PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

-tRs-Landor

Beast Machine
B^U

...vágod?

brodix
Na ez az amit én fájdalmas poénnak szoktam hívni.
Erre csak annyit tudok mondani:
Ez naggyon fáj!!!!!!!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Bulykin
humorosból😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Aquir
nameg az énekcsoport😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

rotator
Nem rossz, csak kár, hogy ez egy színész, nem az igazi fejlesztõ.

brodix
ááá télleg😄

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

tommygear
középen a nigger csávó mekkora fail a végén

S_:?DAS?D:AS?.D_as_DasDAS?asdas:_DAS
Solten
Ja, az oviban csináltunk ilyesmit... <#rolleyes> <#hehe>

Saor Alba

brodix
ÁÁÁÁÁÁ!
Ez naggyon nagy!!! XDxDXdxd
Fõleg a vége. Pámm...PápápáPÁMM!!

GregSB
Ez itt vótmá? 😊

brodix
Már volt,de megunhatatlan xD

Ha máshol nincs hely 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BB7
TY!

BB7
Olvashatatlan! :/

Doddy a düdő
pont tegnap hallgattam végig az lsd-t. néha éreztem valamit közben, de amúgy semmi.

<#taps><#taps><#taps>
artschi
Classic

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi

artschi

Én fülhallgatóval nyomtam egyszer egy morfiumot, hát lehet hogy placebo volt de egész kellemes volt.

Aquir
ok :|

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

BB7
Takarnia kell az egész füled!
Amúgy most fejeztem be egy Orgazmus-t!
Nagyon kellemes, elsõre nekem semelyik se mûködött, de többszöri használat után már éreztem dolgokat!
A saját dózisok is elég jók, próbáljátok ki õket!
fejhallgató kell hozzá! mert egy fülhallgató nem tud megszólaltatni annyi Hz-et. már pedig ezek tele vannak nagyon magas és nagyon mély hangokkal.
Aquir
fülhallgató is jó hozzá nem csak fejhallgató?

kipróbáltam egyszer ezt a progit. érdekes volt... a kokaint próbáltam ki. :ASD::ADS😄
Aquir

takysoft
de nem ide. PC humor csak 3 hónapja van😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

GregSB
Vótmá, én linkeltem 3 éve -.-

zeli
Nekem se...lehet vírusos a gépem :s

<#idiota>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Aquir
<#rinya>

Carlos
Nekem nem nyílik meg. <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

tommygear
a héten még nem volt ez a poén <#eljen>
takysoft
Évszázad videója!!!!!!!!!!!!!!

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

brodix
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Aquir
rofl😊

[HUN]FaTaL
😄😄😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Tuti volt már, de én ezt mikor elõször olvastam... 😄😄

#835030 +(14035)-
<Khassaki> HI EVERYBODY!!!!!!!!!!
<Judge-Mental> try pressing the the Caps Lock key
<Khassaki> O THANKS!!! ITS SO MUCH EASIER TO WRITE NOW!!!!!!!
<Judge-Mental> fuck me

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

zeli
😄DDD

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

[HUN]FaTaL
:ASDA:SDA😄S

http://goo.gl/gd6Zi5

fasság

-tRs-Landor

Solten
ehhehh...

Saor Alba

Hegi90
xD_:AS_D:AS_SA_DSA:SAD:_SDASDA

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Carlos
😊)))))))))))))))))))))))

Þór vígi þessi rúnar

tommygear
nemsemmi 😄