PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
mégiscsak van köze. 😄
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
btw, még ha helyesen is lenne írva: mi a fasz köze van a színkeverésnek az intelligencia-hányadoshoz?????
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
viszont nekem csak 2800+ keresésem van. Fail.
vége is igen nagy
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Végülis alig van különbség ICQ meg IQ között.
Teljesen igaza van Akhilleszkének!
Nem baj, majd felveszem IQ-n(az olyan MSN szerûség, nem? 😄)
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Tudja valaki hol van ez a videó?
Þór vígi þessi rúnar
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Bár, tudom az kicsit hihetetlen lenne, de akkor is, épp ezért lepõdtem meg! 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Y: és mit mondott?
X: kérdezem nem jön-e le velünk balatonra
X: kérdezi hogy mikor
X: mondom hogy majd holnap
X: azt mondja nem jó, aug. 3-ig nem megy sehova
X: mondom miért nem?
X: erre õ: mert free leech van a bithumenen
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good