s

LMG123
Nekem is ment eddig rendesen az utolsó frissítés óta.