35802
-
#251 "az explorer az igazi férfiak böngészője: kihívás, kaland, kockázat" -
#250 lál -
#249 Belehalt a "Loop"-ba! XD -
Cat 02 #248 Ma mesélték:
Programozót halottan találják a fürdőszobában, mellette egy üres samponos flakon. Nyomozók nem értik mi van, gondolják elolvassák mi van a samponra írva.
- nyissa ki
- dörzsölje be a fejét
- mossa le
- ismételje az előzőket. -
#247 wireless-re, az egy dolog hogy lassú, de hogy wireless-el bármit is levédj az elképzelhetetlen :D innentől kezdve bukta -
#246 A 802.11g-nek a max sávszélessége az 54Mb/s, SuperG-vel duplája. De ez a max sávszél. Az átbocsátóképessége (amivel te tudsz filmet tölteni, vagy akármizni) az csak 18 Mb/s körül van.
A 802.11n mindkét frekvencián tud működni.
A WiFi egy tanúsítvány, hogy az adott készülék 100% hogy tudja biztosítani a 802.11 szabványt (amit támogat a készülék, b vagy g álltalában) -
#245 Az a nem a leggyorsabb, hanem az amerikai szabvány, 5ghz-s frekvenciával. Ha jól tudom az n még nem szabvány, elég instabil, de jelenleg a leggyorsabb WIFI megoldás maximum 300mbps-t tud (amit sosem fog elérni). A jelenlegi leggyorsabb Európai szabvány a 802.11g (2,4ghz, 54mbit). -
#244 Itt nem a készülék, hanem a technológia az ami lassú, még.
Úgytudom, hogy jelenleg mint platform a 802.11a a leggyorsabb. Illetve fejlesztés alatt van a 802.11n aminek még nem jelentették be az áteresztősebességét (egyes tippek szerint 10x-e lesz a mostaninag).
Érdekelne, hogy te mire gondoltál!!! (no offense!!!) -
#243 Ügyfél: A nyomtatóm nem nyomtatja ki a piros színt.
Hotline: Színes nyomtatója van?
Ügyfél: Nem.
legjobb vicc evör -
ldavid #242 #234 #235 jóak -
karajjj #241 de vannak nem végfelhasználós wireless cuccok is... -
#240 -
#239 -
#238 -
#237 -
pista89 #236 -
Daza500 #235 TS - TechSupport
Ü - Ügyfél
TS: Hallo, miben segíthetek?
Ü: A számítógépemben füstöl a hálózati tápegység.
TS: Akkor sajnos ki kell cserélnie a tápegységet.
Ü: Nem kell! Csak meg kell változtatni az ini állományokat.
TS: De uram, egyértelmű, hogy a tápegység hibás. Ki kell cserélni.
Ü: Semmi esetre. Valaki mondta nekem, hogy elég megváltoztatni az ini állományokat és rendben lesz. Én csak azt akarom öntől, hogy mondja meg a helyes parancsot.
Tíz perc intenzív magyarázat után sem értette meg az ügyfél a probléma lényegét. A TS munkatárs már nem állta meg, hogy ne feleljen:
TS: Sajnálom uram. Általában ezt az ügyfeleknek nem áruljuk el, de létezik egy nem publikált DOS parancs, amely megoldja ezt a problémát.
Ü: Tudtam én!
TS: A config.sys végére írja be a következő sort: "LOAD NOSMOKE.COM" és minden normálisan fog működni. Utána értesítsen mi a helyzet.
Kb. tíz perc múlva.
Ü: Nem működik. Még mindig füstöl.
TS: Rendben. Milyen verziószámú DOS-t használ?
Ü: MS-DOS 6.22
TS: Akkor ez a probléma. Ez a Dos verzió nem tartalmazza a NOSMOKE.com-t. Kapcsolatba kell lépnie a Microsoft-tal, és kérni tőlük upgrade-et. Majd értesítsen, hogy sikerült.
Kb. egy óra múlva.
Ü: Ki kell cserélni a tápegységet.
TS: Miért?
Ü: Hát felhívtam a Microsoftot és a technikusnak elmondtam, hogy ön mit mondott. Utána a tápegységről kérdezgetett.
TS: És mit mondott önnek?
Ü: Azt mondta, hogy a tápegységem nem kompatilibis a Nosmoke.com-
mal. -
#234 Nőtípusok az informatikusok szerint
- Internet típusú csaj: Fizetned kell, hogy hozzáférjél.
- Vírus típusú csaj: Észre sem veszed, és beköltözött a lakásodba, mindent kisajátít.
- Szerver típusú csaj: Mindig foglalt, amikor szükséged van rá.
- Windows típusú csaj: Tudod, hogy teli van hibákkal, de nem tudsz nélküle élni.
