35802
-
#5301 -
#5300 Need!
-
#5299 Nem vagyok az a kötözködő típus, de ezt bizony félreértettem, és úgy olvastam ki hogy az "anyád" az egy beszólás volt.
Tudom, én vagyok a hibás hogy erre ugrok, gondolom ha valaki neked anyázik akkor lemész zen-alfába, és puszit adsz neki :P -
#5298 alap -
Cat 02 #5297 Nem, de valami baj van a gépeddel :D -
Mit gondoltok? Ha mégis, akkor beperelhetem a fejlesztőket? -
#5295 humorosból
-
geo91 #5294 -
#5293 ezt legalább megtudom csinálni :D -
geo91 #5292 -
n3whous3 #5291 lolmá király -
#5290 kurvajól néz ki :D
-
#5289 Ne nekem írjatok csak kijavítottam a linket amit alattam elszúrtak. :) -
#5288 mondjuk az Eigenharp Alpha többet tud, de ez a gitár is buta :)
-
#5287 úgy van :P -
#5286 wadafakk ?! -
#5285 -
#5284 majdnem. most előny a linkification -
#5283 lolz
[flash]http://www.youtube.com/v/M2eiP12hQQY&hl=en_US&fs=1&hd=1[flash] -
#5282 -
#5281 Ez nagyon jó! Ahelyett, hogy wifi-n vagy bluetooth-on keresztül csinálnék adatcserét teljesen ingyen, akár még fizethetek is ugyanzért! Instant get!
Gondolom azoknak találták ki, akik nemnagyon tudnak két gép között hálózatot csinálni, és akkor végülis plugin módszerrel meg tudják oldani.. :\ -
n3whous3 #5280 Kb annyira végtelen kapacitású, mint Hitler türelme. Kamuszar az egész, csak arra jó, hogy megosszad a vincsid tartalmát pl. Elmész haverhoz, hogy fú átviszek neked egy filmet, aztán majd nézed, ahogy 30kilóval szedi le a hálóról ugye. Arról nem is beszélve, hogy ha nincs háló, akkor lófaszt se ér az egész C: -
#5279 hm :) -
Cat 02 #5278 Ez nekem magas :o Tehát bedugom, sugároz, és kell még egy ilyen, amit másikba dugok be, ami nagyjából nem is végtelent lát hanem a másik gépet ? -
geo91 #5277 Végtelen kapacitású pendrive
Az Infinitec alapítói egyenesen Dubaiból érkeztek a CES2010-re mellényzsebükben a végtelen kapacitású pendrive-val. Miről is van szó? Egy USB eszköz saját kis procival és WiFi modullal, melynek segítségével szinte bármilyen a közelben fellelhető eszköz felé megoszthatjuk pl. a winyónk tartalmát, miközben a másik oldalon lévő készüléket átverve az egy „sima” pendriveként észleli.
-
#5276 nemtom nekem egyből lejött, hogy hogyan értette. Ráadásul Aquir pont nem az a típus, akire ti gondoltok :) -
#5275 én hibám is, legközelebb helyesbítek :) -
#5274 omg.. azért jó, hogy automatikus kötözködés on-ra van állítva nálad:)
nem tudom miért van a fórumon ilyen sok aggresszív kismalac, de én ha bejövök inkább pc humor témájú dolgokat szeretnék látni.
-
#5273 lehet másik topikba menni, ha tovább akarsz flémeli :) -
#5272 ehh..hihetetlen mennyi galibát okoz egy '' hiánya. -
#5271 túl sokat magyarázkodsz. ciki vagy. -
#5270 -
#5269 Tessék keresgélni :) lehet számodra ez ismeretlen volt, de így értettem (vagy magadra is veheted) -
#5268 Vagy ez csak azt jelenti hogy te rosszul látod a dolgokat :) -
#5267 Ez csak azt jelenti hogy te is inkább magadra veszed a dolgokat :) -
Bala10 #5266 nem sikerült túl egyértelműre. :) -
#5265 lool bocsi de ez poén, ugyanis te magadra vetted, pedig nem is rád irányult, hanem amit linkeltél, ez visszakézből fail
És most tényleg ne engem hibáztass, mert te kezdtél felvenni ilyen hangnemet, de nincs harag! =) -
#5264 #5260 -
#5263 Köszi, jól van.
Egyébként meg nem gondoltam vérkomolyan ezt a "haverjaitok" dolgot, már 100x láttam itt az sg-n hasonló kontextusban mint poént, és még senki nem sértődött be rajta.
Lehet neked tényleg ilyen haverjaid vannak hogy magadra vetted? -
#5262 :?AS:D?AS_:DA?:SD:A?S_Da