PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

remélem csinálnak belõle képregényt is 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

-tRs-Landor

<lucky> HHHHHSSSSSHSSS
<lucky> SSSSS
<Sonium> the programming language
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
de nézd a jó oldalát, legalább próbálom elég ironikusan elõadni <#nezze>#nezze>
"The trees move. Do you not see it?"
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
-tRs-Landor
menjetek inkább humorosaranyosba flémelni <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
utána meg már érteleszerûen nem <#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
te vagy hülye ezzel a mondatoddal balfaszkám 😄D
a vicc tárgya meg az hogy még 5 hsz után sem esik le neked 😄D
sõõt jönnek még többen akiknek szintén nem esik le <#taps>#taps>
-tRs-Landor
öööö... ez nekem kissé homályos. Kurvára vicces am, hogy bebaszok ide egy videót, amit még én speciel nem láttam (van jobb dolgom is ilyesmik után kajtatni), erre jön két viccesfiú, és kiéli a szánalmas ételében felgyülemlett stresszt. Ki is a hülye? 😊
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Omg! Találtam egy új videót, sztem mostanában csinálhatták:
/on
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

-tRs-Landor
De én ezzel még nem találkoztam, pedig már láttam "egy-két" videót :o
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
-tRs-Landor
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
-tRs-Landor
(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.