- PowerPoint típusú csaj: Arra jó, hogy bemutasd másoknak, de önmagában nem érték.
- Excel típusú csaj: Azt mondják mindenfélére jó, de te csak az alapműveletekre használod.
- Word típusú csaj: Mindig van egy meglepetése számodra, és nincs olyan
ember a világon, aki megértené.
- D.O.S. típusú csaj: Valaha mindenkié volt, de most senkinek sem kell.
- Backup típusú csaj: Azt hiszed róla, hogy mindent ad, amire vészhelyzetben
szükséged lehet, de a valóságban messze nem tud annyit nyújtani.
- Scan-disk típusú csaj: Tudjuk, hogy hasznos, és csak segíteni akar, de
valójában senki sem tudja, hogy mit csinál.
- Képernyővédő típusú csaj: Semmire sem jó, de szórakoztat.
- Kábel típusú csaj: Csak akkor jó, ha be van dugva.
- Infravörös típusú csaj: Érintkezés nélkül akarja a kapcsolatot fenntartani.
- USB port típusú csaj: Büszkén mondogatja magáról, hogy minden gépbe bedugható.
- Képernyő típusú csaj: Mindent megmutat neked, de ő semmit sem lát belőled.
- Billentyűzet típusú csaj: Minden funkcióhoz más-más parancs/parancskombináció szükséges, de kitanulható, és többnyire jól működik.
- Modem típusú csaj: Jó kapcsolatteremtő, de a kapcsolat előbb-utóbb
megszakad vele.
- RAM típusú csaj: Amint megszakad a kapcsolat, azonnal mindent elfelejt.
- Merevlemez típusú csaj: Mindig mindenre emlékszik.
- Egér típusú csaj: Csak akkor csinál valamit, ha lökdösöd.
- Multimédia típusú csaj: Vele minden szép, de amikor kikapcsolod, visszatér a totál unalom.
- Felhasználó típusú csaj: Semmit sem csinál jól, és állandóan
kérdéseket tesz fel, és meg akarja érteni a dolgot, és nem érti, és...
- E-mail típusú csaj: A hülyeségeivel mindenkinél megfordul, de a fontos
dolgokat nem közli.
- Számítógép típusú csaj: Az előzőek tökéletlen kombinációja, amely
minél többet dolgozol vele, annál nagyobb lelki károkat okoz Neked. -
Pio #233 Áhh, ez hihetetlen, még egy próbát teszek, szerintem most jó lesz, elnézést a sok felesleges postért, ha jár erre valaki olyan, akkor törölje ki nyugodtan a többit...
-
Pio #232 Aha, köszi szépen, lusta disznó voltam és nem néztem körül...
-
#231 Videó beszúrása
A beszúrandó videó SRC címét kell a flash tagek közé tenni.
(flash]http://asdasd[/flash)
persze a ( helyére [-t kell tenni
amugy a makrok gombnál megtalálod :) -
Pio #230 Valaki meg tudja mondani mi a youtube linkek BCCODE-ja? Nem lehet szerkeszteni és nem szeretném 100 hozzászólásban kikísérletezni... :) -
Pio #229 Remélem így kell embeddelni:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OZJw9sbOTsc&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/OZJw9sbOTsc&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Ha valamit rosszul csináltam volna ITT VAN a közvetlen link. -
Pio #228 Áhh, ebben az apple témában már nincs elég flame potenciál, úgyhogy kezdjük átterelni a témát konzolokra és e-kereskedelemre:
-
#227 Rendesen kell kábelezni. Megnézném egy nagy cég hogy dolgozik a csodagyors wlannal :D -
#226 wireless? lassú...
Be is szarnál, ha a szolgáltató wireless-elne.
A 802.11a szabvány (ami ma a leggyorsabb wireless) max 54 Mb/s -et tud névlegesen. Az átbocsátóképessége max 18Mb/s. Ha te ki tudsz szolgálni 18Mb/s -el egy fél országot, akkor leborulok előtted...
Egy ilyen cat6 vagy cat7 kábel a 10 és 100 Gb/s -et simán bírja. És ez még réz és nem optika. -
#225 wireless? minek? -
Daza500 #224 -
#223 -
#222 JÚÚÚJ! XD Ezen mekkorát röhögtem! -
#221 Jahh, az még kisebb :D -
Daza500 #220 The Browser Wars -
ba32107 #219 3-as a legjobb szvsz -
#218 Ha ma, akkor inkább egy microSD-t kellett volna... :D -
#217 kíváncsi vagyok jobb oldali működni fog-e még 20 év múlva... :D
[amúgy szórakozott embereknek a baloldali sokkal biztonságosabb:
- nehéz elhagyni,
- nehéz véletlenül ráülni,