PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Komolyan mondom ez a játék jó! 😄
Amúgy komolyan el lehet vele lenni, tök jó szövegek vannak benne. "Igaz az, ha szex után tüsszögök, nem esek teherbe, mert kijön a sperma? És ha ugrálok?" 😄
fura, hogy a Crysist vitte a gépem, ez viszont szaggat, ha mindent fullra teszek. 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A legocsmanyabb gep, beepitett joystick-kal😊
http://gaborszantai.co.uk/
http://gaborszantai.co.uk/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://goo.gl/gd6Zi5
Azt tudtam, hogy Magyarországon a világ más tájain megszokott nintendo/sega uralom helyett az osztrák piacról becsempészett C64ek uralkodtak (nekünk is az volt, bár kereszttestvérem sega mega drive-ján is nagyon sokat játszottunk), de hogy ennyire, az még engem is ledöbbentett. Bow before C64! O_O

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
azért tetszik <#taps>#taps>
többi errefelé, nem akarom azért a fél képregényt belinkelni <#gonosz1>#gonosz1>
"The trees move. Do you not see it?"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"The trees move. Do you not see it?"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
😛
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Male.Nipple.Torture.4-Hour.Special.IPTD-609.Jav.Censored.DVDRip.XviD-MotTto
Amúgy sose értettem a japókat, olyan gusztustalanságokat termelnek ki, hogy én szégyellem magamat a nevükben, de azért mindent cenzúráznak a kis prûdek. 😉

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Na jó, akad 1-2 biztos, de azok csak a kivételek, amik erõsítik a szabályt.
Nekem is kellett egyetemen valid honlapot írni, de az emeberek 99%a akkor és ott teszi ezt utoljára. 😊
(az egész onnan jön, hogy a sima sgml-ben (amire a html épít) megengedett minimalizálási lehetõség a <hr/ -így, záró csõr nélkül, ezt feldolgozza <hr>-ként. Ezek után a <hr/> feldolgozása <hr>> lesz, és a kettõs záró csõr már hibát okoz (ennek folyománya, hogy pl. lehetne olyasmit is írni szabályosan, hogy <h1/Hellovilág/ - és ez <h1>Hellovilág</h1>-et jelent alap SGML-ben) - ezt felülbírálja az xhtml/xml szabvány, amely megengedi a <hr/> karaktersort, és <hr></hr>-ként értelmezi, és kizárólag üres tagekre engedélyezi. A böngészõk pedig megpróbálják kitalálni, hogy mire is gondolhatott a hülye weboldal készítõ, aki nem képes valid kódot írni, és elfogadják a html kódban az xml szabályokat (persze ekkor lassabb a feldolgozás))