PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5

http://gaborszantai.co.uk/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
alapesetben (intézõn keresztül)crtl+c,crtl+v kombináció
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Annak aki nem értené:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

....................................,.-'"...................``~.,
.............................,.-"..................................."-.,
.........................,/...............................................":,
.....................,?......................................................,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:"........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(....."~-,_..............................,:`........../
.........../(_...."~,_........"~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......"=,_......."-,_.......,.-~-,},.~";/....}
...........((.....*~_......."=-._......";,,./`..../"............../
...,,,___.`~,......"~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-"
............/.`~,......`-...................................../
.............`~.*-,.....................................|,./.....,__
,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,
.....`=~-,__......`,.................................
...................`=~-,,.,...............................
................................`:,,...........................`..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_..........._,-%.......`
...................................,
Sajnos végül mégis a firefoxnál kötöttem ki macen is, egyszerûen annyira megszoktam pár extensiont, hogy nem akarok lemondani rúluk.
A legjobb élmény egyértelmûen a chrome volt a Firefox után a rengeteg addonnak hála, utána pedig a Safari következett, de az se önmagában (úgy nem jobb az explorernél), hanem a Glims nevû zseniális kiegészítõvel együtt.
Macen szerencsére nem akadozik (meglepõ, de pont a mac natív böngészõje, a Safari produkálta a legtöbb homokórázást (itt strandlabdázásnak hívják 😊 ), winen valószínûleg az a baj, hogy évek óta ugyan azt a verziót hurcolászom át mozbackuppal. Ha kijön a végleges 4.0 (bétát próbáltam, bazi gyors volt, csak sajnos az addonok nagyja nem megy vele egyelõre), akkor szerintem kap egy teljes reinstallt. 😊
Amugy én a legujabb safari-t használom, én nincs vele semmi bajom, meg vagyok vele elégedve, egyetlen hátulütöje, h windows-ra még nem nagyon van kiegészitö 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
<#miaz>#miaz>
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
pl youtube-on ha görgetsz, nem másznak bele a gombok a videóba? az "új" alsó panel nem nyílik fel mindig? A kiegészítõkrõl pedig regényt lehetne írni, mintha nem is ehhez a programhoz lettek volna írva, hanem csak úgy beledzsunkázták volna õket. Random, értelmetlen fagyások. Magyar szótár hiánya, stb. Most hirtelen ennyi jutott eszembe 😊
Elindult pár youtube ablak, proci felugrott 100%-ra, a scrollozás alig ment, az egér kurzor szaggatott.
Ez internet explorerben se volt ilyen gáz, firefoxban meg sokkal jobb. Tehát csak akkor volt gyorsabb a chrome, ha picike oldalt nyitottam meg 😄 Pedig 3 hónapig használtam, én marha.
All hail the double x!
Firefox
Ha találkozol vele, csak rá tudsz gondolni. Annyi mindent elraktározol róla a memóriádban! Bár néha az õrületbe tud kergetni, mégsem tudod rávenni magad arra, hogy kidobd. Nem is miatta, hanem a rengeteg kiegészítõ cucc miatt, amit a rajongóitól kap. Te is használhatod a kis ajándékait és a kütyüit, és olyan jó vele randizni... Bárcsak minden lány így szeretné az ajándékokat, mint õ!
Opera
Vékony, szexi és okos, éppen neked való, ha szereted az ilyen típusú lányokat. Nagyon jó a hálószóbában is, meg leszel elégedve a teljesítményével.
Sajnos nem enged túl közel magához, úgyhogy az élvezet nem garantált.
Safari
Igazi tüzes csaj. Nagyon menõ vele lenni. Viszont vannak néha idegesítõ dolgai, például ha felhívod magadhoz, akkor hozza magával az összes iHaverjét is, anélkül, hogy szólna neked.
Chrome
Extrém vékony, de egyúttal laza és barátságos. Viszont ha az ágyba kerültök, akkor nagyon tapasztalatlan és nem is nyújt túl sokat.
Felejtsd el a Kama Sutrát, tõle csak a misszinonárius pózt várhatod.
Internet Explorer
A legtöbbeknek õ az elsõ nõ az életében. Könnyen megkaphatod, de vigyázz, nehogy elkapj tõle valamit!
egy képen, angolul

Emellett mivel sokkal lágyabb anyag, így egyszerûbb szerkezettel is lehetett rá "írni", és voltak "az Ön hangja a lemezen" üzletek, ahol bárkinek a hangját ilyen fóliákra rögzítették.
A Magyar Rádióban pedig, amikor nem volt pénzük nyersanyagra, a kórházaktól elkérték a használt röntgenfilmeket, és azokba vágták a hangfelvételt - máig visszanyerhetõ róluk az adat, a digitalizálók nagy örömére 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Már az elsõ oldalon találtam vagy ötöt... O_o