63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Routeres #57086 Végre megtört a jég, megyünk Amerikába!
OMSI menni Chicago -
ferikemsts #57085 Valaki tudna küldeni egy support linket a Hamburg 2.0-ról?
Előre is köszönöm!!!! -
Egyedi BUSE kijelzője van, így egyedileg kell legyártani hozzá hofokat. -
landiarpi #57083 Köszi a válaszod. De sajnos igy sem jó. Nemtudom mi lehet a probláma. Már nincs semmi ötletem. -
reveszda #57082 BUSE hof kel neki..... -
reveszda #57081 Esetleg arra nincs tipped, hogy miért csak 1*szer írja ki, hogy kérem induljon a futár, pedig ha délpesten 4 kanyart megcsinálok, akkor 8* kéne, nem? :/ -
landiarpi #57080 Sziasztok. Hogyan tudom megcsinálni hogy az Ikarus EAG busznak működjön a kijelzője?
Előre is köszönöm válaszotokat. -
PetiM44 #57079 Én mikor használtam, akkor mindent az alapbeállításokon hagyva 40-szeresére kellett kicsinyítenem, hogy nagyjából jó méretben legyen. Azt nem tudom, melyik verzió volt, de valahol megtaláltam benne a 40-re vonatkozó értéket, tehát nem nagyon találgattam. -
egész jó -
reveszda #57077 Mennyire néz ki furán az a kassza?
-
Geri556 #57076 Igen, úgy fogja elmenteni. Egyébként anno véletlenszerűen írtam be az 50-est és bevált :D Legalábbis nem hinném, hogy nagyon eltér a méret.
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2015.04.24. 13:50:08 -
Harixis #57075 Köszi megvan, hogy mondod. Ezt a nagyítást ebben a méretben is menti el majd? Nem szeretnék úgy járni, hogy egy lekicsinyített valamit hívok be omsiba...... -
Geri556 #57074 Én a Blenderben 50x-es nagyításban szoktam importálni.
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2015.04.23. 18:24:43 -
Harixis #57073 Ha Blenderben importálok egy modellt legyen szó buszról vagy bármi másról akkor eredeti méretekben importál, nem kicsinyíti le vagy ezt hol tudom megnézni, hogy eredeti méretben importáljon? -
bbalazs78 #57072 Sziasztok!Erre a hibaüzenetre mi a megoldás? "argument außerhalb des bereichs".Egy busz kiválasztásánál adja ezt az ablakot.Köszi. -
dantre #57071 Sziasztok
Találtam egy jó pályát, érdemes kipróbálni :)Pálya -
Zoliikp #57070 Hamár megjelent, ki is próbáltam:
Tetszett. -
Routeres #57069 Simán.
-
Harixis #57068 Azt tudom, hogy valósra meglehet építeni egy adott mapot már ami a nyomvonalat illeti, azt is meg lehet csinálni, hogy valós terepviszonyt hozok létre tehát elolvasom mondjuk a google által közölt adatokat és akár ezúton egy valós domb vagy vasló lejtőt hozok létre? -
Netreg2 #57067 Megjelent a Bad Kinzau 3.0!!!
Link -
A Google néha csodákra képes... Letöltés -
Valakinek nincs meg véletlenül a Fonts/Strzalki.bmp fájl? -
Nekem is olyan volt mikor próbáltam,lásd : #57037
Pedig feltettem az updates-t is,és azután meg az volt,hogy hiába kattintottam az Omsi ikonra hogy elindítsam a játékot,nem indult el.
Nem tudom mi lehet a probléma a Brasil Viagem pályával,sőt még azt is megpróbáltam hogy a brasil betűket mindet átirtam normál betűkre benne,de akkor se működött.
De aztán felhagytam a további próbálkozásokal,és leszedtem a pályát.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2015.04.17. 13:08:31 -
dantre #57061 Kösz a gyors segítséget !! -
Routeres #57060 ailist.cfg-ből szedd ki. -
dantre #57059 Sziasztok !
Van egy olyan problémám hogy a Dél-Pest 3.0-val játszom, és van egy idióta Toyota Hiace ami állandóan egy helyben áll, és emiatt feltartja a forgalmat, van erre valami megoldás ? Esetleg valahogyan ki lehet törölni azt az egy autót, vagy módosítani kellene a fájlaiban valamit ?
Tudnátok segíteni ? Előre is köszi ! -
fjx235 #57058 Úgy értettem,hogy amilyen a képen van?(hátul jobb oldalon,oldalt egysoros). -
Routeres #57057 A cirill karakterek itt is bezavarnak. Ők orosz (?) Windowst használnak, azért működik. -
bazsiihmv #57056 2.2-es van fenn neked? bár szerintem attól, hogy ők ezen tesztelték, korábbival is menni kéne. nálam is amúgy ez a helyzet...nálam 2.1.012 van fenn. -
Üdv !
Próbálta már valaki ezt a IK 250.59-et? Mert kiszerettem volna próbálni,de viszont a videóhoz képest,mikor ki szertném próbálni,a busz váz van meg csak,se ülések,se ablakok és még jónéhány dolog. Érdekes módon pedig a videón meg rendesen működik.
Letöltési link a videó alatt.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2015.04.15. 16:05:01 -
landiarpi #57054 Köszi. -
padarmartin #57053 Új kijelző?
Harixis: Ha lesz normális 280-as akkor mindenféleképpen lesz. -
fjx235 #57052 Köszönöm! Az új kijelzős is ki lesz adva? -
Harixis #57051 Ha én meglévő buszon mondjuk szeretném átfesteni a belső részeket, lecserélni a faroslemezt, padlót, üléshuzatot esetleg korlát színét illetve mennyezeti lámpa csere -bár ez utóbbiakba ha jól sejtem bele kell nyúlni magába a modellbe is- akkor ahhoz elég csak textúrákat kicserélnem vagy más dolgom is van vele? Régebben már tudom feltettem ehhez hasonló kérdést, de nem foglalkoztam azóta vele és bár külső festést tudok csinálni, de belső átalakítást nem. -
Harixis #57050 IK280-hoz lesz futár? -
bajusza #57049 Még sehonnan, készülnek. -
törpegregoir #57047 omsicenter.com-ról tudod letölteni. És a legújabb, a 2015-ös csomagot szedd le. Ugyan a kijelzők még a régiek, nem a képeken láthatóak, de hangok, egyebek újak. -
bpyfan #57046 Nem szabadna.De ha még is akkor is csak kilökne egy figyelmeztetés de attól menne. -
Harmat Márk #57045 Ailist-ből nem hiányzik semmi? -
Harixis #57044 Köszi, de sikerült elindítani a pályát. Igaz úgy veszem inkább hangulatban lett megépítve a pálya mint valóságra, de nekem így is bejön.