PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
-tRs-Landor
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Honlapjuk ITT TALÁLHATÓ, ahol leírják legfontosabb céljaikat. Olyasmiket, mint a szabadalmi jogok reformja, a magánélet tiszteletben tartása, stb...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
bár egyhamar nem lesz ilyen monitorom másfél milláért.. :-/

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
<!-- IMPORTANT WARNING: If you edit this file, your computer will probably explode. Your friend, the High Resolution Sign Painter -->
<config>
<param name="language" value="en"/>
<param name="screen_width" value="800"/>
<param name="screen_height" value="600"/>
<param name="ui_inset" value="10"/>
</config>
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ha jól látom ez egy szerver alaplap, xeonos?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Saor Alba
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
geo91: google a baratunk, lehet talalni nem ennyire "pixeles" grafikat belole 😊
Saor Alba