35802
IWimv2m.jpg
  • pxxl
    kép
  • ba32107
    Nekem csak a kép teteje jön be, valaki fel tudja rakni máshova?
  • Dzsini
    Ha a háttérképen az órán meg a feliraton kívül esetleg egy kicsit foglalkoznak is vele, akkor még látványos dolog is lehet belőle.
  • Pio
    Juhú, ezért születtem erre a földre, érkezik a z androidos Disney smartphone!

• geo91
    rend a lelke mindennek :D
  • LasDen #15075
    valaki nagyon bátor és türelmes volt...
  • Blacksheep333
    Más egy hétre megszokni valamit, mit fél évre.
  • Hegi90
  • Rage47
    edzőtáborban 1 hétig nem volt semmi technikai kütyü nálunk, 2 nap után már megszoktam és tetszett:) sztem lehetne anélkül élni, persze nem a mindennapokban
  • Jim Morrison
    az kiraly :D
    ha vesz az ember egy tok jo androidos telefont, melle egy ilyen cuccost, es veletlen ezt a cuccost eltori, nyugodtan vehet megegyet, mert azzal egyutt koltott annyit, mint amennyibe egy i4es kerul. megeri !
  • GregSB
    90e Ft itthon. És nagyon könnyű összetörtni, szóval drága hobbi :)

De nagyon jó cucc, iPadról még nagyobb poén irányítani.

(BTW már kész van hozzá az Androidos kliens is ha jól tudom, szal nem kell feltétlen szifon hozzá)
  • Jim Morrison
    xD
  • daeemoon
    XD
  • geo91
    olcsóság lehet ez is...
  • pxxl
    ez az első olyan cucc amiért vennék ájfónt :D

képz
  • geo91
  • Hegi90
    Azt hallottátok, hogy betörtek egy Apple boltba? Több mint 3 milliós értékű árut loptak el.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A rendőrség bizakodik, hogy mind a két számítógép mihamarabb visszakerül a helyére

• Neoncsoves
    én sztem ellennék. imádok focizni és kosarazni is... szal többet járnék el sportolni. persze hiányozna kicsit a FB meg egy-két játék :)
  • artschi
    ez jó volt, ilyet még!
  • Lyukasbogrács
  • pxxl
    izgalmas lehet az a tesztelés / csomagolás részleg :D
  • Hegi90
    Hogyan készül... Érdekes.
  • Pio
  • Bala10
  • Lyukasbogrács
    micsinász? :O
  • Cat 02 #15055
  • Lyukasbogrács
    nálam Chromium 10.0.642.0 (71583) Ubuntu 10.10, és jó.
  • Pio
    Sose szoktam meg az SMSezést. Nem az én tömpe ujjaimra találták ki... :)
  • Dzsini
    főleg, hogy 140 byte, mert 7 bites karakterkészlettel dolgozik :)

az benne a zseniális, hogy eredetileg az amúgy is a toronnyal kommunikáló telefon által küldött csomagok kihasználatlan részét töltötték ki vele, tehát alapesetben nem okozott plusz terhelést a hálózaton. Jelenleg pedig ölik vele a telefonokat :)
  • [HUN]FaTaL
    Speciel mindig rühelltem az SMS-t, rohadt drága akkor inkább a telefon. 160byteért 20-30ft? Vicc :D
  • benőmenő
    Mert nem úgy volt elszakadva. Kívülről nem látszott, viszont egy másikkal működött és azóta is működik, ezért gondolom, hogy el lehetett szakadva a szigetelés alatt
  • GregSB

Lol, Bono? :)
  • Rage47
  • Dzsini
    erről beszélek kb. 20 év alatt ez történt:

Képeslap - személyesen megírva mindenkinek (még gyermekkoromból emlékszem)
    (telefonhívás)
    SMS - esetleg személyes, inkább szabvány több helyre
    E-mail - képeslapküldő szolgálatok, pár saját mondattal
    Facebook üzenet ki az üzenőfalra - úgyis elolvassa az, akit érdekel.

egyre kevesebb konkrét személyes tartalom, egyre kevesebb energia rááldozva.
  • Rage47
    én egyet sem kaptam:D minek SMSt küldeni, ha ott a fészbúk
  • Dzsini
    És ugyanígy a mozi elhozta a színház végét, a rádió a színházét/koncertekét, a televízió a moziét, és így tovább....

bár azt el kell ismerni, hogy a mostani "kettőpontnullás" web komoly paradigmaváltás az eddigi átmenetekhez képest.

Például 4-5 éve is még tucatjával kapta meg küldte itt is a többség a karácsonyi SMS-eket - én idén egyet kaptam.
    (a mobilos cégek is mondták, hogy mind karácsonykor, mind szilveszterkor a 2-3 évvel ezelőttihez képest kb. fele forgalmuk volt SMS téren)
  • Dzsini
    veszíts el egy könyvet
  • Zomil
    Amugy is programozoként, h ne gépezzek sokat? :D
  • kifli
    Nem teljesen témába vág, de egy azért mégis :)

Egy egyetemi órán volt szó ilyesmiről nálunk. Ott az volt a téma, hogy a szülők, szokták-e mondani, hogy neszámítógépezz annyit stb. Miután jelentkezett kb mindenki, a tanár megosztotta velünk, hogy régen a könyvekről voltak ugyanilyen véleménnyel, mint most a számítógépről.

Most az megy hogy újságcikkek jelennek meg, hogy a fiatalok túl sokat számítógépeznek, nem beszélnek a családdal miatta stb. Nekem anyám mondta régebben, hogy miért nem olvasok a számítógépezés helyett.

Régen, ugyanezek a cikkek megjelentek, hogy káros a könyv, mert a gyerekek egész nap ezt olvassák, nem beszélgetnek, szociálissan nem fejlődnek stb. Akkor a szülők azt mondták a gyereknek hogy: Miért olvasol folyton? Gyere inkább beszélgetni.

A lényege a dolognak az volt, hogy a szülők/újságírók, mindig arról keltenek rémhíreket, amit nem ismernek annyira.
  • Cat 02 #15041
    Ha már villamos olvasás, nem vágja valaki mi azoknak a könyveknek a neve, ami direkt elhagynak az emberek a villamoson és így kézről kézre járnak?