OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak kiválasztod a legördülő menüből hogy pl Ikarus, akkor lejön a típus, ott is kiválasztod, feltöltesz a festéshez egy fotót (abból fogja generálni a textúrát), rányomsz a Busz generálás gombra, és már telepítve is van az új busz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Vehicles\Ansagen\futar
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2014.10.10. 13:21:54
A délpest pályán nem mondja be a mégállokat a 412 meg a futáros o530 mit csináljak vele???(priviben is jó a válasz)
Köszönöm!!!
Mondjatok valami jó pályát ami hosszú a börzsönyön és a délpesten kivűl
Köszönöm!!!! <#wave>#wave>
Logfile-t azért csatolhattál volna.
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Omsi2 ben a délpest map v3.1 ben a szarvas csárda tér után eltünik az út mit tegyek vele????????
Segitsetek mert nagyon jó pálya
Köszönöm!!!!
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
A való életben azt is bírom, amikor képes a sofőr kb. 5 mp erejéig fixálni az adott fokozatot (benyomja az 1-est), amivel nem ér el semmit, mert rögtön nyomja is vissza D-be.
A retarder tényleg jó szerkezet, a játékban is jól eltalálták a készítők.
(Bocs az OFF-ért.)
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2014.10.09. 17:08:59
A műveket október 10-ig küldhetitek el nekem, (holnapig ) privát üzenetben, amiket aztán szombaton szavazásra bocsájtunk, vasárnap pedig eredményt hirdetünk.
- 925 px szélesség
- legfeljebb 335 px magasság
- őszi téma
- bármilyen busz használható (WiP is)
- bármilyen pálya használható (WiP is)
- utómunka engedélyezett
A nyertes munka a tél beálltáig fogja szeretett fórumunk díszét képezni.
Jó szórakozást!
Utoljára szerkesztette: olimano2222, 2014.10.09. 14:28:15
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Össze szereném gyűjteni egy jópár már kiadott Ikarus buszt de egy letöltő oldalról a ADRIVE-ról nem lehet letölteni.
Valaki feltudná tenni más letöltő linkre az automata váltóját,mert ez a ADRIVE oldal tiltja a letöltést,valami limitált időt ír vagy mit.
http://omsihu2.wordpress.com/2013/08/09/ikarus-255-70-automata-valto/
11-84
A játékbeli Citaroban pedig szerintem nincs sok értelme, mivel ha menet közben rakom üresbe, akkor padlóféket kell nyomnom, hogy visszategyem...
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2014.10.08. 21:18:38
A MAN NG 272-őn a textúrák felemásak<#confused>#confused> A redercsi festést választom ki, de a busz csukló utáni része rittig nem redercsi, hanem valami más
Bármilyen képszerkesztő megfelel. Én a Paint.NET-et használom.
Intel C2D E6700 @ 2,66 GHz, 4 GB DDR2, Gigabyte HD5450 512 MB Logitech Driving Force GT + "Home-made" kuplung
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
http://kepkezelo.com/images/mrgcws15d674uwc5ftgz.jpg
Utoljára szerkesztette: Harmat Márk, 2014.10.08. 17:50:24
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Telepítettem néhány addon buszt az OMSI2-be, viszont nem mindegyiket tudom működésre bírni. Eddig két busznál vettem észre azt a hibajelenséget, hogy nem tudom sebességbe rakni. Az egyik a Mercedes O530G, a másik pedig a Liaz 6213.22. A motort el tudom indítani, viszont hiába nyomok rá egérrel is a váltó gombjaira, nem reagálnak semmire. Már letöltöttem őket más forrásból is, újra bemásoltam, de ugyanúgy fennáll a hiba.
Valakinek volt hasonló tapasztalata?
Üdv!
Telepítettem néhány addon buszt az OMSI2-be, viszont nem mindegyiket tudom működésre bírni. Eddig két busznál vettem észre azt a hibajelenséget, hogy nem tudom sebességbe rakni. Az egyik a Mercedes O530G, a másik pedig a Liaz 6213.22. A motort el tudom indítani, viszont hiába nyomok rá egérrel is a váltó gombjaira, nem reagálnak semmire. Már letöltöttem őket más forrásból is, újra bemásoltam, de ugyanúgy fennáll a hiba.
Valakinek volt hasonló tapasztalata?
Üdv!
11-84
Üdv ich!
11-84
A Drei Generationen Update óta a GN1-re az utasok nem hajlandók felszállni a második ajtónál. Kinyitom nekik, de addig nem záródik be, ameddig fel nem szállnak, és mivel nem szállnak fel, ezért se előre, se hátra a busszal.... Másnál is jelentkezett ez, illetve tud valaki valami megoldást erre? Hivatalos fórumon keresgéltem, nem találtam semmit erről. Vagy csak nagyon el van dugva.
11-84
Felraktam a Freyfurt nevű pályát, be is tölt, viszont a logfile az alábbi bejegyzésekkel van tele:
213 21:08:20 - - Error: Hiba: parancs "(S.$.Matrix_Font_Zeile10)" (vehicles\TD_Mercedes-Benz_O405N2\\script\matrix_fontfile.osc) Változó név érvénytelen!
214 21:08:21 - - Error: Hiba: parancs "(S.$.Matrix_Font_Zeile09)" (vehicles\TD_Mercedes-Benz_O405N2\\script\matrix_fontfile.osc) Változó név érvénytelen!
215 21:08:24 - - Error: Hiba: parancs "(S.$.Matrix_Font_Zeile08)" (vehicles\TD_Mercedes-Benz_O405N2\\script\matrix_fontfile.osc) Változó név érvénytelen!
216 21:08:24 - - Error: Hiba: parancs "(S.$.Matrix_Font_Zeile07)" (vehicles\TD_Mercedes-Benz_O405N2\\script\matrix_fontfile.osc) Változó név érvénytelen!
217 21:08:25 - - Error: Hiba: parancs "(S.$.Matrix_Font_Zeile06)" (vehicles\TD_Mercedes-Benz_O405N2\\script\matrix_fontfile.osc) Változó név érvénytelen!
218 21:08:25 - - Error: Hiba: parancs "(S.$.Matrix_Font_Zeile05)" (vehicles\TD_Mercedes-Benz_O405N2\\script\matrix_fontfile.osc) Változó név érvénytelen!
219 21:08:26 - - Error: Hiba: parancs "(S.$.Matrix_Font_Zeile04)" (vehicles\TD_Mercedes-Benz_O405N2\\script\matrix_fontfile.osc) Változó név érvénytelen!
220 21:08:26 - - Error: Hiba: parancs "(S.$.Matrix_Font_Zeile03)" (vehicles\TD_Mercedes-Benz_O405N2\\script\matrix_fontfile.osc) Változó név érvénytelen!
A busz is le van töltve és működik is. Valakinek valami ötlete van ezzel kapcsolatban?
Üdv!
Akkor csak tipp,hogy hibás lehet a dokumentum,mert nekem tökéletesen lejött az egész. De már gondolok én már arra is,hogy belekukkantva a fájlokba,legtöbbje cirill betűs, lehet azért. Mert volt már olyan hogy pár orosz betűt átkellet írni sima angolra és utána rendesen működött. Nem tudom mi lehet pontosan a hiba oka,jó lenne kipróbálni,de viszont olyan sok oldalon nem is található még meg,ahol esetleg hozzászólások is lennének,mi a baja,csak két helyen található meg, a youtube videó alatti linken,és a omsi2.tk
oldalon, de ott sincs hozzászólás esetleges hibáról,sőt semmiről,csak le lehet tölteni és kész.
Itt a jó link.. Ez a fránya vágólap.. 😄