OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

muHaHaHa
OMSI-ban ha a TAB-ot felengeded akkor a játékon belül lassan kezd el fel engedni, mint pl. a gáz

adam993
Autóval is ugyanígy csinálod.:D Most tanulok vezetni, szóval elmondom hivatalosan hogy van.:D Megállsz dombon. Kézifék behúz, egybe berak, Kuplung lassan felenged, ahogy érzed hogy elkezd fogni, és csökken a motor fordulatszáma, akkor kiengeded a kéziféket, és rálépsz a gázra. Bár miközben írtam, rájöttem, hogy a tabot nem tudom folyamatosan felengedni.:D:D:D:D

muHaHaHa
Kiprobáltam, nekem kûködik, tök jó manuális váltóval :D
Azt vettem észre hogyha emelkedõn lefulladok (direkt csináltam) akkor elkezd hátra fele gurulni a busz. Indulás menete emelkedõn billenytûzettel: Kézifék, benyomod TAB-ot (kuplung), berakod 1-esbe, max gáz, TAB-ot fel engeded, kicsit vársz míg nem kezd el lassulni a motor fordulat száma, kézi fék ki, és el is indultál :D

Megjelent a manuális váltó újabb béta változata. Állítólag G25 és G27-tel állati jól mûködik, kuplunggal, mindennel. Engem a játék valamiért kidobott egy hibaüzenettel mikor be akartam tölteni a buszt, úgyhogy egyelõre várom a válaszukat.
Addig is próbáljátok ki, hátha nektek mûködni fog.

LINK
wollnerd
OMSI bug a 3:07-nél!<#eplus2>
Amúgy a busz sztem nagyon jó!<#eljen>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

És a folytatás :D
http://www.youtube.com/v/1hd-TVVqvxw&version=3
Marcopolo Torino MB OF-1721
http://www.youtube.com/v/_gl_ysqs19E&version=3

adam993
Azon nincs se hegy, se domb. De helyközi, az igaz!

wollnerd
És az Usedom?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

adam993
Hát, ami helyközi, és viszonylag dombos, és szépen ki van dolgozva, az a Quefurt, meg a Bad Kinzau. Az ilyen hegyes.

omsifan
Üdv! Tud valaki valamilyen hegyes-dombos helyközi féleségû pályát? (Ami kész van már)

BAS-953 :)

Ilyen nálam is van!
Az a legjobb amikor az épülõ pályámon mek vele, és egy elég durva emelkedõn(Man d92 megy fel 5-10km/h-val) gondol egyet lefullad! Csekélyen olyan 10 kocsit török össze mire megáll kézifékkel!

A jó munkához idõ kell, a szarhoz még több!

Üdv!
Ha már a Mercinél tartunk, hadd kérdezzem meg, hogy a váltó az csak nálam akad be, vagy más is szembesült a problémával, hogy nem akar feljebb váltani???
A készítõje biztos tudna...
Vagy, ha megadná a tükör pozícióját, akkor, talán.
A zárt o3d-bõl nem lehet visszaolvasni...
ozimak
Nem tud valaki csinálni gyorsban egy(vagy kettõ) visszapillantót erre a mercire? :D Viccet félretéve: tényleg jó lenne ha valaki majd kiadna hozzá egy "patchet"... mert engem nagyon zavar hogy nem látom rendesen,hogy ki tudok e állni a megállóból anélkül hogy oldalba küldenék valakit...meg hát ez a mûszerfal háttér... mintha valami kinagyított pixeles képrészlet lenne :D Amúgy nekem minden más bejön rajta,fõleg a hangja.
Elkészítettem Spandau Modern Pro-hoz a mentrendet BKV külalakban :)
Így már könyebb lesz a játék.
http://www.mediafire.com/?rwdi8hvrjamfbdb

AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány

fuszhi
Egyben válaszolok mind hármótoknak.
Atis0418: - Az hát :))))
ROUTERS : :))))))) sok sikert a pályádhoz!
muHaHaha : Nem volna rossz , én biztos kipróbálnám. Mondjuk olyan omladozó településekkel ahogy mondod , lehetne játszótereket is berakni. Azt bármelyik map ban jól mutatna biztos ahogyan elmész egy játszótér mellett. Lenének sima hinták , meg olyan kõr hinták, és lenne többféle csúszda egyenes és kanyargós is szép színesben jól mutatna. lennének sövény kerítések. Olyan az embereknek combig érõ nagyságúak.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Remélem valaki tud nekem segíteni: csináltam egy új útvonalat a duisburgi pályán e leírás alapján http://data.hu/get/3583527/utvonal_omsi.doc de hiába írja ki a busz a vonalszámot és célállomást, de nem állnak meg a megállónál! Másik probléma, hogy van amikor gondol egyet a AI busz, és elfordul pl. balra A harmadik, hogy van amikor a busz elõre, hátra "ugrál" a busz!

Hol, mi lehet a probléma!

A jó munkához idõ kell, a szarhoz még több!

omsifan
Készül egy ilyen, csak nem roncs. :D LAZ 4202 busz

muHaHaHa
Nah, ilyen busz kéne OMSI-ba meg valami hábórú utáni map :D

Nagyon posztapokaliptikus!

