PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BB7
Sajnos nem nehéz.. ha végig kombózol, meg se bír ütni! :/
fail

<#smile>

GregSB
Mindkettõvel végigvittem -.-

BB7

Akit mélyebben is érdekel a téma, annak ITT VAN némi plusz infó. 😊
õ mégis kit választott volna... <#wow3><#idiota>
BB7
Valld be, hogy Jobs-ot választottad! <#ravasz1>
Esplanade
szerintem csak gfx, de jó lenne ilyen ungarische mod 😊

GregSB
<#eljen><#eplus2>

Frozen Whispers

Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".

<#idiota>
Ez létezik is, vagy csak grafika? 😊

Esplanade

Vettem egy új vga-t és idõben visszafele 5 különbözõ nvidia drivert próbáltam feltelepíteni. Aztán észrevettem, hogy a windows update felajánlott egy nvidia drivert letöltésre, így éltem vele. Az feltelepült zokszó nélkül...<#fejvakaras>

takysoft
mi volt a gond?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Saját kép a Hardver témákból. Amúgy megoldódott. -.-

GregSB
Direkt nem linkeltem idõre, érdemes az elejétõl végignézni 😄

Amúgy ja betegek, imádom õket 😊

http://www.youtube.com/watch?v=6SXq5X9zEZI#t=130

^^

Ám monty python beteg, hitler angliában pl 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

GregSB
brodix
xDDDDDDDDD

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

BB7
Infó órára is jól jött volna, mondjuk mikor a Word-öt. vagy a PowerPoint-ot vettük! 😄
<#idiota><#eljen>
http://cantyouseeimbusy.com/

humorosból. munkának álcázott játékok 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

brodix
Hogy röhög a nép egy egérre tett kezen <#hehe>

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Piloss
<#hehe><#idiota><#idiota><#idiota>

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

brodix
<#banplz><#taps><#falbav>

Bulykin
humorosból ez isxD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

bázz.... 😄DD

tommygear
<#wilting>
pxxl
tyûûûûû <#taps><#help>

All hail the double x!

takysoft
procit sose becsülj alá😄

azt tudjátok hogy a processzorok füsttel mûködnek... ha kijön a füst, nem mûködnek tovább.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

pxxl
ráadásul ez egy P2 ha jó látom, az meg nem igen melegszik ennyire fel hogy krumplit süthessünk benne.

All hail the double x!

Zomil
150foknál jó kis sült krumplit lehet csinálni, szoval ezt a hömérsékletet nem hiszem h birná 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

takysoft
a sima étolaj az egyik legtisztább olaj, ami létezik. Remek minõsége van és sok mindenre jó.

Ellenben... az olajak forráspontja jóval a víz felett van. Már eleve azt is nehéz elképzelnem, hogy egy számítógép képes lenne olyan hõfokra felfûteni az olajat(bár sose becsüld le a processzort), de ha mégis, akkor viszont a proci füstölne el igen hamar. Gondolj bele.. egy proci üzemi hõmérséklete max 60-70 fok...

MR ME
nem vagyok benne biztos azért h sima étolajjal ez így mûködne...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

takysoft
gyenge. 😞

daeemoon
Object.Question = 2B || !2B;

Megfejtés?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
To be, or not to be. This is the question.

daeemoon
Ugye ugye a quake mániás XD

BB7
Nem is figyeltem de tényleg! XD
Piloss
lol
tényleg<#idiota>

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

daeemoon
Az 5.en meg tölt be a quake3 talán a q3dm1 pályával XD

nem figyeltem a monitortxD
Piloss
a 7. képen éppen bootol<#idiota>

ebben az lenne a poén, ha még ezek után is mûködne a gép<#idiota>
😄DDDDD
BB7
Megéheztem! <#finom>
Piloss
a humorosból😄D

Pepsi Twist
ezer éves 😄 még én találtam ki legalábbis akkor nagyon sokáig nem hallottam senkitõl 😄 volt 1 kollégám amikor a gyûrûk ura ment azt hobbitnak hívtuk azt eltelt 1 év akkor már tovább fejlõdött és hobbyte-nak hívtuk 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.