63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• tmartin
    Hello!
    Valaki tudna adni Berlinhez egy olyan térképet amelyen mostmár mindegyik járat jelölve van, tehát az újak is. Előre is köszi!
  • Vándorr
    köszi, igen erre gondoltam
  • Apocalipto
    13N-re gondolsz? Line-hoz beírod:: 91304 route 01 vagy 02.
  • Vándorr
    az éjszakai járatot hogy viszitek be az IBISbe? nekem a 13as kellene.
  • Brad33
    Kár, hogy a 21-es vonal nincs benne:/
  • Brad33
    Én Rathaus Spandau felől jövök, most épp letettem tálcára, mert valamit meg akartam nézni, de már egy ideje jövök, van még hátra néhány megálló és nem tévedtem el. Figyelj arra, hogy az 5 és 5N nem ugyan arra közlekedik...vagyis csak részben.
  • fuszhi
    Szerintem csak abból ered a hiba üzenet hogy az újjonan elkészített táblákból dolgoznak már, bármit is csináljanak.
    Nekem is kérdezte, hogy felsorolja azon párdarab objektumok adatait egy listán amik hiányoznak. Mondom magamban, persze párdarab azt ha rányomok rámzuditja az egészet pár darab mi? Inkáb a nem re nyomtam betőltötte a pályát és néha irogatott valamit, de müködött. Hasonlít egy régi vonatos játékra mikor lehetett kiegészítöket leszedni hozzá, és állandóan probléma volt vele.
  • stomachh
    Hát én konkrétan az 5-ös viszonylattal simán eltévedtem. Nincs valami jól kitáblázva.
  • BKG
    Az objektumozás hagy némi kívánnivalót maga után az új berlini pályán, de amúgy a vonalak, menetrendek jók, úgyhogy azért élvezhető.
  • Vándorr
    jó, nincs semmi baj vele
  • ccv520
    Most akkor jó az új berlini pálya, vagy nem?
  • bpyfan
    Bocsánat csak már nagyon vártam ezt a kiegészítést.Most már megy én kapkodtam el egy kicsit a dolgot.Elfelejtettem a busz választásnál átállítani a depót.
  • Zoliikp
    Így lehetetlen segíteni!
    Barchobázással töltsük meg a topicot?
    El se indul? Nem tölt be? Hiányol valamit induláskor?
    Olyan nehéz ezeket leírva segítséget kérni?
  • bpyfan
    Nálam nem működik. Pedig mindent bemásoltam.
  • zorba3333
    Nálam működik rendesen a bővített berlini pálya.
    15 viszonylat (amelyből 3 éjszakai) + 1 expresszjárat van benne.
  • Zoliikp
    Elérhető vált a a bővített Berlin.
    Letölthető a
    http://dl.dropbox.com/u/25131685/Mapa/New%20Berlin-Spandau%20Map.rar
    linkről.
  • gumikacsa
    Nem baj az, mi a munkás buszokat amúgy is droidjáratnak hívjuk..
  • Rayden02
  • Apocalipto
    Nekem amikor fater meglátta aztmondta hogy droidok :D:D:D
  • Rayden02
    Hát nemtom,a bátyám is ugyanilyen gondokkal küszködött a
    trainz játékával!Neki elég volt csak letiltani a netet!Szerencsére már megoldódott neki mióta a supportal felvette a kapcsolatot!Persze ez teljesen más eset!

Omsival kapcsolatban:
    Remélem a közelgő SDK-ban lesz részletes leírás a karakterek hozzáadásáról
    is leírás,mert tényleg jó lenne betenni egy pár új arcot is a játékba!
  • fuszhi
    Szerintetek mit tudnék csinálni hogy a dobozos menjen net nélkül hisz maga a program egészében megvan. Meg kéne írni nekik hogy kapják be.
    Meg azt is a Marcel úrnak hogy jó volna ha mint az xp t lehetne telefonon aktiválni. Tehát ha kiadnak még hozzá kiegészítő programot lehetne úgy hogy újabb dobozost ami már telefonon is lehetne regisztrálni mer az még alap és nem a net. A nettel mindíg problémák vannak.
