35806
IWimv2m.jpg
  • DMZ
  • karajjj
    Random user teszteléshez.
  • SzirmosSzisza
    :D

• broman191
    Win 10 kombatibilis játékok @ WCCFtech - Nem kompatibilis lista: "Metal of Honor : Airborne"
  • Palinko
    ez mindenkinek ismerős sztem, még a képesek a legkönnyebbek, a betűfelismerés néha nehéz, néha megoldható, mikor felidegesít a betűfelismerés át teszem hangra na att meg hallom a számokat de ritkán jó :D matek műveletesek megint simán megoldhatók
  • Systore #32632
  • kissssss
    igazi kontármunka.... szép sérüléseket lehet összeszedni azokkal a kiálló fémdarabokkal.

(istenbarma)
  • Palinko
    ahogy nézem annyira közel lett volna a gépház a ventilátorhoz hogy ott beszorult volna a hő, bár én nem láttam még olyan alaplapot aminek az alján, tetején lett volna a grafikus kártya foglalat, ha csak nem durva SLI, CrossFire
  • Beast Machine
    >GT 730
    >állat

Őőő.
  • pajti
    mer' állat! :D
  • Blum
    De...miért?!
  • Zero001
    Épp a múlt héten játszottam végig újra a Fallout 2-t, és lassan kezdek neki ismét a 3-nak.
    A 3 sokkal lightosabb, a már említett sztorivezetési dolgokon túl pl a fő statokat sokkal lazábban veszi a játék, egy csomót lehet rajtuk tápolni, és nem annyira kőbe vésettek, mint F2-ben. Ráadásul nem számítanak olyan sokat amúgy sem, sokkal kisebb a bünti alacsony skillnél és a bónusz magasnál. A tag skillek nem számítanak annyit és a skill cap 300% helyett csak 100%.
    Összességében meg tényleg Obli with guns, 15-ös small weapons skillel simán osztom a fejeseket, mert FPS és célozni meg tudok. A VATS szerintem iszonyat gáz, nagyon nem illik FPSbe a körökre osztott rendszer, anélkül meg a statok és a skillek fele nem is számít.
  • pajti
  • csokalaci
  • Doncikutya
    devicces, haha
  • spy803
    Tök jó!
    Most játszom újra, és még mindig zseniális.
  • Dzsini
    Ez teljesen egyéni ízlés kérdése. Tényleg jó, mert "ki lehet maxolni" egy végigjátszásból, és ha valaki nem akarja, az egyszerűen nem csinálja meg azokat a feladatokat, amikről úgy érzi, hogy nem illik a karakteréhez (tehát szerepjátszik egy kicsit). Viszont annak is megvan az előnye, ha egy játék során látod, tapasztalod, hogy valamilyen útirány elzáródik számodra - esetleg inkább rávesz arra, hogy újrajátszd a játékot, más karakterrel, más választásokkal, talán még hosszabb időre elmerülve a játékban.
    Mindkettőnek megvan az előnye, és nem lesz rosszabb a játék attól, hogy az egyik vagy a másik utat járja. A Falloutok (a Fallout 3-at kivéve) inkább a több szálas, szerteágazó világra építettek, ezért érezték sokan, hogy az F3 "nem az igazi". És majd kiderül, hogy az F4 mit mutat, volt olyan interjú, ahol emlegették, hogy egy kicsit feszesebb történetvezetéssel próbálkoznak. Ami még mindig lehet sok ágú, ahogy az a New Vegasban látszott. Azt is mondták, hogy rengeteget tanultak az F3 és az NV fogadtatásából.
  • Palinko
    így leírva az tényleg gagyi a skyrimban, de igazából jó, hogy 1 végigjátszásba bele lehet sűríteni minden céhet, nem szeretik a fejlesztők, ha dolgoznak valamivel és azt nem láthatja mindenki
  • Dzsini
    Csak kozmetikai a különbség, és a fő történetben nem számít -
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kb. annyi különbséget hoz, hogy melyik házikót kapod meg használatra, és egy elenyésző számú apró küldetésből másikat kapsz (plusz segít egy nagy vödör pozitív/negatív karmát szerezni, ami szintén alig-alig számít a játékban). Ezen kívül Megaton egyetlen "nagy" küldetését, a survival guideot ugyanúgy végig tudod csinálni, mert a supply-os kiscsaj (Moira) megmarad, csak kicsit rekedt lesz a hangja, és Ghoulfalvára kell járni hozzá. Ja, és ha elpusztítod, akkor Talon mercek helyett Megaton menekülteket kapsz ugyanígy "automatikusan ellenséges" encounternek.

Sok esetben a New Vegas se bonyolultabb, de ott azért jóval több "kritikus" szereplővel lehet jóba/rosszba keveredni, és nagyon jó/rossz karmával, vagy bizonyos irányú tuskó viselkedéssel, agresszióval sokkal több történetszáltól vághatod el magad, és juthatsz teljesen más stílusú környezetbe, világba.

