63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
landiarpi #58599 Rendben köszi.! -
norb82 #58598 Tudok segíteni, csak az egészet egy kisregény leírni úgy hogy meg is érts mindent:) De ha valami lépésben elakadsz, segítünk:) -
landiarpi #58597 Nagyon szépen köszönöm.! :) -
#58596 Valamilyen modellezőprogrammal megcsinálod a berakni kívánt modellt (beigazítod a helyére, mert később nem tudod már mozgatni), utána x-be konvertálod, utána az SDK-s konverterrel o3d-be konvertálod, majd amit írtál, azaz bemásolsz mindent és beírod a cfg fájlba. -
landiarpi #58595 Tudom hogy sokkal több, már régebben csináltam ilyesmi "dolgokat", csak már rég foglalkoztam OMSI-val, mellesleg a gépem is újra lett rakva, és a programok amik rajta voltak, azok is törlődtek! És az ember elfelejt dolgokat. És gondoltam, majd itt kopok kérdéseimre választ, de itt nem biztos hogy kapok választ. Ha esetleg valaki tud használható választ írni, annak megköszönném. :) -
norb82 #58594 Ha még azt sem tudod milyen progival csináld, akkor felejtsd is el az egészet, mert ez sokkal több annál mint hogy írsz a cfg-be.... -
landiarpi #58593 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen progival tudok dolgokat berakni buszba?
És hogy hova kell be írnom az adatait annak a tárgynak pl. amit be szeretnék tenni.? (aszthiszem a busznak a model.cfg fájljába) -
#58592 Sikerült, köszi. :) -
#58591 Nincs most lehetőségem bekötni azt az eszközt, amin beállítottam, ezért nem tudok screenshotot mutatni, de...
Van ugye a speciális beállítási lehetőség, amikor te választod ki, milyen "effekteket" pakoljon rá a gombra a program.
Itt a jobb alsó sarokban az Advanced fül az.
A lényeg, hogy kell először egy Pause funkció (én az alapértelmezett 0,10s-on hagytam mindent), utána a gomb, majd egy Release Zone, utána megint a gomb. Ez úgy néz ki, hogy van 4 kis négyzeted az Advanced ablakban, az első és harmadik színes, a második és negyedik, ami a gomb, az nem.
Egyébként az XPadder Profile fájlban így néz ki:
[Assignments]
Set1Button6Slots=PAUSE 0.10s,Y,RELEASE ZONE 0.10s,Y -
Harmat Márk #58590 Sziasztok! Kispest R.E megvan valakinek? feltudná valaki tölteni nekem? mert már nem él a link.
Előre is köszönöm! -
#58589 Megnéztem, de nem igazán jöttem rá, hogy kell, kb. minden más funkcióval ellentétben. Nem tudod pontosabban? -
#58588 XPadder-ben meg lehet oldani, aránylag egyszerűen. -
#58587 Sziasztok!
Billenőkapcsolót szeretnék bekötni OMSI-ba, pl. ajtóféknek. Az a problémám, hogy miután fölkapcsoltam, ugye nem akkor old ki, ha visszakapcsolom, hanem mikor újra felkapcsolom. Ha bepipálom a folyamatost, akkor meg fölkapcsolásnál ki-be kapcsolgatja. Van erre valami egyszerűbb megoldás, esetleg script, vagy csak relével lehet megoldani? -
#58586 Az Ikarus 280-ason kívül van más mechanikus váltós csuklós busz az OMSI-hoz? -
norb82 #58581 Az új Wien 2. Megjelenés holnapután. (23A, NG235, GU240)
-
#58580 ;)
http://buszmania.x3.hu/volan/vilag.html -
#58579 Nincs 435 -
milán2002 #58578 Sziasztok! biztos van valahol csak béna vagyok hozzá hogy megtaláljam: ikarus 435 letöltőlinket adna valaki?
