35802
IWimv2m.jpg
  • morcosqtya
    idevág:

"Szóval, a számítógépek? Azt hallottam, hogy alapvetően mindent nullák és egyesek formájában ábrázolnak. Azt nem tudom, hogy ezekből hogy lesznek meztelen nők a képernyőn, de az Isten áldjon meg érte benneteket emberek."
    lemaradtam.. akkor.. a razziába.. nCore-nak is annyi?:(
  • Pio
    Hitler az nCore-ról és a razziáról
  • Zomil
    annyi volt karácsonykor jah :)
  • Beast Machine
    nem off :)
  • Cat 02 #8544
    Off, nem off ?

• Cat 02 #8543
  • immovable
    AS:D:SAD:AS:DA
  • Hegi90
    2 euró?
  • Zomil
    nem kell megadni, csak magadad szivatod vele, ha esetleg vmiért kéne a digitális számla :D
    Amugy steam-et érdemes figyelni, tudom, tudom, sokan nem szeretik, mert néhány cucc tul van árazva a bolti árhoz képest(digitális ugye és sokan jobban szeretik a dobozost), de iszonyat akciokat tudnak lenyomni :)
    Föleg ünnepek körül pl. karácsony, megvettem stalker-t+gta4-et 2-2euro-ért, ennyiért megéri böven azt a pár orát amit letolok vele :)
    De máskor is szoktak lenni nagyobb akciok.
  • Hegi90
    nah megvanö
    köszönöm szépen
  • HunnernesKonge
    State/Provincehez én szoktam írni megyét; házszámot is, a Postal Code-hoz meg beírom az irányítószámot :D Eddig nem volt vele bajuk, igazából ez nekik azért kell hogy tudjanak egy virtuális számlát adni mivel kereskednek és kötelesek rá :)

Valamint mivel ugye digitális terjesztés, ha ellopják az accountod, az általuk írt számlával könnyen vissza tudod szerezni
  • Hegi90
    a bankkártyás dolgokat vágom, szoktam neten fizetni, de pl a state or province-hoz beírjam a megyét vagy sem? :D
    Meg ilyen részletek, hogy hanyadik emelet hanyas ajtó gondolom nem kell....
  • HunnernesKonge
    Értelemszerűen bankkártyás fizetési mód van,
    linken ráböksz az add to cart gombra, utána a purchase to myself gombra, ha van steam accountod, belépsz a következő oldalon (ha nincs csinálsz egyet cca 2 perc alatt) ezután megadod a saját és a kártya adatokat. (Otp junior max simán jó neki, de gyanúm szerint lényegében majdnem mindent eszik, aminek a hátán van 3 számjegy) Ezután fülig érő szájjal megvárod míg leér. :D

btw, ha nem tudnál ma megfelelő kártyát szerezni, mivel amerikai akció (EA week van) ezért kb holnap du 4-ig még megveheted ennyiért. Utána a pénteki nap leárazásai következnek már :D
  • Hegi90
    ROFL
    segítenél hogyan kell fizetni érte? :D
  • HunnernesKonge
    kicsit off: Ha jól látom nem említette meg még senki, Burnout Paradise mai nap folyamán 1043Ft Steamen, árkád autoversenyről van szó, jó zenékkel szép grafikával, Messze megér ennyit, gondoljatok bele ha 2óránál tovább leköt már jobban megérte mint egy mozi ;)
    Teszt itt

on...
  • ldavid
    LOL
  • geo91
    :ASDASDASDASD

• Doddy a düdő
  • Hegi90
    Viktornak szar volt az aránya/Warn-t kapott flém/politizálás miatt.
  • tommygear
    ja jó este van
  • gotchaaa
  • geo91
  • Cat 02 #8525
    http://www.sg.hu/cikkek/13645/artalmas_az_egeszsegre_a_mobiltelefon
  • Rage47
    de ha megnézel egy 10 éves cikket az sg-n, akkor a mai skinnel mutatja
  • tommygear
    ez valami kamu 10 éve nagyon nem ez a skin volt még az oldalon
  • Piloss
    pfff

egyáltalán mit keresett az sg az aktívban?
  • Hegi90
    jé, akkor még kiírták a forrást is.
  • Carlos
  • ldavid
    alig 10 éves SG cikk villant be tegnap az aktívban...
  • nonicks
  • geo91
  • ldavid
    kicsit off, de hátha érdekel valakit (jobb helyet nem találtam neki)
    Kossuth rádióban volt ma Szekeres Viktor, kedvenc filmkritikusunk (6 perc körül kezdődik)
  • geo91
    :DDDDDDDDDDDD
  • GregSB
  • Zomil
    jah hogy a seed szerverekre mentek :D
    hát az már valóban gáz :D
  • Cat 02 #8512
    Szerintem net szolgáltató kiadja.
    Mondjuk ha seed szerókra mentek az gáz, mert azoknak van tulaja is :D
  • JagFater
    Egy szolgáltatónak nem hiszem, hogy gondot okoz megmondania, kinek volt az az IP kiosztva a kérdéses időpontban. Szvsz kb. 2 perccel több, mint ugyanezt az infót megmondani egy fix IP-s szolgáltatónál.
  • Szabi1991
    dehogyis.. be a mikróba a vinyót meg a lemezeket.. :DD xD
  • Carlos
    dinamikus IP ftw... lehet hajkurászni. :D