PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Gondolom azoknak találták ki, akik nemnagyon tudnak két gép között hálózatot csinálni, és akkor végülis plugin módszerrel meg tudják oldani.. :\
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
púúúúú
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az Infinitec alapítói egyenesen Dubaiból érkeztek a CES2010-re mellényzsebükben a végtelen kapacitású pendrive-val. Mirõl is van szó? Egy USB eszköz saját kis procival és WiFi modullal, melynek segítségével szinte bármilyen a közelben fellelhetõ eszköz felé megoszthatjuk pl. a winyónk tartalmát, miközben a másik oldalon lévõ készüléket átverve az egy „sima” pendriveként észleli.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
nem tudom miért van a fórumon ilyen sok aggresszív kismalac, de én ha bejövök inkább pc humor témájú dolgokat szeretnék látni.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
És most tényleg ne engem hibáztass, mert te kezdtél felvenni ilyen hangnemet, de nincs harag! =)
Egyébként meg nem gondoltam vérkomolyan ezt a "haverjaitok" dolgot, már 100x láttam itt az sg-n hasonló kontextusban mint poént, és még senki nem sértõdött be rajta.
Lehet neked tényleg ilyen haverjaid vannak hogy magadra vetted?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Þór vígi þessi rúnar

<#wilting>#wilting><#zavart2>#zavart2><#wilting>#wilting>
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>