63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
vargadani95 #4240 Nah a menetrendet sikerült,de még mindig nem akarnak felszállni.A menetjegykezelés a könnyűn van.Valaki segítene? -
zil130 segít a busz készítésében, ő megkérdezte az ajtót a liaz-nál. -
Köszönöm a biztatást, majd jó lesz az a fárnya ajtó is.
Amúgy régifajta ikarus kormány lesz benne, az a csepel szerű. ÖÖ csepel kormány inkább így van.
-
"az ajtó NAGYON kifelé nyílik"
-
mk452001 #4236 Üdv!
szép a járgány, csak így tovább :)
Liazosoknál kérdezz rá sztem, legfeljebb nem mondják meg.
Legrosszabb esetben rá kell tenni az ajtóra egy matricát: "az ajtó NAGYON kifelé nyílik" :) -
Köszönöm szépen működik, ezzel az /eddigi/ legnagyobb gondom megoldódott.
Amúgy lehet várok a ráncajtóval egy másik ráncajtós busz megjelenéséig mert az már sok nekem. Vagy rákérdezek a liaz fórumán.
-
Frankón néz ki,ráadásul ráncajtós!
Szép munka!
-
//Kérlek ezentúl egy hozzászólásban írd le amit szeretnél! Erre figyelmeztet a banner alatti kicsi szöveg is! :) Köszönjük! :)// -
Zoliikp #4232 Még csak készül, ami egy Liaz 677m típusú busz....
-
nem én csináltam, csak beraktam a képet amit kettővel alatt nem tudott más -
Bocs ha dinka vagyok, nem vagyok benne biztos van e olyan busz. -
Tetszik a járgányod. :) -
Lehet ha egyik omci.cz buszt ami harmonika ajtós le töltenéd, hamar meglehetnél az ajtóiddal. Kevesebb munka érted ügye? És csak kis után beállítást igényelne ;) -
Hyp3r #4227 Sziasztok!
Látom a készülő modelleket, jól haladtok:) Olvastam 1 kollega hozzászólásában, hogy az árnyékolást meg lehet oldani úgy, hogy élethű legyen. Remélem megfogadjátok a tanácsát:) -
Zoliikp #4226 Amelyik busz helyére tetted be, annak keresd meg a MAN_SDXXX.bus fájlját, és abban a következő bejegyzést:
3: Blick nach vorne (std)
[add_camera_driver]
-0.72 x tengely
4.41 y tengely
2.13 z tengely
-0.06
50
0
-10
-
crodgok3 #4225 Nagyon jól néz ki a kis ráncajtós
-
Köszönöm, hogy beraktad a képeket. Amúgy még egy kérdés, már nem akartam három hsz.-t egymás után. Szóval azt hogyan lehet megcsinálni, hogy a kamera ott legyen ahol a sofőr van? Erre egyszerűen nem tudok rájönni már mindent megpróbáltam.
Amúgy a fények lassan már kezdenek sikerülni.
-
Íme
-
crodgok3 #4222 Nem tudom h beraktad-e a képeket, de nem jelenít meg semmit
-
Ja, nekem is így adta be. Itt nem lehet rákattintani, de jobb egérgomb/ kép megjelenítésével meg lehet nyitni. -
Üdv, köszönöm sikerült beállítani a sofőr helyét. Rakok be egy képet, hogy lássátok haladok én is.
az ajtókkal még kell szenvedni, hogy úgy nyíljon mint az igazi.
-
mk452001 #4219 megnyílik -
Zoliikp #4218 Ha rákattintotok a kép helyére, remélem megnyílik a Képhost oldal...
A táblakép neve pedig proba1.tga. -
Zoliikp #4217 NA most már azért is megmutatom, hogy csak hozzárendelés kérdése az egész:
(nem Photoshop kép...)
-
mk452001 #4216 A számból vetted ki a szót :-) -
crodgok3 #4215 Zoliikp: az utason csak a táblán lévő célállomást figyelik, ezért nem szoktam a táblás gépekben használni az IBIS-t, mert csak magamnak pötyögtetem a következő állomást 
A mátrixos tábláknál legalább az IBIS írja ki a viszonylatot és a célállomást. -
3 ajtosra azert gondoktam h sikerulhet neked mert mar 1 van.... Igy az alapjan akar sikerulhet is neked hasonlot csinalni szerintem legalabbis :) -
Majd lehet,de én inkább meghagyom nálam profibbaknak,meg a csuklóst is,de én azt mondom előbb legyen ez kész,aztán majd meglátom,de lehet hogy mire befejezem,már lesz is! 
-
3 ajtós változatot nem készítesz? tudod a városiaknak :) Amolyan BKV stílusút :) -
mk452001 #4211 Üdv!
Nálam a tekerős MAN-oknál nem kell az IBIS-t állítgatni, annélkül is felszállnak az utasok, ha betekerem a járatot, meg a célállomást -
vargadani95 #4210 Köszönöm szépen. -
Zoliikp #4209 Elindulás előtt, ha telkes képernyőn játszol, nyomd meg az Alt gombot.
Ekkor megjelenik a felső menüsor, közép tájon egy jobbra mutató sárga nyíllal, felette egy ? jellel. Megnyomod, és kész, indulhatsz is....
-
Apocalipto #4208 Megnyomod az ALT-ot majd erre a gombra kattintassz: Klikk -
Hyp3r #4207 Sziasztok!
Sikerült működésre bírnom a Karosát, de azzal a lendülettel töröltem is. Egyáltalán nem tetszik. Akinek nem működik, annak ajánlom, hogy nézze meg ezt:
http://omnibussimulator.forumieren.com/t4776p225-karosa-b732-beta-v01
üdv -
vargadani95 #4206 Azt valaki megmondja hogy honnan látom,hogy merre is kéne mennem? -
Igen a legutóbbi Ikarus hangmód!
Gombokkal kapcsolatban pedig ,majdnem az összes aktív,csak még nincsenek leanimálva!Kivéve a videón is látható váltógombokat!
Atila4:Lehet hogy lesz,az a baj hogy jelenleg össze vissza van még minden,
egyszval még nincsenek regisztrálva a képek,az pedig elég macerás sajnos!
-
Zoliikp #4204 Az IBIS az szükséges, utasokat szeretnénk vinni...
Viszont a tábla megjelenése, tehát az, hogy mi van rajta, nem befolyásol semmit.
Csak egyszerűen élethűbb a kinézete, és szebb is. Szvsz.
-
Zoliikp #4203 Én is arra gondoltam, de a táblát mindig másolni kellene, ami macerás.... -
crodgok3 #4202 De ha táblás lesz a busz, akkor szerintem fölösleges az IBIS, mert ha az IBIS-t belövöd, az nem fogja a táblákat a helyére forgatni
-
Táblás módszerrel nem lehet megoldani? És amúgy nem lesz egy béta kiadás, hogy kipróbáljuk és véleményt mondjunk mit kell javítani stb?

az ajtókkal még kell szenvedni, hogy úgy nyíljon mint az igazi.