PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

must have kategória 😄

"I think I hear a witch, turn your flashlight off.", már a left4deadre is utalgatnak. 😄
Komolyan mondom ez a játék jó! 😄
Elsõ pályát végigtoltam, a végén a HPV, mint fõboss... 😄

Amúgy komolyan el lehet vele lenni, tök jó szövegek vannak benne. "Igaz az, ha szex után tüsszögök, nem esek teherbe, mert kijön a sperma? És ha ugrálok?" 😄

fura, hogy a Crysist vitte a gépem, ez viszont szaggat, ha mindent fullra teszek. 😊
Hegi90
Én azt se tudom hogy néz ki egy komodor. Amigáról meg nemtom, hogy az egy pc vagy valami játékgép? Vagy az az atari? 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

LasDen
milyen sok vén jár ide 😄 én már csak a commodoret ismertem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[HUN]FaTaL
Az Amigat a Commodore gyártotta? Én azt hittem az egy külön cég. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

takysoft
nekem volt egy ilyen 8in1 tetris kézijáték, utáltam nagyon. de azt leszámítva atari(river raid rulz), aztán c64 persze😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

n3whous3
wow általános 1-ben ilyenen toltuk 😄D

púúúúú

A legocsmanyabb gep, beepitett joystick-kal😊

http://gaborszantai.co.uk/

c64-en kezdtem az ipart 😄
Sinclair, Spectrum ZX es VIDEOTON TVC!!! 😄DD

http://gaborszantai.co.uk/

Dzsini
ha jól emlékszem a kérdõívre, akkor 'Commodore' volt írva - ahogy itt a válaszban is, úgyhogy az Amiga szintén oda kerül. (ugyanígy az Atari is lefedi a konzolt és az Amiga rivális gépeket) - ebbõl a szempontból kritizálható a felmérés, de nem hiszem, hogy jelentõs változást jelentene.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
Vajon Amiga miért nincs a felsorolásban. Bár mindegy, PCvel kezdtem 93ban 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Rage47
alap 😊
Indejött indexre új cikk magyar játékos szokásokról.

Azt tudtam, hogy Magyarországon a világ más tájain megszokott nintendo/sega uralom helyett az osztrák piacról becsempészett C64ek uralkodtak (nekünk is az volt, bár kereszttestvérem sega mega drive-ján is nagyon sokat játszottunk), de hogy ennyire, az még engem is ledöbbentett. Bow before C64! O_O
"Régen még kövekkel is megdobáltam õket, de már nem merném megtenni." 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

RedDevilsza
<#nevetes1>

kifli
<#idiota>
<#banplz>

azért tetszik <#taps>
Lyukasbogrács
Calver
hát legyen <#hehe>

többi errefelé, nem akarom azért a fél képregényt belinkelni <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

jöhet a wow-os is 😄
Jim Morrison
toljad csak 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Calver
kaptok egy kis gamerhumort, WoW-osokat nem merem betolni, pedig azok is kurvajók <#hawaii>

"The trees move. Do you not see it?"

Jim Morrison
loooooooooooool 😄DDDD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
en is 😄

és ebben mit cenzúráznak? a mellbimbót? 😊

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

ehh, átsiklottam felette... :/
cccc, saját topikunkat nem nézzük? Hát szabad ilyet!
😛
faszom... akkor linkben: katt
nem hagyományos pc humor, de talán belefér 😄

Doomista
nah bazd+ ezt én le nem töltöm!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

férfi mellbimbó kínzás 4 órán át
kifli
me mi a faszom ez? 😄
Piszkos  Fred
hülye japók

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

bazdmeg... :C
Izzítsátok a torrentklienseket, végre felkerült a trackerekre az, amire hónapok óta vártunk!

Male.Nipple.Torture.4-Hour.Special.IPTD-609.Jav.Censored.DVDRip.XviD-MotTto

Amúgy sose értettem a japókat, olyan gusztustalanságokat termelnek ki, hogy én szégyellem magamat a nevükben, de azért mindent cenzúráznak a kis prûdek. 😉
Solten

"App does not work. Do not waste your money. Must be a joke!"

Saor Alba

Persze itt a megoldás, az Apple-féle AppStore ékessége, a FatBurner2k állítható zsírégetési fokozattal csupán 1 dolcsiért:

Rage47
WÁÁÁd😄😄😄D:
Solten
Na ezen en is majdnem sirok... 😄DDD

Saor Alba

Na ez nálam tényleg sírva röhögõs, pedig még soha nem mondtam ilyet. 😄

Dzsini
ezért kezdtem úgy a kötözködést, hogy <geek> 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ez mind szép és jó, csak mindenki lesz*rja. Egyetlen funkciógazdag honlapot se fogsz találni, ami valid. 😊
Na jó, akad 1-2 biztos, de azok csak a kivételek, amik erõsítik a szabályt.
Nekem is kellett egyetemen valid honlapot írni, de az emeberek 99%a akkor és ott teszi ezt utoljára. 😊
Dzsini
kiegészítés: ez a csomó minimalizálási meg elhagyási lehetõség teszi jóval nehezebbé az SGML alapú dokumentumok feldolgozását, bár ettõl lényegesen kisebb, az emberi szem számára átláthatóbb dokumentumok készülhetnek. az XML sokkal szigorúbb, nem enged elhagyni meg kihagyni dolgokat, emiatt nagyobbak a dokumentumok, viszont a feldolgozásuk, értelmezésük nagyságrendekkel egyszerûbb, és pl. egy mobiltelefon számítási kapacitása is bõven elég lehet hozzá, míg egy SGML-el esetleg jóval többet kell küzdeni, mert a feldolgozás elején "vissza kell állítani" az eredeti, rövidítések nélküli formát.

Dzsini
nem, a sima html-ben nem is szabad (persze a böngészõk feldolgozzák így is, mert a quirks mode ennél nagyobb hülyeségeket is megért) - a strict hibát, a transitional talán figyelmeztetést dob rá.

(az egész onnan jön, hogy a sima sgml-ben (amire a html épít) megengedett minimalizálási lehetõség a <hr/ -így, záró csõr nélkül, ezt feldolgozza <hr>-ként. Ezek után a <hr/> feldolgozása <hr>> lesz, és a kettõs záró csõr már hibát okoz (ennek folyománya, hogy pl. lehetne olyasmit is írni szabályosan, hogy <h1/Hellovilág/ - és ez <h1>Hellovilág</h1>-et jelent alap SGML-ben) - ezt felülbírálja az xhtml/xml szabvány, amely megengedi a <hr/> karaktersort, és <hr></hr>-ként értelmezi, és kizárólag üres tagekre engedélyezi. A böngészõk pedig megpróbálják kitalálni, hogy mire is gondolhatott a hülye weboldal készítõ, aki nem képes valid kódot írni, és elfogadják a html kódban az xml szabályokat (persze ekkor lassabb a feldolgozás))

Nem úgy van, hogy lehet, de nem kötelezõ?

Dzsini
<geek>
ez XML vagy XHTML, a HTML-ben nem elfogadott az üres tagek rögtön zárása, pl: <br />
</geek>