35802
IWimv2m.jpg
  • G_ArchAngel #9430
    Milyen szep volt mikor itt es a TablaPC topicban a sok visszamaradott rohogott az iPad-on, most sincs konkurenciaja, az Apple meg nem gyozi szallitani, pedig osztan meg Flash-t sem tud es csak a fanboyoknak jo ez a korlatolt szar:)
    A konkurencia reszvenyesei elott meg izzadhatnak a tobbi ceg vezetosegi tagjai, hogy megint miert Almas Pityu feji meg a fizetokepes piacot, mert mire a hype lecseng, addigra mar csak a low-end, szinte 0 haszonnal eladhato dzsunka Tabletekenek lesz sanszuk:)
  • G_ArchAngel #9429
    Jo reggelt, 2010-ben mar csak a muzeumok porosodo PC-ei kozott tamolygo PC-gamerek hisznek az egerben...
    Nemhiaba csinalt mar hasonlot a Wacom a legegyszerubb Bamboo Touch szeriaval, klasszisokkal gyorsabban es hatekonyabban lehet vele dolgozni es netezni.
    Teny, jatekra nem jo - azaz a point&click RPG-hez meg talan, de kisgyerekeknek lovoldozni nem megoldas.
    Ez felnotteknek van kitalalva.
    Aztan a nagy fikazason tul ott a masik teny, hogy bar az eger feltalalasa az elterjedes elott kozel 20 evvel megtortent, de a nepszeruve tetel kihez is kotheto?
    Igen, igen, a megtestesult satanhoz, Steve Jobs-hoz. Munkak Pityu bacsi nelkul nem biztos, hogy Te most tologatnad az egeredet:)
    Mintahogy a tapipad sem az Apple talalmanya, de megis a legjobb minoseget az O telefonjuk, tablajuk es notebook touchpadjuk jelenti ezen adatbevitellel kapcsolatban.

Legalabb az elemtoltot tetted volna be, azon meg az Apple-fanboyok is rohognek, de ez a cucc kibaszott jo, mert rengeteg gesztussal konnyiti meg a mindennapi munkat, raadasul keleti irasjelek bevitelere is alkalmas. S mivel az Apple mostanaban kezdett Kinaban tobb Store-t nyitni, nem is akkora hulyeseg ilyennel dolgozni Tsun Jun Pao-nak, mint egerrel firkalni:)
  • Calver
    elemtöltőt már nem mertem berakni, féltem hogyha egy apple fanboy meglátja még azt is, szétdurran a feje a hirtelen arcába tolt csodák mennyiségétől
  • Solten
    Jaja, kozben kiegeszitettem... :)
  • Cat 02 #9426
    Alsó az mérleg? :o
  • Solten
    Forradalmi termek, mint a 6300 Ft-os Apple elemtolto:

:DD He, amugy Jobsek megint lenyultak a designt!?? :DD

(Transtek konyhai merleg)

De lehet hogy a Transtek nyulta le, es cupertinoi ugyvedhadsereg fogja ostromolni a szekhazukat :DDD
  • Calver
    biztos
  • Cat 02 #9423
    Biztos tácspad, nem rajztábla?
  • Calver
    figyeljétek a MÁGIÁT! hosszú évek fejlesztői munkájának eredménye, a világ legzseniálisabb mérnökei dolgoztak rajta, csak hogy egy ilyen tökéletes, egyedi, innovatív, kiváló, [...még kb 30 szó Steve Jobs szótárból...] terméket az asztalotokra tehessetek! íme:

emlékeztek a laptopok touchpadjére? arra, amivel kurvakényelmetlen volt bármit is csinálni, és csak nyűgnek volt jó? na, most megkaphatjátok ugyanezt az appletől, asztali kivitelben, pusztán (alsóhangon) 15000 forinttért! éljen az innováció!
    [most képzeljetek ide egy szép vörös gombot, amit ha megnyomtok, béget]
  • MR ME
    akkor fail, de akkor meg magyarúl nem tud :D
  • Piszkos  Fred
    de, szóval fail :D
  • RYO21
    Magyar csinálta a videót nem?
  • MR ME
    ez kész :D
    legjobb a tört magyar kurvaanyázás a közepén :DDD
  • Carlos
  • nan76
  • burki6
  • Hegi90
    nem meglepő, nem találkoztam még ilyen csaló gátlástalan néppel mint a mienk :D
  • geo91
    lol :DDD
  • Cat 02 #9412
    Pc humor?
  • Solten
    Hehhehe :D
  • geo91
    :ASDASD
  • Hegi90
  • geo91
  • nonicks
    38 éves?
  • geo91
  • morcosqtya
    Alien(éljen) a melegvíz!
  • Solten
  • geo91
    A:SDASDASDASDASDASDASD
  • Carlos
    azba***eg... :D:SAD:AS:D::DS:DS:D:SD
  • Piszkos  Fred
    /facepalm
  • brodix
    Hát bazmeg...xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Pio
    Játékreklám:

• Pio
    Az nyikhaj, szóljatok, ha OVER 9000 lesz! :)

• n3whous3
    level 93 gondolom
  • nonicks
    farmville kocka...
  • Pio
    Reggeli agyzsibbasztás:

- Hogyan hívunk 8 hobbitot?
    - Hobbájtnak!
  • CharrDen
    Én se tudom :(
  • Pio
    Ezen mit kell nézni? :)