35802
-
Pio #1493 Nem vagyok otthon az ausztrál néppel kapcsolatos sztereotípiák témájában... Ők ilyen káromkodós népek, vagy mi? És ez elvileg közismert sztereotípia csak én vagyok műveletlen vagy csak kicsi a világ, hogy rögtön ketten is vagytok itt, akik ennyire vágjátok ezt a témát pedig annyira nem is közismert...? -
karajjj #1492 jááááááj ez kurvanagy :DDDDDDDDD -
geo91 #1491 ezen beszartok, ma mutatta az angoltanárom ASD:AS:D_ASAS:_D:_ASD_
-
Daza500 #1490 -
n3whous3 #1489 21. és 40. de raj :) -
#1488 23. miért extrém? olyat használok itt cégben :) -
#1487 lol első sorból a negyedik olyan mint az enyém majdnem, az enyémhez még hozzá van csapva egy numpad :D -
geo91 #1486 jóféle billentyűzetek -
#1485 jaja... :D Failexplorer -
Cat 02 #1484 Ha a többi nem jön be akkor nem kell finnyásnak lenni... -
#1483 Firefox.com, na azt is már ütöttem be, de a firefox.hu...
Az a gány zöld dizájn... meg a néha ingadozó német szerver... -
Cat 02 #1482 mozilla.com, firefox.com, firefox.hu sok lehetőség van :D -
#1481 Én az IE-ben egy hibát tapasztaltam, mikor nem akar csatlakozni a Mozilla szerverhez!
Bár, ez lehet azért van, mert az IE-be a 'getfirefox.com'-on kívül semmi mást nem ütöttem be! -
Cat 02 #1480 Ez inkább az IE hibája :D -
spy803 #1479 Hőlégfúvónak nézem... -
#1478 mit rakott oda? :) -
#1477 -
#1476 -
#1475 -
Cat 02 #1474 Érettségire törülközővel kellett volna menni :D -
geo91 #1473 -
Pio #1472 Kíváncsi lennék, hogy ül-e egy menthetetlen kocka az érettségi bizottságban, vagy csak egy fura véletlenről van szó... :) -
Szabi1991 #1471 ma volt infó érettségi xD -
#1470 Én arra meléxem, hogy ha win98 nál beírtad a futtatásba hogy C:\con\con akkor kékhalál volt :D -
#1469 -
Daza500 #1468 -
#1467 Érkezett egy levél az "invitel helpdesk"-től, ami arról informált, hogy betelt a postaládám és jelentkezzek be a linkelt oldalon és akkor megnagyobbitják. Egyértelmű becsapós email...levelezésem az invitel helpdeskjével:
/A levél tárgya: Becsapós email/
Tisztelt HelpDesk!
Mellékelten küldöm az "önök" email címéről érkezett becsapós levelet.
Tisztelettel:
Én
---
Tisztelt Én!
Az Ön által mellékelt e-mail-t nem az Invitel Zrt. küldte, az egy spam
(kéretlen reklámlevél), kérjük törölje ki!
Amennyiben a levélben található linket megnyitotta, biztonsági okokból
ajánlanánk jelszavainak megváltoztatását a 1443-as telefonszámon.
Üdvözlettel:
xné x. x
Invitel Távközlési Zrt.
Technikai Helpdesk
---
Tisztelt xné x. x!
Tisztában vagyok a becsapós email-ek fogalmával, mint ahogy az internetes biztonsággal is. Továbbá azzal is, hogy ilyenkor értesíteni kell azt a céget akinek a nevében írták a becsapós levelet, hogy azok megkezdhesse a szervereken ill. routereken/tűzfalakon történő beállítást illetve elkezdjék a probléma forrásának felkutatását hogy ne küldhessenek tovább ilyen jellegű leveleket a többi ügyfélnek akik esetleg tájékozatlanok és megnyitnák a linket.
Tisztelettel:
Én
---
Erre azóta se jött válasz...
Azért aranyosak, hogy tájékoztatnak arról amiről tájékoztatom őket. A szakértelem azért a toppon van náluk is. Vajon Xné X. X kinek a kije, hogy ilyen értelmes leveleket válaszol és miért nem ültetnek olyat oda, aki ért is a dologhoz? -
Pio #1466 Ehhez az ünnephez kapcsolódóan:
-
Cat 02 #1465 Kíváncsi vok hányan lesznek :D Gondolom Mo-n nem sok embert fogok látni :s -
Pio #1464 Hoppá, mi van ma 1
Hoppá, mi van ma 2 -
#1463 -
n3whous3 #1462 Nincs fizika, pont azért örülök -.- -
Pio #1461 azért nem hülyeség ez, mert az előző példánál maradva akkor így hogy tudnál átmásolni egy con nevű objektumot dos parancssorral? Sehogy :)
Szóval a dosnál ez nagyon indokolt lépés volt és azért a windowsnak igencsak sok köze van a doshoz... -
Pio #1460 a con például a konzolt jelöli DOSban.
Próbáld ki DOS parancssorban, hogy "copy con", enter és utána amit írsz azt ki fogja írni konzolra is. -
#1459 lololololololol -
Pio #1458 Igazából értelmes magyarázat nincs rá, néhány parancsszót és eszköznevet levédtek és ebbe esik bele a con is. Van még pár:
PRN, AUX, CLOCK$, NUL
COM0, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9
LPT0, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, LPT9 -
#1457 de Pio tudja:D:D -
#1456 nem tudni :D -
#1455 ÓÓh, cisco discovery. Küld el azonnal a Chapter 10-es szakdogát, ha már kész van a tiéd, mert engem megőrjít! -
#1454 miért nem lehet CON nevű mappát létrehozni? mert kipróbáltam és télleg nem:D