35802
-
#15683 nekem elsőre is bejött..... -
#15682 fuckin'hotlink
-
#15681 Forbidden -
G_ArchAngel #15680 Mi az a dal, amit 3 "nerd" enekel/rappel, viszonylag igenyes, kicsit Lonely Island jellegu, sok regi feher iMac van benne, neha mintha a gepen belul enekelnenek, egyszer az egyik srac be is ugrik a monitorba... -
#15679 akkor jó
-
Pio #15678 Sokszor próbáltam már, de egyszerűen nem bírom megállni, ha a nerdek témába jönnek képtelen vagyok nem belinkelni ezt:
-
G_ArchAngel #15677 -
#15676 -
geo91 #15675 fasza!
-
#15674 na milyen a buli?
-
Pio #15673 Frissíts Microsoft-ra, az is nagyon szexi!
-
G_ArchAngel #15672 elbasztam?:)
-
Cat 02 #15671 Mire frissítetted ? CS5re ? -
#15670 -
G_ArchAngel #15669
Van itthon egy ilyen Mac-em, de mar frissiteni kellene, mert unalmas vele a szex... -
#15668 roofl :D -
#15667 true...true... -
ba32107 #15666 Mennyire igaz :D -
#15665 -
#15664 -
#15663 uristen... :D -
#15662 Esetleg egy reggeli szendvics Kratos stílusban ?
Asszem pár oldallal hátrább volt ugyanitt. -
#15661 nah igen van 1-2 játék amit én is sajnálok, h nem jött pc-re :(
pl. az uj mortal kombat nem tünik rossznak :) -
#15660 nagyon jók -
Pio #15659 "Konzol", de miért? Ilyen cuccoktól bűn megfosztani a PC-seket. :)
Ezért a készítők a haláluk után tuti, hogy kapnak egy-két pofont Hádésztól az alvilágban. Hupsz, most jut eszembe, őt is megölte Kratosz. :)
Alapvetően stratégiai játékok szerelmese vagyok, de youtube-ról végignéztem a God of War 3-at és műfaj ide vagy oda, ez az első igazán nyomós érvem a konzolvásárlás mellett.
Amúgy elég jelentős játékról van ám szó, szóval nem én vagyok az egyetlen ember a Földön, akinek tetszik, két egészestés dokumentumfilm is készült róla, adtak ki regényt, képregényt, készül elvileg egy mozifilm is a Universal Studios műhelyében.
Játékból nem tudom lesz-e több rész (persze van 2 rész PSPre és egy Java ME-s is), nem igazán maradt isten, akit megölhetne Kratosz. :) Bár lehet kap egy spinoffot és elhajózik mondjuk skandináv isteneket kaszabolni. :)
Itt egy "fregmúvi" az utolsó részből, Poszeidón szemtelen lesz, Héliosz elveszti a fejét, Hermész lábatlankodik, Kronosznak a körmére néznek és hasonló izgi dolgok történnek benne. :)
-
#15658 akkó azé nem ismerem me konzol...:D -
#15657 Konzolos hentesjáték-trilógia (God of War) szimpatikus főszereplője, szabadidejében isteneket darabol miszlikbe
-
#15656 ez a kratos kicsoda, micsoda??? -
#15655 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igaz -
ba32107 #15654 lmgtfy.com -
#15653 Melyik az az oldal ami olyan mintha google lenne csak te beírod az adott szöveget az egér rámegy automatice a keresés gombra és kidobja a találatokat?Végül is akinek linkeled kioktatod vele. -
#15652 Gamecenter integrációt bele, és jöhetnek az Achievementek! :D
10 miatyánknál "Prayer rookie" ácsit akarok ánlockolni! :D -
geo91 #15651 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!katolikus egyház, azt azért tedd hozzá, nem mindegy. róluk van szó a cikkben. -
#15650 Mondjuk pont, hogy lanpartyra jó ennyi konzol egy helyen :) -
#15649 Nem olvastam el cikket (el kellett volna), csak a cím alapján reagáltam, ez igaz. Viszont az meg félrevezető szerintem. De legközelebb elolvasom a cikket :) -
Pio #15648 Te el is olvastad a cikket? :)
"Az egyház közleménye kiemeli, hogy az alkalmazás ugyan segít abban, hogy szembenézzünk a bűneinkkel és a lelkiismeretünkkel, de a bűnök alól feloldozást csak pap adhat, így a telefonos gyónás semmiképpen nem helyettesítheti a személyeset." -
#15647 Hát nem tudom, de akkor legalizálni lehetne ez alapján akár a keresztelést/házasságkötést/stb. iphone-on keresztül... -
Pio #15646 Ha meg nem csinál ilyesmiket akkor azzal támadják, hogy megragadt a múltban, modernizálódni kéne. Épp passzolna ide a Bëlga egyik száma... :) -
#15645 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Számomra itt vesztette el az egyház az amúgy sem nagy népszerűségét...
ON -
Pio #15644 Évezred IT híre!