PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
viszi a bentlakásosba
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
xDDDDD
dixitque deus fiat lux

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
púúúúú
srácok, szóljatok már rám, most én vagyok a hülye vagy kuczo?
u dont have to listen anybody else but me
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Þór vígi þessi rúnar
majd a lopott tartalom törlõdött, és az õ oldaláról is emiatt (ugye úgy lopott hogy engedély nélkül hivatkozott más oldalára)
majd felháborodva írt, hogy ez meg micsaoda dolog.
: ) stimt?
u dont have to listen anybody else but me
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
"Eléggé feldúlt vagyok, kell mondanom nekem. Most egy hosszú idõre használtam képeket a honlapomon levõ honlapodról és hirtelen eltûnnek, és érintett vagyok. Arra használom a honlapomat, hogy felépítse az üzletemet, ami nem könnyû, és megváltoztattad a helyszínt vagy töröltél õket vagy valamit.
Az aggodalmam az, ha nem töltöd fel a képeket megint, lehet, hogy nekem kapcsolatba kell lépnem az ügyvédemmel, ahogy annak a céljára használom ezeket a képeket, hogy reklám és ennyire hirtelen változás olyan figyelmeztetõ eszközök nélkül, amik nekem vannak hogy találjam meg, hogy hol mozgattad õket és kapjam õket, megint mûködnek.
Miért cselekednél egy olyan dolgot? Én becsületes üzletember vagyok és a kisvállalkozások mint bánya soha nem kapnak tiszteletet. Remélem, hogy rájössz, hogy ez hozott nekem egy hosszú idõt, hogy olyan képeket találjanak meg, amiket szerettem. Most nekem megint meg kell találnom a képeidet. Tedd vissza õket rögtön. Nem gondolom azt, hogy azt akarod tõlem, hogy keressem fel az ügyvédemet ez ügyében."
(annyira nem is vészes)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

A belsõségeket könnyû, de erõs alumínium tok védi, melyet kívülrõl rugalmas szilikon réteg borít. Az USB csatlakozó és a flexibilis nyak után követezik méhkirálynõ potrohára emlékeztetõ végzõdés, ahol fekete-sárga csíkos mintázat nem csupán külcsín: túlhevülés elleni hûtõbordaként, szellõzõként is funkcionál.
A szerb Damjan Stankovic által tervezett USBee formaterve elsõ helyezést ért el a DizajnZona által meghirdetett MS Industrial USB versenyen."