35802
-
G_ArchAngel #9430 Milyen szep volt mikor itt es a TablaPC topicban a sok visszamaradott rohogott az iPad-on, most sincs konkurenciaja, az Apple meg nem gyozi szallitani, pedig osztan meg Flash-t sem tud es csak a fanboyoknak jo ez a korlatolt szar:)
A konkurencia reszvenyesei elott meg izzadhatnak a tobbi ceg vezetosegi tagjai, hogy megint miert Almas Pityu feji meg a fizetokepes piacot, mert mire a hype lecseng, addigra mar csak a low-end, szinte 0 haszonnal eladhato dzsunka Tabletekenek lesz sanszuk:) -
G_ArchAngel #9429 Jo reggelt, 2010-ben mar csak a muzeumok porosodo PC-ei kozott tamolygo PC-gamerek hisznek az egerben...
Nemhiaba csinalt mar hasonlot a Wacom a legegyszerubb Bamboo Touch szeriaval, klasszisokkal gyorsabban es hatekonyabban lehet vele dolgozni es netezni.
Teny, jatekra nem jo - azaz a point&click RPG-hez meg talan, de kisgyerekeknek lovoldozni nem megoldas.
Ez felnotteknek van kitalalva.
Aztan a nagy fikazason tul ott a masik teny, hogy bar az eger feltalalasa az elterjedes elott kozel 20 evvel megtortent, de a nepszeruve tetel kihez is kotheto?
Igen, igen, a megtestesult satanhoz, Steve Jobs-hoz. Munkak Pityu bacsi nelkul nem biztos, hogy Te most tologatnad az egeredet:)
Mintahogy a tapipad sem az Apple talalmanya, de megis a legjobb minoseget az O telefonjuk, tablajuk es notebook touchpadjuk jelenti ezen adatbevitellel kapcsolatban.
Legalabb az elemtoltot tetted volna be, azon meg az Apple-fanboyok is rohognek, de ez a cucc kibaszott jo, mert rengeteg gesztussal konnyiti meg a mindennapi munkat, raadasul keleti irasjelek bevitelere is alkalmas. S mivel az Apple mostanaban kezdett Kinaban tobb Store-t nyitni, nem is akkora hulyeseg ilyennel dolgozni Tsun Jun Pao-nak, mint egerrel firkalni:) -
#9428 elemtöltőt már nem mertem berakni, féltem hogyha egy apple fanboy meglátja még azt is, szétdurran a feje a hirtelen arcába tolt csodák mennyiségétől -
#9427 Jaja, kozben kiegeszitettem... :) -
Cat 02 #9426 Alsó az mérleg? :o -
#9425 Forradalmi termek, mint a 6300 Ft-os Apple elemtolto:
:DD He, amugy Jobsek megint lenyultak a designt!?? :DD
(Transtek konyhai merleg)
De lehet hogy a Transtek nyulta le, es cupertinoi ugyvedhadsereg fogja ostromolni a szekhazukat :DDD -
#9424 biztos -
Cat 02 #9423 Biztos tácspad, nem rajztábla? -
#9422 figyeljétek a MÁGIÁT! hosszú évek fejlesztői munkájának eredménye, a világ legzseniálisabb mérnökei dolgoztak rajta, csak hogy egy ilyen tökéletes, egyedi, innovatív, kiváló, [...még kb 30 szó Steve Jobs szótárból...] terméket az asztalotokra tehessetek! íme:
emlékeztek a laptopok touchpadjére? arra, amivel kurvakényelmetlen volt bármit is csinálni, és csak nyűgnek volt jó? na, most megkaphatjátok ugyanezt az appletől, asztali kivitelben, pusztán (alsóhangon) 15000 forinttért! éljen az innováció!
[most képzeljetek ide egy szép vörös gombot, amit ha megnyomtok, béget] -
#9421 akkor fail, de akkor meg magyarúl nem tud :D -
#9420 de, szóval fail :D -
RYO21 #9419 Magyar csinálta a videót nem? -
#9418 ez kész :D
legjobb a tört magyar kurvaanyázás a közepén :DDD -
#9417 -
#9416 -
#9415 -
#9414 nem meglepő, nem találkoztam még ilyen csaló gátlástalan néppel mint a mienk :D -
geo91 #9413 lol :DDD -
Cat 02 #9412 Pc humor? -
#9411 Hehhehe :D -
geo91 #9410 :ASDASD -
#9409 -
geo91 #9408 -
#9407 38 éves? -
geo91 #9406 -
#9405 Alien(éljen) a melegvíz! -
#9404 -
geo91 #9403 A:SDASDASDASDASDASDASD -
#9402 azba***eg... :D:SAD:AS:D::DS:DS:D:SD -
#9401 /facepalm -
#9400 Hát bazmeg...xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Pio #9399 Játékreklám:
-
Pio #9398 Az nyikhaj, szóljatok, ha OVER 9000 lesz! :)
-
n3whous3 #9397 level 93 gondolom -
#9396 farmville kocka... -
Pio #9395 Reggeli agyzsibbasztás:
- Hogyan hívunk 8 hobbitot?
- Hobbájtnak! -
#9394 Én se tudom :( -
Pio #9393 Ezen mit kell nézni? :) -
#9392 loooooool -
geo91 #9391 fv kocka :D