35802
-
n3whous3 #131 kár ilyen nicknevet logó nélkül hagyni :D -
#130 jóvan, az lemaradt :P -
n3whous3 #129 A kép lábléce nélkül nem ér semmit se a poén! -
n3whous3 #128 - Nézd csak szívem, most már nem kell arra pazarolnod az idődet, hogy megkérdezd hogy telt a napom... csak nézz rá a blogomra!
Nem sok telt el ez után, mire Samantha már mást kezdett el bloggolni... -
#127 drágám, mostantól nem kell időt pazarolnod arra, hogy megkérdezd milyen volt a napom...csak nézd meg a blogom -
#126 fordítsd le plz :D -
n3whous3 #125 vá ez atom :DDDD -
#124 lol, ez is milyen igaz. -
#123 Software developement:
-
#122 -
#121 -
#120 strandon különösen lehet vele villogni :D (komolyra fordítva: nem mindig kényelmes egy kesztyű viselése. arról nem is beszélve, hogy az meg szöszöl, attól se jobb takarítani a képernyőt -hint: elektrosztatikus töltés) -
-
G_ArchAngel #118 Ezzel a technikaval ugyanaz a baj lesz, mint az iPhone-nal: naponta ketszer legalabb lekell torolni...
...es aki rendszeresen takaritja a notebookja kepernyojet, az tudja, hogy mekkora melo zsiros ujjnyomok nelkul is... -
#117 -
#116 Nekem maga a Laptop jön be! XD -
#115 :DDD -
#114 ez nagyon jóó :D -
#113 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
geo91 #112 LOÁÁÁÁL!!!44négy -
#111 tapis notebook -
#110 ok, hogy szép nők, meg minden. meg tényleg yummie-k, de ilyenre van egy csomó topik. itt viszont off. -
#109 Jól mondod. Mind férfi :S -
Többi kép:
Szép nők nélkül nincs Cebit
-
karajjj #107 ezjóóó :D -
#106 Felmérés
Kategória: Számtech
Egy amerikai vizsgálatban egy nőkből és egy férfiakból álló csoportnak azt kellett megmondania, hogy milyen nemű a számítógép, és négy érvvel kellett alátámasztaniuk álláspontjukat.
A női szakértőcsoport hímneműnek ítélte a számítógépet, a következő alapon:
1) Előbb be kell kapcsolni, hogy aztán odafigyeljen az emberre.
2) Tele van információval, de nincs fantáziája.
3) Arra lenne, hogy segítse az embert, de az idő nagy részében ő maga A probléma.
4) Mihelyt az embernek van egy, rögtön rájön, hogy ha várt volna még egy kicsit, jóval nagyobb teljesítményű modellt vehetett volna.
A férfi szakértők szerint a számítőgép nőnemű, mert:
1) csak a teremtője érti a belső logikáját,
2) az a nyelv, amelyen egy másik számítógéppel beszél teljesen érthetetlen,
3) a legkisebb hibát is eltárolja a memóriájában, hogy aztán a legalkalmatlanabb pillanatban hívja elő,
4) mihelyt az embernek van egy, rájön, hogy a keresetének felét kiegészítőkre kénytelen költeni. -
karajjj #105 én kettőt is vennék XD -
#104 sztem ezek az uj apple termékek csak még nem kerültek piacra :) -
#103 Akkor mennék énis...
De szerintem nem adják hozzá... -
#102 fail -
#101 Ha adják a balost a MacBook-hoz, akkor most rohanok az első iStore-ba! :D -
#100 "How you like them apples?" :D -
G_ArchAngel #99 megbuktam a gay-teszten - Apple
-
#98 yummy -
#97 -
#96 óó basszus :)) -
extramagascsaj #95 loál
+fav -
#94 [center] /center]
:D -
ldavid #93 nekem is, a végén az url betűzés (különösen a per), meg a papír mutogatás az kész.. xD -
geo91 #92 Nem gondoltam volna h lehet macskákról folyamatábrát csinálni... [#idiota
De ez kurvajó!