Nem hiába mondják, hogy az orosz cuccok kibírják az atomháborút ís :D
atis0418
STALKER igaz?

fuszhi
Bocs az nagy kép alatt lévõ kettõért papi08 sorry

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi

fuszhi
Minden maradt a régiben , a festés ami új és egy két hang.

lavoy22405
Ez javítja a mûszerfal textúráit is?

fuszhi
Utólag rájöttem hamarabb írtam mint körbe néztem volna. Ez a merci. Jó lett.

A javitó BVG-packot innen lehet leszedni:
http://omnibussimulator.forumieren.com/t6416-repaintsound-o405n-bvg-v11

A Volánbuszos textúrát pedig abból csináltam, de ahoz nincs engedélyem, hogy feltöltsem de ha kell valakinek küldjön ide egy mailt és átküldöm:
[email protected]

fuszhi
Fantasztikus, hol tekinthetjük meg még jobban szemügyre véve a kicsikét?

Ez az a rondaság, új textúrával? Mert így már egész tûrhetõ.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Kis Volánbusz :)

tmartin
Igen én szinte biztos vagyok, benne hiszen egyszer ez volt a kedvenc pályám. De ha mégse erre gondoltál azért ne harapd le a fejem, de különben ez lesz az. :D

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

ccv520
Most úgy áll, mintha a légrugóban nem lenne levegõ.

&#171;&#171;&#187;&#187; &#8226; &#166; CCV-520 &#8226; CCV-537 &#8226; HKZ-209 &#8226; MBZ-329 &#166; &#8226; &#171;&#171;&#187;&#187;

Igen. Nem ártana a buszt megemelni 4-5cm-rel legalább. Terheletlen állapotban kell a buszt elmenteni a kerékkel. Utólag meg csak könnyebb a szintezõt is beállítani. Mert azt most meg lehet emelni de annyival keményebb is lesz a futómû. Addig kéne ezt kiemelni maxban míg rá nem épül minden mert annál több munka lesz kijavítani a hibát.
Valahogy még mindig úgy néz ki mint egy ikarus limuzin és lowrider kialakításban. Túl hosszúnak tûnik és mintha le lenne ültetve.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Hát az a lassacskán jó sokáig fog tartani mire ezt te befejezed. Már jócskán elõrébb vagyok mint de még én is hoool vagyok a végétõl. Képet majd holnap mutatok. Ma a szélvédõt próbáltam beüzemelni több kevesebb sikerrel. Már esni esik rá az esik és tükrözõdik, de még lehúzni nem tudja a lapát. Az majd a holnapi feladat lesz. Ellenben már próbálkoztam az oldalnak a koszolásával. Jó lesz ez de a jó minõségû koszolástól még messze vagyok. Mivel fotóról nem tudom áthúzni ezért kézileg kell a koszolást megoldani ami elég nehéz feladat. Puskázni van honnan, de a valóshoz közeli hatást elérni még kell egy kevés gyakorlat.
omsifan
Köszönöm, lassacskán sikerül megcsinálni. <#idiota>

fuszhi
Biztos vagy benne ? Mert a pálya borítóján nem látok macskakövet.
A Querfurt-i pályát említik mikor beszélgetnek az úri emberek , hogy a macskakõ miatt tiszta rossz végig szét akar esni a busz. Meg stb. Ezért kérdezem egész biztos vagy benne hogy az? Mert csak úgy nem szeretnék letölteni egy pályát. De köszönöm a kedvességed. Amelyik pályát te mondod azon 5ös járat van feltüntetve. Mit gondolsz? Jó persze kipróbálhatom de ha nem azt keresem ba sz hatom, ugye érted?

fuszhi
Nagyon jó a buszod , ilyenbõl sincs még egy. Remélem sikerül majd! DE nem csak neked hanem mindenkinek aki neki állt. A legjobbakat.

Szépen alakul a gép, gratula! <#eljen>

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

ccv520
Valamilyen klíma mod nincs a D92-höz? Holnapra jó lenne, meleg lesz. :D

&#171;&#171;&#187;&#187; &#8226; &#166; CCV-520 &#8226; CCV-537 &#8226; HKZ-209 &#8226; MBZ-329 &#166; &#8226; &#171;&#171;&#187;&#187;

omsifan
A hátsó és a féklámpa is kész van.
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/07/07/hatsolampa.png

omsifan
Ez lemaradt. :)

omsifan
Üdvözletem, azért én sem hagytam abba az ikarust. :)
Pár új kép:
kép" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

tmartin
Ami a videóban szerepel az a Pilzdorf pálya. Talán ha jól emlékszem akkor a 6-os járat.

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

fuszhi
Nem lehet hogy csak be kell másolni a megfelelõ helyre azt ami oda le vagyon írva?

fuszhi
scania az kur a jó lehet ezeket csak elõlünk titkolják ;)

fuszhi
Mi újság az úr buszával?

fuszhi
Ez melyik pálya kedves sanyicks úr. Már régen is tetszett. <#vigyor2>

fuszhi
A script jét az ajtónak lehet ne használni.
Egyébként, ha lenne legalább ilyen valamelyik készülõ busz, az is bõven elég volna. Tulajdon kép ha lenne egy busz ami csak kerékkel van konvertálva meg kormány, más egyéb mint pl gombok nem. Az is bõven vezetném és boldog volnék vele. Legalább is addig, ameddig nem lesz kész teljesen. Mondjuk tesztelnék az emberek hogy még mink kell javítani stb. S ha valaki tud hozzátesz azt tovább adja. Mit tudom kb ennyi ami eszembe jutott. :)