63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• bazsiihmv
    Hali! Nekem olyan problémám lenne, hogy amióta fenn van az FBW, azóta a karosa nem töltődik be, memóriahibával megáll a játék. Előtte működött. Másnak is csinált ilyet?
  • Penge88
    Tegnap este buszoztam egy jót, 92E-n. Amikor fordultam be a Rathaus Spandau-nál a másik irányba, van az a térkőszerűséggel kirakott forduló, eső is volt, SD77-el poénból adtam egy kövérebb gázt, keresztb eállt a busz :D Imádom ezt a szimet.
  • Vándorr
    a kézifék volt, kösz. Véletlen bekapcsoltam.
  • Apocalipto
    Kézifék, ajtófék.
  • Vándorr
    miért van az hogy néha nem pörög fel a motor?! bekapcsolom, menetbe teszem, és hiába nyomom a gyorsítást, alaphelyzetben marad a motor
  • ccv520
    A motorhűtés tényleg csinál valamit, ha bekapcsolod lemegy a motor hőmérséklete. Nyáron melegben hasznos.
  • adam993
    Mi a funkciója a motorhűtésnek, az ablak, és tükörfűtésnek?:D Mármint jó valamire a játékon belül, vagy csak ott van, és kapcsolgasd.:D
  • stomachh
    Értem. Én most kipróbáltam, nekem is hiányolja a 2 fájlt, leokézom és nekem betölt...
  • wollnerd #4111
    De utána nem válaszol az OMSI! Megnyitom a feladatkezelőt és látom hogy nem válaszol!
  • stomachh
    If you have some warnings about missing street object - please ignore it.
    It's becasue of new expansion which is under development but it's not used in V1.2 yet.

A készítője írta ezt. Ergo ne foglalkozz a hibaüzenettel. :)
  • wollnerd #4109
    újra bemásoltam, semmi változás. :(
  • Brad33
    Már korábban olvastam a fórumon, de valamiért nem sikerült. Azt szeretném kérdezni, hogy tudok zenét betenni a játékba?
  • ZelenkaP
    Ezt próbáltam mondani. Akkor úgy néz ki, hogy a program filesen belül található OMSI-n belül lévő cuccokat másold át a kívül lévő mappába. Ez azért kell mert a játék Neked alapértelmezettben kívül van. A program files-en belül pedig a telepített mapok, cuccok hoztak létre könyvtárat. Így, hogy azok megjelenjenek a játékban, másold át...;)
  • ronso
    oké megvan
    nem a program filesba rakta hanem kivülre az m-r software könyvtárban lévö omsiba....
  • Zoliikp
    Pedig benne van....
    A model mappában meg vannak az o3d fájlok?
  • wollnerd #4104
    De ebben sincsen az a hiányzó két fájl!
  • Zoliikp
    Mielőtt megdorgálnak az OFF-ért;
    A telepítési útvonalat megváltoztathatod, de azt nem állíthatod be, hogy ezt a mappát ide, a másikat pedig odategye...
    Ha másolod, és csakis akkor abban az esetben, ha mappánként kijelölve teszed, és véletlenül visszalépsz egy mappát....
  • ZelenkaP
    Nem a launcherre, azzal nem szoktam foglalkozni. Telepítéskor nem feltétlenül a program files-en belülre teszi a játékot, sőt a .exe-s mapok sem ezt az alapértelmezett útvonalat, hanem a c:m-r-software útvonalat dobják be. De olyannal is találkoztam, ami a program files-en belülre telepített egyből.
  • Zoliikp
    Feltehetőleg az AeroSoft Launcher progira gondolsz...
    Ezt, valamint az Omsi-t tényleg lehet akár külön meghajtóra is tenni, de azokon belül a telepítő nem változtat.
  • ZelenkaP
    Amit itt felsoroltál, azokat a letöltött mapok, egyéb tartalmazzák. Ha telepítéskor végig csak az "OK".-ot nyomod, akkor nem biztos, hogy a játék könyvtárába teszi a dolgokat
  • Zoliikp
    Akkor itt van:
    német, angol, magyar

http://data.hu/get/3825658/Languages.zip
  • ZelenkaP
    Előfordul, hogy a két helyre teszi a fájlokat, egyszer a gyökérkönvtárba (c:), egyszer pedig a program files-on belül is van omsi mappa, az egyikben lennie kell annak amit Te keresel.
  • ronso
    maps,splines,texture,vehicles,sceneryobjects....ezek vannak az omsi mappában....
  • ronso
    nekem nincs
  • Zoliikp
    Ilyen nevű fájlom nekem sincs...
    Viszont kell, és van is Languages mappa, benne a nyelveknek megfelelő olf kiterjesztésű fájlokkal.
  • ronso
    sziasztok
    letöltöttem a magyarositást de mi van akkor ha nincs az omsi mappában language file? mert nekem nincs.
  • ZelenkaP
    Nem lenne ez rossz, csak nálam, a hang elmegy ezen a mapon, aztán visszajön.
    Meg állandóan azt írja ki, hogy embert gázoltam....és ezt folyamatosan. Kár érte.
  • stomachh
    wollnerd: SimpleStreets
  • papi08
    Nem neked ment Wollnerd válasza. És kérlek használd a "Válasz erre" gombot! :)
  • ZelenkaP
    Az a legegyszerűbb, hogy egy, már menetrendet használó, gépi buszt veszel át a mapon, aztán már lesz is utasod.
  • vargadani95
    Mindegy
  • wollnerd #4088
    Honnan?
  • vargadani95
    Menetrendet hogy lehet csinálni?Azt akarom,hogy utasaim legyenek,mert most akármelyik megállóba beállok egy sem szállna fel.
  • stomachh
    wollnerd: Tedd fel újból a SimpleStreets csomagot.
  • H7
    nekem az új Metropolis map-nál cseszekszik a hang folyamatosan... vki nemtudja h miért van ez??
  • mojorisin
    Hol lehet kikapcsolni a vsync-et a játékban? Ahogy látom alapból be van kapcsolva ami hatással lehet az amúgy sem rózsás optimalizálásra....
  • Zoliikp
    Inkább töltsd le újból az egészet.
    Állandóan, illetve a kérések sokaságától függően frissíti a pack készítője.
    Előbb, vagy utóbb más pályához is szükséged lehet rá....
  • papi08
    Amint írja a ReadMe-ben is, hozzá kell adni két új billentyűt, melyet az Opciók-Billentyűzet-Új vezérlőgomb hozzáadása(vagy valami ilyesmi) gombbal tehetsz meg..:)
  • fghjk
    Bocs köszi, de hogy lehet (ha egyáltalán lehet) kinyitni a 3. ajtót?
  • fghjk
    Kösuike