35802
-
Pio #11072
-
#11071 Eddig felsoroltakból mind megvolt.. :)))
PoP-on izgultunk mint a fene..
Wolfeinstein 3D megvan? :DDDd
hatalmas volt!!!! El lehetett tévedni mint a büdösszar..
-
#11070 alap... -
G_ArchAngel #11069 Lula nektek is megvolt?
-
#11068 link -
#11067 Ne maar... Ez tenyleg igaz? Revenge on Police volt a kedvencem... -
#11066 az fasza...:D
amúgy a Suliba hogy a faszba lehetett bejutni a dirihez....?? sose tuttam...a titkárnő mindig lelőtt :D -
#11065 lol :D -
Pio #11064 Első boltban vásárolt eredeti játékom '98ból:
-
Pio #11063 Azt tudjátok, hogy a Sulit, Police-t, Army-t az a Tomcat csinálta aki mostanra ahelyett, hogy fasza játékfejlesztő lenne inkább attention whore lett... :( -
#11062 ezt is imádtam...:D Blood..:D -
Pio #11061 PC-n: Civilization 1, King's Bounty, The Lost Vikings, Stunts, Dune 1, The Settlers 1, Prince of Persia. Pár évvel ezek megjelenése után kezdtem PC-zni, de ezek akkoriban voltak népszerűek nálunk. Saját PC-m már csak úgy '97 (előtte C64en toltam az ipart :) ) körül lett, akkor már olyan játékok mentek, amiket manapság is illik ismerni (DukeNukem 3D, Doom 2, Command and Conquer, Heroes of Might and Magic, Age of Empires, Jazz Jackrabbit, satöbbi...). -
G_ArchAngel #11060 Az is PC:)
Nekem ZX Spectrumon vmi sarkannyal kellett szallni egy 2D-s barlangrendszerben, aztan vmi Barbarians talan:)
Amugy en akkor kezdtem raerezni, mikor jott a Retailator nevu szimulator, elso eredeti jatekom a magyar urstrategia volt, az Imperium Galactica volt. -
#11059 ezzel csak az volt a bajom, hogy én akkor még nem tuttam rendesen irányítani :D
a PoP-pal is sokat játszottam, de egy ponton elakadtam és nem bírtam tovább menni...:D
-
#11058 -
#11057 első focis játékom a Striker volt....ami szerintem a 86-os VB-t atta mer a magyarok is benne voltak....volt Détári is :D csak egy idő után kiismerhető volt nagyon.... -
#11056 Azért érzitek, milyen gyorsan redereli le az új tereket. Mai konzolok is megirigyelnék :D
-
artschi2 #11055 ááá, a régi szép idők, mennyit nyomtuk mi is számtech szakkörön... [könnycseppet kitöröl a szeme sarkából] -
#11054 -
#11053 bakker le lehet tölteni?? :))))))
Csakhát 2,3 megabyte
Nemtom fölfér -e most a vinyómra??
:))
-
#11052 C64 számít?
Nekem azon volt első játékélményem, és a Last Ninja 2-vel :)
-
#11051 meg a Police loooool -
#11050 Én is tudom, de mégis erre emlékszek :D youtube videót se találtam a játékról :(
Arra emlékszek, hogy félidőben bejött egy zenekar, és néha bejött egy meztelen civil a pályára :D -
#11049 jah...az első játékok közül még a Sulit nem lehet kihagyni...:D az mekkora fasság volt :D -
#11048 már csak azért sem mer akkor nem is volt VB :D -
#11047 szomorú.. :(((
Wizardry 7-ről nem hallani... :(((
Életem legnagyobb játéka volt abban az évtizedben. Suli után, hajnali 2-ig, hétvégén reggel 9-től este 10-ig 12-13 órahosszat ültünk előtte.
Aztán Eye of The Beholder I-II-III
Civilization
-
#11046 GORILLA.BAS XT-n ha valaki nem emlékezne:
Na ezzel nyomtuk izomkeményen a számtech laborban...
-
geo91 #11045 fifa wc 95 tuti nem volt... :D 98 volt az első wc asszem. -
#11044 ja meg az örök klasszikus TEREP :D:D:D -
geo91 #11043 húha egyikről nem hallottam még... :D -
#11042 Valamelyik ezek közül: gta, quake, rayman, need for speed, blackthorne, fifa world cup 95(?), grand prix 1-2.
A GP2 kibaszott nagy játék volt.
-
#11041 Nekem ezek voltak valahogy az elsők:
CAT
csirke.bat
gorilla.bas
később:
Dune2
Legend of Kyrandia
Lotus 3
Stunts
Alone in the Dark
Wizardry 7
de ezek olyan régen voltak, hogy az időrendet nem tudnám megmondani.
Az első 3 az kb egyidőben volt.
Bezony, keciöreg már a vén qtya...
-
#11040 pc...? Neeed for speed, descent, colin mcrae rally....minddel unokatesóméknál játszottam velük :D -
geo91 #11039 kinek mik voltak amúgy az első pc-s játékélményei? :)
nekem mario, dyna blaster amikre emlékszem. :D utóbbit még mostanában is előveszem néha... :D -
geo91 #11038 :ASDASD -
#11037 ez szürke kazis volt...:D -
G_ArchAngel #11036 sosem volt konzolom, igeny sem volt ra, mert altalaban osszetett jatekokkal jatszottam, az meg nincsen hadonaszos gepre... -
#11035 :D:D:DD:D
Az csak egy látomás volt, a jövődről -
#11034 Volt egy "haverom" anno, neki Amiga 500+ -ja volt (ezzel nagy király volt a városban.. :-) ), azon játszott mindenfélét, egyszer áthívott, hogy bemutassa milyen fantasztikus gép is az Amiga.
Át is mentem, belépek a szobájába, a gép előtt ott pöffeszkedett egy sörszagú trikós-rövidgatyás kövér szőrös ember, és nyomogatta két kézzel a billentyűket, miközben fel se nézett köszönni, vagy valami.
Erre Gyula suttogva szemérmesen közölte, hogy most az apja játszik, és ez eltarthat este 9-10-ig is úgyhogy inkább majd máskor jöjjek már át...
-
#11033 Ebbe kell rakni a sárga kazettát?