35802
-
#15080 kép -
ba32107 #15079 Nekem csak a kép teteje jön be, valaki fel tudja rakni máshova? -
#15078 Ha a háttérképen az órán meg a feliraton kívül esetleg egy kicsit foglalkoznak is vele, akkor még látványos dolog is lehet belőle. -
Pio #15077 Juhú, ezért születtem erre a földre, érkezik a z androidos Disney smartphone!
-
geo91 #15076 rend a lelke mindennek :D -
#15075 valaki nagyon bátor és türelmes volt... -
#15074 Más egy hétre megszokni valamit, mit fél évre. -
#15073 -
#15072 edzőtáborban 1 hétig nem volt semmi technikai kütyü nálunk, 2 nap után már megszoktam és tetszett:) sztem lehetne anélkül élni, persze nem a mindennapokban -
#15071 az kiraly :D
ha vesz az ember egy tok jo androidos telefont, melle egy ilyen cuccost, es veletlen ezt a cuccost eltori, nyugodtan vehet megegyet, mert azzal egyutt koltott annyit, mint amennyibe egy i4es kerul. megeri ! -
#15070 90e Ft itthon. És nagyon könnyű összetörtni, szóval drága hobbi :)
De nagyon jó cucc, iPadról még nagyobb poén irányítani.
(BTW már kész van hozzá az Androidos kliens is ha jól tudom, szal nem kell feltétlen szifon hozzá) -
#15069 xD -
#15068 XD -
geo91 #15067 olcsóság lehet ez is... -
#15066 ez az első olyan cucc amiért vennék ájfónt :D
képz -
geo91 #15065 -
#15064 Azt hallottátok, hogy betörtek egy Apple boltba? Több mint 3 milliós értékű árut loptak el.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A rendőrség bizakodik, hogy mind a két számítógép mihamarabb visszakerül a helyére
-
Neoncsoves #15063 én sztem ellennék. imádok focizni és kosarazni is... szal többet járnék el sportolni. persze hiányozna kicsit a FB meg egy-két játék :) -
#15062 ez jó volt, ilyet még! -
#15061 -
#15060 izgalmas lehet az a tesztelés / csomagolás részleg :D -
#15059 Hogyan készül... Érdekes.
-
Pio #15058 -
Bala10 #15057 -
#15056 micsinász? :O
-
Cat 02 #15055 -
#15054 nálam Chromium 10.0.642.0 (71583) Ubuntu 10.10, és jó. -
Pio #15053 Sose szoktam meg az SMSezést. Nem az én tömpe ujjaimra találták ki... :) -
#15052 főleg, hogy 140 byte, mert 7 bites karakterkészlettel dolgozik :)
az benne a zseniális, hogy eredetileg az amúgy is a toronnyal kommunikáló telefon által küldött csomagok kihasználatlan részét töltötték ki vele, tehát alapesetben nem okozott plusz terhelést a hálózaton. Jelenleg pedig ölik vele a telefonokat :) -
#15051 Speciel mindig rühelltem az SMS-t, rohadt drága akkor inkább a telefon. 160byteért 20-30ft? Vicc :D -
#15050 Mert nem úgy volt elszakadva. Kívülről nem látszott, viszont egy másikkal működött és azóta is működik, ezért gondolom, hogy el lehetett szakadva a szigetelés alatt -
Lol, Bono? :) -
#15048 -
#15047 erről beszélek kb. 20 év alatt ez történt:
Képeslap - személyesen megírva mindenkinek (még gyermekkoromból emlékszem)
(telefonhívás)
SMS - esetleg személyes, inkább szabvány több helyre
E-mail - képeslapküldő szolgálatok, pár saját mondattal
Facebook üzenet ki az üzenőfalra - úgyis elolvassa az, akit érdekel.
egyre kevesebb konkrét személyes tartalom, egyre kevesebb energia rááldozva. -
#15046 én egyet sem kaptam:D minek SMSt küldeni, ha ott a fészbúk -
#15045 És ugyanígy a mozi elhozta a színház végét, a rádió a színházét/koncertekét, a televízió a moziét, és így tovább....
bár azt el kell ismerni, hogy a mostani "kettőpontnullás" web komoly paradigmaváltás az eddigi átmenetekhez képest.
Például 4-5 éve is még tucatjával kapta meg küldte itt is a többség a karácsonyi SMS-eket - én idén egyet kaptam.
(a mobilos cégek is mondták, hogy mind karácsonykor, mind szilveszterkor a 2-3 évvel ezelőttihez képest kb. fele forgalmuk volt SMS téren) -
#15044 veszíts el egy könyvet -
#15043 Amugy is programozoként, h ne gépezzek sokat? :D -
#15042 Nem teljesen témába vág, de egy azért mégis :)
Egy egyetemi órán volt szó ilyesmiről nálunk. Ott az volt a téma, hogy a szülők, szokták-e mondani, hogy neszámítógépezz annyit stb. Miután jelentkezett kb mindenki, a tanár megosztotta velünk, hogy régen a könyvekről voltak ugyanilyen véleménnyel, mint most a számítógépről.
Most az megy hogy újságcikkek jelennek meg, hogy a fiatalok túl sokat számítógépeznek, nem beszélnek a családdal miatta stb. Nekem anyám mondta régebben, hogy miért nem olvasok a számítógépezés helyett.
Régen, ugyanezek a cikkek megjelentek, hogy káros a könyv, mert a gyerekek egész nap ezt olvassák, nem beszélgetnek, szociálissan nem fejlődnek stb. Akkor a szülők azt mondták a gyereknek hogy: Miért olvasol folyton? Gyere inkább beszélgetni.
A lényege a dolognak az volt, hogy a szülők/újságírók, mindig arról keltenek rémhíreket, amit nem ismernek annyira. -
Cat 02 #15041 Ha már villamos olvasás, nem vágja valaki mi azoknak a könyveknek a neve, ami direkt elhagynak az emberek a villamoson és így kézről kézre járnak?