63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
bazsiihmv #4119 Hali! Nekem olyan problémám lenne, hogy amióta fenn van az FBW, azóta a karosa nem töltődik be, memóriahibával megáll a játék. Előtte működött. Másnak is csinált ilyet? -
#4118 Tegnap este buszoztam egy jót, 92E-n. Amikor fordultam be a Rathaus Spandau-nál a másik irányba, van az a térkőszerűséggel kirakott forduló, eső is volt, SD77-el poénból adtam egy kövérebb gázt, keresztb eállt a busz :D Imádom ezt a szimet. -
#4117 a kézifék volt, kösz. Véletlen bekapcsoltam. -
Apocalipto #4116 Kézifék, ajtófék. -
#4115 miért van az hogy néha nem pörög fel a motor?! bekapcsolom, menetbe teszem, és hiába nyomom a gyorsítást, alaphelyzetben marad a motor -
#4114 A motorhűtés tényleg csinál valamit, ha bekapcsolod lemegy a motor hőmérséklete. Nyáron melegben hasznos. -
#4113 Mi a funkciója a motorhűtésnek, az ablak, és tükörfűtésnek?:D Mármint jó valamire a játékon belül, vagy csak ott van, és kapcsolgasd.:D -
stomachh #4112 Értem. Én most kipróbáltam, nekem is hiányolja a 2 fájlt, leokézom és nekem betölt... -
#4111 De utána nem válaszol az OMSI! Megnyitom a feladatkezelőt és látom hogy nem válaszol! -
stomachh #4110 If you have some warnings about missing street object - please ignore it.
It's becasue of new expansion which is under development but it's not used in V1.2 yet.
A készítője írta ezt. Ergo ne foglalkozz a hibaüzenettel. :) -
#4109 újra bemásoltam, semmi változás. :( -
Brad33 #4108 Már korábban olvastam a fórumon, de valamiért nem sikerült. Azt szeretném kérdezni, hogy tudok zenét betenni a játékba? -
ZelenkaP #4107 Ezt próbáltam mondani. Akkor úgy néz ki, hogy a program filesen belül található OMSI-n belül lévő cuccokat másold át a kívül lévő mappába. Ez azért kell mert a játék Neked alapértelmezettben kívül van. A program files-en belül pedig a telepített mapok, cuccok hoztak létre könyvtárat. Így, hogy azok megjelenjenek a játékban, másold át...;) -
#4106 oké megvan
nem a program filesba rakta hanem kivülre az m-r software könyvtárban lévö omsiba.... -
Zoliikp #4105 Pedig benne van....
A model mappában meg vannak az o3d fájlok? -
#4104 De ebben sincsen az a hiányzó két fájl! -
Zoliikp #4103 Mielőtt megdorgálnak az OFF-ért;
A telepítési útvonalat megváltoztathatod, de azt nem állíthatod be, hogy ezt a mappát ide, a másikat pedig odategye...
Ha másolod, és csakis akkor abban az esetben, ha mappánként kijelölve teszed, és véletlenül visszalépsz egy mappát.... -
ZelenkaP #4102 Nem a launcherre, azzal nem szoktam foglalkozni. Telepítéskor nem feltétlenül a program files-en belülre teszi a játékot, sőt a .exe-s mapok sem ezt az alapértelmezett útvonalat, hanem a c:m-r-software útvonalat dobják be. De olyannal is találkoztam, ami a program files-en belülre telepített egyből. -
Zoliikp #4101 Feltehetőleg az AeroSoft Launcher progira gondolsz...
Ezt, valamint az Omsi-t tényleg lehet akár külön meghajtóra is tenni, de azokon belül a telepítő nem változtat. -
ZelenkaP #4100 Amit itt felsoroltál, azokat a letöltött mapok, egyéb tartalmazzák. Ha telepítéskor végig csak az "OK".-ot nyomod, akkor nem biztos, hogy a játék könyvtárába teszi a dolgokat -
Zoliikp #4099 Akkor itt van:
német, angol, magyar
http://data.hu/get/3825658/Languages.zip
-
ZelenkaP #4098 Előfordul, hogy a két helyre teszi a fájlokat, egyszer a gyökérkönvtárba (c:), egyszer pedig a program files-on belül is van omsi mappa, az egyikben lennie kell annak amit Te keresel. -
#4097 maps,splines,texture,vehicles,sceneryobjects....ezek vannak az omsi mappában....
-
#4096 nekem nincs
-
Zoliikp #4095 Ilyen nevű fájlom nekem sincs...
Viszont kell, és van is Languages mappa, benne a nyelveknek megfelelő olf kiterjesztésű fájlokkal. -
#4094 sziasztok
letöltöttem a magyarositást de mi van akkor ha nincs az omsi mappában language file? mert nekem nincs. -
ZelenkaP #4093 Nem lenne ez rossz, csak nálam, a hang elmegy ezen a mapon, aztán visszajön.
Meg állandóan azt írja ki, hogy embert gázoltam....és ezt folyamatosan. Kár érte. -
stomachh #4092 wollnerd: SimpleStreets -
#4091 Nem neked ment Wollnerd válasza. És kérlek használd a "Válasz erre" gombot! :) -
ZelenkaP #4090 Az a legegyszerűbb, hogy egy, már menetrendet használó, gépi buszt veszel át a mapon, aztán már lesz is utasod. -
vargadani95 #4089 Mindegy -
#4088 Honnan? -
vargadani95 #4087 Menetrendet hogy lehet csinálni?Azt akarom,hogy utasaim legyenek,mert most akármelyik megállóba beállok egy sem szállna fel. -
stomachh #4086 wollnerd: Tedd fel újból a SimpleStreets csomagot. -
H7 #4085 nekem az új Metropolis map-nál cseszekszik a hang folyamatosan... vki nemtudja h miért van ez?? -
mojorisin #4084 Hol lehet kikapcsolni a vsync-et a játékban? Ahogy látom alapból be van kapcsolva ami hatással lehet az amúgy sem rózsás optimalizálásra.... -
Zoliikp #4083 Inkább töltsd le újból az egészet.
Állandóan, illetve a kérések sokaságától függően frissíti a pack készítője.
Előbb, vagy utóbb más pályához is szükséged lehet rá.... -
#4082 Amint írja a ReadMe-ben is, hozzá kell adni két új billentyűt, melyet az Opciók-Billentyűzet-Új vezérlőgomb hozzáadása(vagy valami ilyesmi) gombbal tehetsz meg..:) -
fghjk #4081 Bocs köszi, de hogy lehet (ha egyáltalán lehet) kinyitni a 3. ajtót? -
fghjk #4080 Kösuike