PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
<#idiota>#idiota><#eljen>#eljen>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ez nagyon szar XD
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
ma 15:18 | privát | galéria | válasz erre | #47526
Nohát kérem, ha a Bibliai Mesék alatt nem változik borrá a TV elé tett kancsó vizem (pláne mikor DZSízsz ott áldja keményen), akkor AZ EGY SZAR adaptáció! :DDD Ha borrá válik, de nem 7 puttonyos minima, akkor egy közepes fércmunka, ha pedig fáin lõre készül, amitõl ketté áll a füled is, akkor az csúcsûberexklúzívblokkbászter (megveszem videón is)!
ma 15:24 | privát | galéria | válasz erre | #47528
azert majd szoljatok nekem is ha megszuletik a csucsuberexkluzivblokkbaszter!
Beraknam bsplayerrel, ele egy futoszalag tele vizes palackokkal, es mehet a repeat funkcio :) De szep is lenne.
ma 15:28 | privát | galéria | válasz erre | #47529
majd nekem is dobajot em PM-et. mondjuk én addig-addig szórakoznék a szûrõkkel, codecekkel, amíg bor helyett whiskey-t kapnék :)
(kicsit se kocka a forumozo nepseg, de legalabb szeret inni :D)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
<Xavier> egyik este hajnali 4-5 körül arra ébredtem
<Xavier> hogy nyitva a bejárati ajtó
<Xavier> mindenkit megkérdeztem hogy voltak-e valahol
<Xavier> hátha véletlen õk hagyták nyitva az ajtót
<Xavier> de nem
<Yvon> és nem vittek el semmit?
<Xavier> nemtom, modem+a gép megvan, aztán abba is hagytam a keresést
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Barkácsolni!
:D
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Azért mert így több programot tudunk egyszerre lefagyasztani :D
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
csak hol lehet beszerezni azt a sok fura hozzávalót?
Bár nyugi,ismerem az igazi photoshop profikat(CG képek)
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
elmosások nem túl jók:D
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ez fake?
Ha igen,akkor ez pron van photoshoppolva!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hmm...Bár sztem ezen a képen több féle képp is lehet nevetni...