Újabb sorozatot ért utol a halál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor Viktor most sem keres sokat. Olyan kurtán szar cikkeket ír, amit alapból nem fizetnék ki, nem hogy még karakterek után😊
Tudod, régebben az újságírók leütött karakter után kapták a fizetésüket... a párhuzam pedig lehet, hogy most sem sántít...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Érdekesnek tûnik ez a sorozat, kár érte 😞
OFF
...és az is tökjó, hogy minden ilyen cikket azzal kezdtek, hogy "minden hétre jutott egy vagy két sorozatmegszûnés" ... már nem újdonság a dolog, én szerintem egy "újabb sorozat szûnt meg" mondattal is megelégednék 😄 Nem kellene minden ilyen cikk elején kifejteni hogy bizony a sorozatok többsége rövid életû...
OFF
...és az is tökjó, hogy minden ilyen cikket azzal kezdtek, hogy "minden hétre jutott egy vagy két sorozatmegszûnés" ... már nem újdonság a dolog, én szerintem egy "újabb sorozat szûnt meg" mondattal is megelégednék 😄 Nem kellene minden ilyen cikk elején kifejteni hogy bizony a sorozatok többsége rövid életû...