PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
linketmár! 😄

u dont have to listen anybody else but me

Carlos
Dek***jó avatarod van!!!

Þór vígi þessi rúnar

Ez rosszabb mint egy emo-koncert...

n3whous3
ha azt én tudnám 😄 megpróbálom megkeresni

púúúúú

n3whous3
az

púúúúú

tommygear
linketmár
FZoleee
ez mi a szar?
ez valami hitgyülekezet? 😄

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

n3whous3
A:ASDASD:ASDASD:ASD:SADASD:ASDAD

bazmeg láttam eredetiben is, hát nem semmi mit képesek ezek mûvelni

púúúúú

Aquir
xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Jim Morrison
xD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

zolo
Kell az a bill =D

http://flickr.com/photos/zolika90/

SteamPunk PC és laptop <#vigyor3>

[HUN]FaTaL
lol

http://goo.gl/gd6Zi5

<#gonosz1><#vigyor3>
Solten
LOOL.. Gugliek elnyaltak par LSD-s belyeget... <#hehe>

Saor Alba

Solten
😄DD

Saor Alba

Aquir
xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ez a zene.. xD guglinál nagyon ráérnek

Kérdezik a gyerekektõl az oviba, hogy mit mondanak az állatok.
- Na gyerekek, mit mond a kutya?
- VAAAUUÚÚÚ - vágják rá hangosan.
- Na és mit mond a macska?
- MIIIJÁÁÁÚÚÚ - vágják rá a gyerekek.
- Na én mit mond az egér?
- KLIKK!
Jim Morrison
Nagyon nagy 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pointer4
Folyadékhûtés még lehet 😄 Csak nem csapvíz 😄
jó lesz az akvárium izének is 😉

Ez vmi olaj izé 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Vízhûtés

Solten
joooo...

Saor Alba

okok, akkor megnyugodtam 😄
brodix
Azért írtam hogy remélem jól sikerült,mert TXT-ben kicsit szét van húzva,ott nem nézett ki valami jól,de ezt amugy csak egy youtube-os comment-bõl másoltam ki.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Zomil
ez is jó 😄
ugyancsak tf2 csak ez meg scout hangokkal 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BB7
Heavy a legnagyobb arc! Bár Spy-t is bírom! xD
TF2 ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hegi90
melyik játék?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

GregSB
Ez szerintem elfér ide is, mivel egy PC játék adja az alapját, és én könnyesre röhögtem magam rajta:

Az a poén, hogy tényleg az összes hang a játékból van!

<#idiota><#eljen>

lól 😄
[HUN]FaTaL
Elõfordul hogy néha bebuggol. De azért látom elég jól karbantartott gép lehet, ekkora kuplerájt meg old windows mappákat 😄

Piloss

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

TÉK!
n3whous3
alap

púúúúú

[HUN]FaTaL
loool 😄DD

<#taps>
BB7
VEZESSÉK BE!!!!4
GregSB
<#vigyor>

n3whous3
csak azért tud ez unalmas lenni, mert 100 féle programmal ki lehet generáltatni ASCII artot egy pillanat alatt.

púúúúú

ugye nem pontról pontra te csináltad? 😄 mert akkor bocs de nagy hülye vagy! 😄
brodix
..................................... ........................................,-~~'''''''~~--,,_
.................................................. ..................................,-~''-,:::::::::::::::::::''-,
.................................................. .............................,~''::::::::',::::::: :::::::::::::|',
.................................................. .............................|::::::,-~'''___''''~~--~''':}
.................................................. .............................'|:::::|: : : : : : : : : : : : : :
.................................................. .............................|:::::|: : :-~~---: : : -----: |
.................................................. ............................(_''~-': : : : : : : : :
.................................................. .............................'''~-,|: : : : : : ~---': : : :,'--never Gonna
.................................................. .................................|,: : : : : :-~~--: : ::/ -----give You Up!
.................................................. ............................,-''':: :'~,,_: : : : : _,-'
.................................................. ......................__,-';;;;;:''-,: : : :'~---~''/|
.................................................. .............__,-~'';;;;;;/;;;;;;;: :: : :____/: :',__
.................................................. .,-~~~''''_;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;',. .''-,:|:::::::|. . |;;;;''-,__
.................................................. /;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,;;;;;;;;;. . .''|::::::::|. .,';;;;;;;;;;''-,
................................................,' ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;|;;;;;;;;;;;. . .:::::,'. ./|;;;;;;;;;;;;;|
.............................................,-'';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;',: : __|. . .|;;;;;;;;;,';;|
...........................................,-";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;',;;;;;;; ;;;; . . |:::|. . .'',;;;;;;;;|;;/
........................................../;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;|;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;. .|:::|. . . |;;;;;;;;|/
......................................../;;,-';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,';;;;; ;;;;;;;;;;;;,;;;;;;; ;;;|. .:/. . . .|;;;;;;;;|
......................................./;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;'',: |;|. . . . ;;;;;;;|
....................................,~'';;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;,-'';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;|.|;|. . . . .|;;;;;;;|
................................,~'';;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;,-';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;',;;;;;;| |:|. . . . |;;;;;;;|
...............................,';;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;/;;;,-';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,;;;;;| |:|. . . .'|;;',;;;;;|
..............................|;,-';;;;;;;;;;;;;;;;;;;,-';;;,-';;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,;;;;| |:|. . .,';;;;;',;;;;|_
............................../;;;;;;;;;;;;;;;;;,-'_;;;;;;,';;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;|;;; ;|.|:|. . .|;;;;;;;|;;;;|''''~-,
............................/;;;;;;;;;;;;;;;;;;/_'',;;;,';;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ,;;| |:|. . ./;;;;;;;;|;;;|;;;;;;|-,,__
........................../;;;;;;;;;;;;;;;;;,-'...|;;,;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;| |:|._,-';;;;;;;;;|;;;;|;;;;;;;;;;;'''-,_
......................../;;;;;;;;;;;;;;;;,-'....,';;,;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;|.|:|::::'''~--~'''||;;;;;|;;;;;;;;;;,-~''''~--,
Remélem jól sikerült.
Bocs ha már kezdenek unalmasak lenni

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

BB7
Mert annyira jó hallani!
Amúgy nekem anno az összeset kivette! De látom már javítva lett! 😄