PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
majdnem összes nfs el játszottam, de soha nem használtam az enter és + billt a numpadon

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

tommygear
ezért nem játszok autós játékkal 😊 egy két billentyűm kapott anno 😄
Calver
ne szopassatok már hogy nem ismertek fel egy játék által kiváltott őrjöngés miatti harcban elesett billentyűzetet <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

LasDen
én értem, de aki berakta, majd megmondja....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sose játszottam és én se értem. De akkor megnyugodva olvasom, hogy azok se értik, akik játszották.
Rongyosra játszottam az Underground 2-t, de ezt a képet nemértem.

benőmenő
<#conf>
Calver
belefér PC humorba? én legalábbis visítottam amikor megláttam <#idiota>

Bexter
Nem láttam a fától az erdőt 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

SzirmosSzisza
Ott van a title-ben 😊

Besiege
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.04.16. 11:30:18

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Bexter
Ez milyen játékból van?

http://gfycat.com/FlatScaryGoosefish

http://bexter.hu Szép Fényeket!

😄DD
RatBaG
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

WHAT.DA.FUCK.

Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.04.13. 18:57:04

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

zeli
Pont ma néztem én is. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

SzirmosSzisza
közösen szerkeszthető ZH kidolgozás, meg lett fogva a lényeg 😄

RatBaG
SzirmosSzisza
"Multicore support in games"

ez azért remek, mert így könnyebben fel lehet ismerni a "szakértőket"
Jáj, ez az engrish...
Pont a héten szoptam be ezt, hogy számítógéphez túlságosan nem konyító MÁV tervtáros baszott megvárni amíg a gyökér gépeik felmásolnak 10 megát a pendrivera, megpróbálta eltávolítani, gép nem engedte mert írt még rá, a csóka meg megvonta a vállát, kihúzta. Természetesen hibás volt az egész, másnap mehettem vissza érte. És miután elmondtam neki, mi a gond, és elkezdtem s.k. áthúzni telefonra a cuccot, akkor is adta a nagyon remek tanácsot, hogy "ha nem engedi eltávolítani, nyugodtan kapcsold ki a gépet, nemgond"...
pajti

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

😄
pajti

RatBaG
😄DDDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

SzirmosSzisza

Calver
nézem h valami itt sem stimmel... amikor ez megjelent nerf now-on, harmadik képkocka kicsit máshogy nézett ki, csak egy reddit user "kijavította" <#bohoc>

viszont akkor jöjjön egy kis éjfekete pc humor

LasDen
NSFW a rating rendszerről
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ha igazak a pletykák, akkor valószínűleg hamarosan iOS és Android rendszereken is használható lesz a Cortana.
Bár jelenlegi formájában a Cortana is csak kocsmában való baromkodásra jó.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ez nagyon fájt... <#banplz>
<#falbav>
SzirmosSzisza
😄

pajti

pxxl
Szabi
mehet a ban ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Facek
(az egy session)
SzirmosSzisza
Engem Gmailről és YouTube-ról kiléptetett.

Palinko
szeremcsére nem műxik
thecodinglove? 😄
SzirmosSzisza

GregSB
a C:/GAMES:/RPS-ben van egy játék is 😊

(cd games, cd RPS, RPS.exe)

GregSB
win parancs elindít egy dummy win 3.1-et, a camera.exe meg egy ASCII vagy CGA mód között változtatható kamerát 😊

Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.04.02. 12:43:39

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Nézz meg random YouTube videót és keresd a zene gombot 😄