A Skyrim amúgy ilyen szempontból még gyengébb, amikor minden további nélkül lehet egyszerre főmágus, főtolvaj, orgyilkosmester a játékos. (és akár tiszta harcosként főmágus, mert semmi korlát nincs)
    És ott a fő történetszálat végképp csak egy módon lehet megoldani, a két "elágazás" a polgárháborúban való részvétel és Paarthurnax megölése / védelme, és a Blades magadra haragítása, de ezek szabadon választott mellékszálak.

Mindkét típusú történetvezetésnek megvannak az előnyei, a nagyon nyitott, sok ágú játék lazábbnak tűnik, egyeseknek zavaró lehet, hogy elesnek egy végigjátszás során dolgoktól, a feszesebb történet viszont sokkal több mindent "megmutat", és nem kell ezer olyan dologra felkészíteni a rendszert, amit hatezer játékosból egy próbál ki, akár csak poénból.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.07.09. 05:22:08
  • karajjj
    Köszönöm! Nem volt kedvem kiguglizni...
  • kissssss
    talon company
  • karajjj
    Nem tudom mennyire spoiler még, de mivel van, aki most játszik vele először:
    Azért pl megatonban a bomba felrobbantása/hatástalanítása eléggé ilyen szerintem. Főleg mikor hatástalanítod, aztán a pusztában az egyenfeketepólósok (nem jut eszembe a nevük) rádtámadnak, majd miután elintézed őket, megtalálható az egyiknél a fejedre kitűzött vérdíjról a papír.
  • Dzsini
    Sok minden hiányzott belőle, ami a Falloutot "azzá tette, ami", és az NV-ben visszahozták (és ezt hiányolják nagyon sokan, és ezért örültek nagyon a New Vegasnak) - talán a leglátványosabb ilyen a fakciók (X csoporttal jóban vagy, Y csoporttal rosszban), és az erre épített küldetéssorok. Igazából az F3-ban nem nagyon volt olyan, amivel nagyon elvágod magad a játék egy részétől (és magadra haragítasz egy-egy csoportot), és nem igazán volt sokféle befejezés se. A New Vegas helyből 4 fő irányból engedi a fő sztorivonalat végighúzni, akik egymással szemben dolgoznának, te pedig választasz közülük egy kevésbé-nem-szimpatikust :)
  • RatBaG #32614
    miért ne illene bele? nem lehet minden részben a sivatag a helyszín.
  • Dzsini
    főleg ha felpakolsz hozzá pár javítgatást, ami még nem írja át a játékot, csak kicsit helyrefésüli a dolgokat (és ha bírja a géped akkor mondjuk részletesebb textúrákat hoz)
  • Palinko
    A New Vegas is sorra kerül majd idővel. Emígy a 3 nagyon szép grafikailag, főleg az arcoknál tűnt fel, hogy korához képest zseniális
  • Calver
    Fallout 3 elég gyér, majdhogynem vicces szerepjátékként emlegetni, az "Oblivion with Guns" jelzőt nem véletlenül sikerült valaha kiérdemelnie. hangulatosnak hangulatos, de világot leszámítva nem igazán illik bele Fallout franchise soraiba. Fallout: New Vegas ellenben... FNV kibaszottul zseniális, keményvonalas és kegyetlenül jó CRPG.
  • karajjj
    ha figyelsz a részletekre, akkor rendesen le tud kötni a különböző történeti szálak felgöngyölítése

plusz szerintem baromi jól kidolgozott világ a legapróbb részletekig
    Utoljára szerkesztette: karajjj, 2015.07.08. 11:39:06
  • Rage47
    dettó
  • kissssss
    én már ott tartok hogy a sok egyedi fegyvernek és ruhának több mint a fele megvan és szépen ki is díszítettem velük a lakásomat a tenpenny toronyban.... és még mindig nincs vége.
  • Palinko
    hát nem tudom most próbálom ki először a Fallout 3 at, RPG rajongó van de ez elég unalmas, nem köt le. majd lassan végigmegyek rajta sztem, de nem értem miért akkora nagy szám
  • Systore #32606
  • karajjj
    én múlthéten vettem hasonlót :D
  • pxxl
    :D
  • RatBaG #32603
    steam summer sale
    Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.07.07. 02:04:58
  • LeWyTy
    Akkor már olyan huszonéves fejjel kezdheti az ember megérteni miért nem értettek az öregek minket gyerekként.?! :)
  • pajti
    motion sensor
  • Evoluti0N
  • Pio
    Szerintem aki 10 évvel ezelőtt is gamerkedett annak nem kell bemutatnom a Pure Pwnage-t, de a legendás "BOOM HEADSHOT" talán mindenkinek mond valamit.
    2 éve elkezdted fundraiselni (kalapozni, asszem így mondják felénk) egy filmre, ami idén nyáron végre kijön!

Könyörgöm, legyen jó....

Szerk.: viszont T-Bag sajnos elhunyt autóbalesetben, szóval ő nem lesz benne a filmben. :(
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.07.04. 18:21:50
  • RatBaG #32598

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.07.04. 15:40:19