35802
IWimv2m.jpg
  • Pio

• morcosqtya
    Eddig felsoroltakból mind megvolt.. :)))
    PoP-on izgultunk mint a fene..

Wolfeinstein 3D megvan? :DDDd
    hatalmas volt!!!! El lehetett tévedni mint a büdösszar..

• Solten
    alap...
  • G_ArchAngel #11069
    Lula nektek is megvolt?

• Solten
    link
  • Solten
    Ne maar... Ez tenyleg igaz? Revenge on Police volt a kedvencem...
  • LasDen #11066
    az fasza...:D
    amúgy a Suliba hogy a faszba lehetett bejutni a dirihez....?? sose tuttam...a titkárnő mindig lelőtt :D
  • Hegi90
    lol :D
  • Pio
    Első boltban vásárolt eredeti játékom '98ból:
  • Pio
    Azt tudjátok, hogy a Sulit, Police-t, Army-t az a Tomcat csinálta aki mostanra ahelyett, hogy fasza játékfejlesztő lenne inkább attention whore lett... :(
  • LasDen #11062
    ezt is imádtam...:D Blood..:D
  • Pio
    PC-n: Civilization 1, King's Bounty, The Lost Vikings, Stunts, Dune 1, The Settlers 1, Prince of Persia. Pár évvel ezek megjelenése után kezdtem PC-zni, de ezek akkoriban voltak népszerűek nálunk. Saját PC-m már csak úgy '97 (előtte C64en toltam az ipart :) ) körül lett, akkor már olyan játékok mentek, amiket manapság is illik ismerni (DukeNukem 3D, Doom 2, Command and Conquer, Heroes of Might and Magic, Age of Empires, Jazz Jackrabbit, satöbbi...).
  • G_ArchAngel #11060
    Az is PC:)

Nekem ZX Spectrumon vmi sarkannyal kellett szallni egy 2D-s barlangrendszerben, aztan vmi Barbarians talan:)

Amugy en akkor kezdtem raerezni, mikor jott a Retailator nevu szimulator, elso eredeti jatekom a magyar urstrategia volt, az Imperium Galactica volt.
  • LasDen #11059
    ezzel csak az volt a bajom, hogy én akkor még nem tuttam rendesen irányítani :D
    a PoP-pal is sokat játszottam, de egy ponton elakadtam és nem bírtam tovább menni...:D
  • Solten
  • LasDen #11057
    első focis játékom a Striker volt....ami szerintem a 86-os VB-t atta mer a magyarok is benne voltak....volt Détári is :D csak egy idő után kiismerhető volt nagyon....
  • GregSB
    Azért érzitek, milyen gyorsan redereli le az új tereket. Mai konzolok is megirigyelnék :D

• artschi2
    ááá, a régi szép idők, mennyit nyomtuk mi is számtech szakkörön... [könnycseppet kitöröl a szeme sarkából]
  • Solten
  • morcosqtya
    bakker le lehet tölteni?? :))))))

Csakhát 2,3 megabyte
    Nemtom fölfér -e most a vinyómra??
    :))

• GregSB
    C64 számít?

Nekem azon volt első játékélményem, és a Last Ninja 2-vel :)

• Hegi90
    meg a Police loooool
  • Hegi90
    Én is tudom, de mégis erre emlékszek :D youtube videót se találtam a játékról :(

Arra emlékszek, hogy félidőben bejött egy zenekar, és néha bejött egy meztelen civil a pályára :D
  • LasDen #11049
    jah...az első játékok közül még a Sulit nem lehet kihagyni...:D az mekkora fasság volt :D
  • LasDen #11048
    már csak azért sem mer akkor nem is volt VB :D
  • morcosqtya
    szomorú.. :(((
    Wizardry 7-ről nem hallani... :(((
    Életem legnagyobb játéka volt abban az évtizedben. Suli után, hajnali 2-ig, hétvégén reggel 9-től este 10-ig 12-13 órahosszat ültünk előtte.

Aztán Eye of The Beholder I-II-III
    Civilization
  • morcosqtya
    GORILLA.BAS XT-n ha valaki nem emlékezne:
    Na ezzel nyomtuk izomkeményen a számtech laborban...

• geo91
    fifa wc 95 tuti nem volt... :D 98 volt az első wc asszem.
  • Hegi90
    ja meg az örök klasszikus TEREP :D:D:D
  • geo91
    húha egyikről nem hallottam még... :D
  • Hegi90
    Valamelyik ezek közül: gta, quake, rayman, need for speed, blackthorne, fifa world cup 95(?), grand prix 1-2.

A GP2 kibaszott nagy játék volt.
  • morcosqtya
    Nekem ezek voltak valahogy az elsők:

CAT
    csirke.bat
    gorilla.bas

később:

Dune2
    Legend of Kyrandia
    Lotus 3
    Stunts
    Alone in the Dark
    Wizardry 7

de ezek olyan régen voltak, hogy az időrendet nem tudnám megmondani.
    Az első 3 az kb egyidőben volt.

Bezony, keciöreg már a vén qtya...

• LasDen #11040
    pc...? Neeed for speed, descent, colin mcrae rally....minddel unokatesóméknál játszottam velük :D
  • geo91
    kinek mik voltak amúgy az első pc-s játékélményei? :)

nekem mario, dyna blaster amikre emlékszem. :D utóbbit még mostanában is előveszem néha... :D
  • geo91
    :ASDASD
  • LasDen #11037
    ez szürke kazis volt...:D
  • G_ArchAngel #11036
    sosem volt konzolom, igeny sem volt ra, mert altalaban osszetett jatekokkal jatszottam, az meg nincsen hadonaszos gepre...
  • Hegi90
    :D:D:DD:D

Az csak egy látomás volt, a jövődről
  • morcosqtya
    Volt egy "haverom" anno, neki Amiga 500+ -ja volt (ezzel nagy király volt a városban.. :-) ), azon játszott mindenfélét, egyszer áthívott, hogy bemutassa milyen fantasztikus gép is az Amiga.

Át is mentem, belépek a szobájába, a gép előtt ott pöffeszkedett egy sörszagú trikós-rövidgatyás kövér szőrös ember, és nyomogatta két kézzel a billentyűket, miközben fel se nézett köszönni, vagy valami.
    Erre Gyula suttogva szemérmesen közölte, hogy most az apja játszik, és ez eltarthat este 9-10-ig is úgyhogy inkább majd máskor jöjjek már át...

• Hegi90
    Ebbe kell rakni a sárga kazettát?