  • Rayden02
    Hát ezen a pdf-en kívül van még több verzió is,igaz babakocsis modelt nem találtam,de a kettő jegyre amit atis0418 is írt,azokhoz már megvannak a hozzávaló modellek!
  • Stig95
    Hát ja, olyanok mint a klónok.
  • Apocalipto
    Többi embert is bele rakhatták volna belőle.
  • fuszhi
    Tök jó
  • Rayden02
    Ezek az emberkék ismerősek nektek valahonnan?

Itt van a teljes PDF
    formátum is ha valaki kíváncsi a többire is!
  • Routeres
    Kipróbáltam, de nem az igazi, valahogy nem jött be.
    Ha kormány akkor Shift 2, vagy a Race sorozat valamelyik tagja.
    Az OMSI-t egérrel szoktam meg, egérrel is tolom.
  • Apocalipto
    Jaja, a bi-progressive a a legjobb beállítás annak akinek nem fordul teljeset a kormány.
  • BravoFox
    Egyszerű, keveset forduló kormánnyal is tökéletesen és finoman lehet vezetni az OMSI szimulátorban, ha a kormányzás tengelyénél (a szimulátor beállításainál) LINEAR helyett BI-PROGRESSIVE-et állítotok be. Nekem is WingMan Formula Force GP kormányom van, és alapból túlságosan érzékeny volt "középen", de a bi-progressive beállítás tökéletesen megoldotta a dolgot. Érdemes kipróbálni. Sokkal élvezetesebb kormánnyal és pedálokkal vezetni, mint egérrel vagy netán billentyűzettel.
  • fuszhi
    Ja mindegy benéztem valamit, bocs.
    A videó megosztókra egy két útvonal fel van rakva végig hogy bárki végigtudjon menni.
  • Brad33
    Nem értem mire gondolsz.
  • fuszhi
    Nézzéld meg yo.tubeon gameplay ba videot.
  • fuszhi
    Ezt támogatom , jó ötlet.
  • wollnerd #3354
    Már olvastam azt hogy lehet új karaktereket (emberekre gondolok ugye) tenni az OMSI-ba. Na, akkor pl. a Grand Theft Auto IV-ből rengeteg karaktert lehetne importálni a játékba. :D
  • Brad33
    Bocsi bocsi, megszokás, nem is figyeltem igazából mert siettem. Tehát íme a kép:
  • cSuwwi
    könyörgöm, egy képet ne a megauploadra töltsetek már fel :C
    van egy raklapnyi képfeltöltős oldal, pl. kapásból itt az sg-n a képfeltöltés (vagy pl. az iaro)
  • Brad33
    Amúgy azt néztem, hogy az 5-ös busz vonalának egy részét egész kevés munkával ki lehet egészíteni. Pontosan a Galen Straße és a Zeppelin Straße megálló előtti részre gondolok (ugye a 21-essel szemben az 5-ös már nem áll meg a Zeppelin Straßén, hanem pont előtte elkanyarodik egy másik irányba a Galen Straße felé). Majdnem végig van út, és a Galen Straße előtt csak egy bokornak álcázott betonfal állja el az utat.
    Itt van róla egy kép a térképen. A járat nem teljes, egyelőre még nem tudom, hogy Rathaus Spandau után merre megy.
  • fuszhi
    Ja csak adnának már , de szerinted is nem?
  • rajenmax
    A készítők ki fognak adni egy leírást. Már párszor el lett mondva...
  • fuszhi
    Nem hiszek abban hogy ha mindenki csak egy kicsi dologra rájött a script írásnál, akkor ha azt összedobnánk ne tudnánk egy buszt el készíteni.
    Nem hiszem hogy ne tudnánk az alapján egy leírást össze állítani.
    Végül pedig nem hiszem hogy a bátrabbak ne állnának neki saját busznak, ha ott a leírás. Hisz hányan elkezdtek 3d ben modellt építeni köztük én is.
    Üdv.