Ekőre is köszönöm! -
kestrelHD #58577 Sziasztok! Valaki küldjön már legyen szíves valami használható Hof file-t a Omsi 2 Délpest 4.0 pályához mert ami jelenleg van hol felszállnak az utasok hol nem hol kijelzi hol csak számot ír ki végállomást nem...Szintén igaz a 182-es Kőbánya fele vissza 184 szintén 183 szintén csak számot ír ki...Válaszotokat előre is köszönöm...idegölő ,hogy az ember ilyen ... dolgok miatt nem tudja élvezni a játékot... -
#58574 Rendben, csak mondtam (röviden tudok angolul egész jól) :D Közben felraktam a módosításomban(sound mod) lévő két buszról való videót. Szerintem jobb lett mint az első verzióm. Mert ugye kiismertem a sound.cfg hídhangos részét. (A km óra nem a módosítás része! Ikarus 266 MBE packból kicsentem magamnak, de viszont a nemeza-féle verzió megléte szükséges! (a kmgy km óra miatt))
Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2015.11.08. 16:37:04 -
Maceehun13 #58572 Bocsi elirtam Ikarus 256 50V-re keresek festést
-
Maceehun13 #58570 Sziasztok nekem az lenne a kérdésem,hogy van valakinek Ikarus 250 56V festése?Választ elöre is köszi!!! -
#58566 Mappa link a modhoz mert mindig újra és újra javítok valamit de ahhoz meg már mindig külön linket ad a Mega.. így mappába raktam és így nem lesz gond.
Olimano, légyszíves töröld ki az előző kettő hozzászólást, mert a modot már mappába raktam megába, hogy ha valamit módosítottam(pici hibajavítás), ne kelljen mindig új és új hozzászólást nyitnom. -
#58565 véletlenül lemaradt egy fájl, így újra felkellett raknom (új link, az előző már nem él) -
#58564 Ikarus 260 BKV ZF hangmód fix + 2 saját Voith hangmód(van Olvass el fájl, ott minden el van magyarázva) -
#58563 A modell.cfg fájlokban. -
lanerto #58562 Üdv! a szélvédő tükröződését hol tudom állítani? -
#58561 Tudom... -.- A hídhanggal volt gond.. na mindegy. nem a váltóval. Csak a valóságban már 35-nél vált 4-esbe a ZF(a hídhangnak semmi köze), míg itt 40-nél vált 4-esbe. Ezért még abba is belepiszkáltam. Azért ne gondolj engem ennyire sötétnek, valamit félreírhattam.
Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2015.11.07. 20:48:08 -
Geri556 #58560 A ZF-nek még mindig nincs köze a hídhanghoz... -
#58559 Akkor nyisd meg a hof fájlt, azon belül mindent ki lehet bogarászni. Nincs jobb ötletem... -
#58558 Nem tetszik a busznak, pedig a hof bent van. -
#58557 05000/01,02 -
#58556 Valaki nem tudná nekem megmondani, hogy mi az 50-es villamospótló-nak az IBIS kódja?
(Busz: Solaris Urbino 15 Scania k270 6x2) -
#58555 Ha valaki szeretne letöltő linket kérni, arra várjon, mert ugye engedélyt kérek erre. Hogy ők is tudjanak erről.(omsicenter) -
#58554 Az omsicenteres Ikarus 260.45-nek a hídhang javítása.
Leírás(a youtubeon):
Nos, tegnap előtt tudtam meg, hogy van ez a hangmód(Banderasbkv videóját látva), fogtam magam, és csiszolgattam a hangmódot úgy, hogy ez lett a végeredménye: Normális hídhang(nem szét csúszott, lásd https://www.youtube.com/watch?v=3NUaH0r7lHc itt az eredeti nem módosított hangmód van, az eredetinél mikor 45-tel hasítasz, akkor olyan a hídhang, mintha 55-tel menne a gépezet).
Próbáltam úgy csinálni a váltóját, hogy 36-38 körül váltson, amúgy a valóságba néha úgy is van, hogy 30-nál vált 4-esbe a ZF, de ezzel fölöslegesen nem akartam sz*rozni.. :D Este csináltam ezt, szóval már a végén mondtam magamnak, hogy holnap reggel fejezem be. Így is már egy fokkal jobb lett, mint volt. -
szepike11 #58553 de az omsicenter nekem hibát írki -
#58552 omsicenter.com -
szepike11 #58551 valaki megtudná adni omsi 1 ikarus 405 -
bpi 773 #58550 Lassan, de biztosan halad.:)
-
lanerto #58549 Usedom, Tettau, Dolni Kounice, Omsdal(?)
Kevés helyi járattal, de alapvetően távolsági pálya:
Pomorze, Börzsöny, Omninsk(?)