PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

se a tpb 😞
pointer4
Nem is mûködik 😄
MR ME
😄D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

XD

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Dzsini
majd a Kinect-re újra elõveszik 😊

van még egy - pár országban - letiltásra került reklámjuk

http://kotaku.com/140292/the-real-banned-xbox-ad

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

Dzsini
az egybeírás-különírással próbálják megkülönböztetni a nõnemû barátot és a barátnõt, ha ehhez tartanák magukat (nem általános), akkor tényleg egybe kellene írni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LasDen
girlfriend az nem egybe van??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

pxxl
<#nevetes1>régi szép emlékeket idéz <#vigyor5>

All hail the double x!

Battlesheep van xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

😄DDDDDDDDDD

LasDen
ha már bash...szemezgessünk...😄

<WSS^fehertomi> haver jolkivan
<WSS^fehertomi> ramir, hogy vett 1 lakast
<WSS^fehertomi> kerdem tole hol
<WSS^fehertomi> erre anyjaeket
<WSS^fehertomi> sokan basztattak, hogy 40 evesen anyjaekkal el
<WSS^fehertomi> most anyjaek elnek vele
<WSS^fehertomi> 😄
<WSS^The_Alvins> 😄

Áron üzenete:
*anyám másik gépnél böngész
*aszongya, néha elkezd kcisinyíteni vagy nagyítani
*keze az egérgörgõn
*egy szolíd 300 odlalas könyv törzse meg a bal kontrollon...
*szerinted?

A üzenete:
ezt nem tudhatod
de akkor sem értem minek búcsúzol el
K üzenete:
csak..
mert elköltözöl
nem leszel olyan közel
nem tudom
olyan mintha ..
nem tudom
ezt nem lehet elmagyarázni
A üzenete:
csak más lesz az IP-cimem ennyi

unknow üzenete:
*ja ezen égek még ki
*vagy 4x volt olyan
*h megebeszéltünk vmit
*és 10 perccel elõtte felhív h jaj mégse jó mert
*szerepjáték
*meg
*kardot csinál
*meg kutyát basznak hogy droppolja a méhét, amibõl magic hat készül és azt tovább lehet fejleszteni szamárfaszból, hogy 2 vel több sp-t kapj, ha a burkolt fagecivel orrbakúrod anyád

Rodney: te hallod, a tûzfal a háznak az a része ahol nincsennek ablakok nem?
R!cko: jah az, miért?
Rodney: csak azért mert akkor a windows tûzfal gecinagy egy paradox xD
R!cko: epic fail...

<hawaii> http://pcforum.hu/hirek/12140/Szellel+fognak+mukodni+a+Google+szerverei+a+jovoben.html
<KOBOLD> Széllel fognak mûködni a Google szerverei a jövõben - Hírek - PC Fórum
<gonoszcsiga> mostmar ha leall a google, akkor tudjuk, hogy szelcsned van
<hawaii> 😄😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pxxl
biztos hiba volt a mátrixban (megint) <#buck>

All hail the double x!

max hasonlót, mert ez tényleg megtörtént ma velem is 😄
pxxl
passz, de tuti olvastam ott is 😄

All hail the double x!

Zomil
lol ez tényleg jó 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

linkt 😮
pxxl
kár h ez fennt van bash-on <#nevetes1>

All hail the double x!

ez azért elég jó

KicsiMonkey
😄D

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

FlDutchman
ezt most találtam:

De volt régen még a Game1 tv-n egy teljesen animált filmis , ami egy irodában játszódott, és a mac és a pc (vagy linux, nem emlékszem pontosan) egymást kezdték el írtani, aztán ha jól emlékszem mindkettõ kimúlt. Próbáltam rákeresni youtubeon, de eddig nem jártam sikerrel. Tudni kéne a címét.. 😊 Valaki?

Lehet szomszédét lopod :p

LasDen
pedig már reméltem hogy fény derül valami világméretû összeesküvéesre...

na most már igen, csak nagy általánosságban értette és úgy kérdezte 😄

geo üzenete:
*a netet miért kérdezted amúgy? 😄
*vagy hogy értetted? 😄
*nem vágom... 😄
xy üzenete:
*mert keveset vagy msnen 😄
Doomista
be volt baszva szerintem 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

igazi!
de választ még mindig nem kaptam, hogy miért kérdezte 😄
Doomista
fake 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gyöngyszem msn-rõl 😄

xy üzenete:
*hi
*van neted?
geo üzenete:
*hali
*nincs, azért is vagyok fenn most 😄
nonicks
hát igen, az Apple meg a Windows a Xeroxból lehet híres!<#falbav>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Dzsini
Nem, õk csak nem foglalkoztak a jogi részével, a Google meg inkább rákérdezett, mielõtt valaki elkezdi perelni õket - a norc-ot meg (bár ezt nem tudom) nem perelte be senki, néhány nagyságrenddel kevesebben hallottak egyáltalán róluk.
(plusz lehet, hogy õk az eredeti felvételeket sem tartották meg, így nem kerülnek abba a gondba, mint a Google)

ez is jellemzõ amúgy, a román kocsi senkit nem zavart, de a google-nek már nincs joga ugyanahhoz
Dzsini
2009 június: "A képeket készítõ Opel Astrák május elején jelentek meg Budapesten, de a fotózás anélkül kezdõdött el, hogy a cég kikérte volna az adatvédelmi biztos, Jóri András véleményét. Jóri, aki egyébként tagja a Street View-val foglalkozó 29-es számú európai adatvédelmi munkacsoportnak, a fotózás kezdete után nem sokkal az Indexnek azt mondta: „Nem eldöntött kérdés, hogy a Google Street View jogszerûtlen-e". Az mindenesetre tény, hogy a legtöbb európai országban, így Magyarországon is törvény tiltja a személyes adatok – így a járókelõk képmása vagy a rendszámok – jogosulatlan kezelését. Márpedig a Google ezeket rögzíti, és bár a publikus Street View-nézetben automatikusan kitakarja õket, az eredeti felvételeket megõrzi, és ez a legtöbb európai országban sérti az adatvédelmi törvényeket. A Google Jóri véleményének nyilvánosságra kerülése után felkereste az adatvédelmi biztos hivatalát, majd az egyeztetés után úgy döntött, önként felfüggeszti a fényképezést Budapesten. "

cserébe: http://www.norc.hu/street-view/

n3whous3
Kispöcslófaszházán sincs, nem csak Budapesten am.

púúúúú

Dzsini
nekem is 8 beta van fent, viszont régi a gép, és 1 giga a memória összesen - gondolom a chrome már nincs felkészítve ilyen régiségekre 😊 Az Opera még igen...

n3whous3
én manhattant is beírhattam, azon belül egy utcát, akkor is azt nyögte a gép, hogy nincs elég street view és maps adat :S

púúúúú

Chrome-ban nálam is tökéletesen, hibamentesen fut.
Mondjuk 8.0-s chrome (béta), nem tudom, a régebbiekkel hogyan muzsikál.
Operám nincs, azzal nem teszteltem. 😊
FlDutchman
Nekem Chrome alatt hiba nélkül, lassulásmentesen futott. 😊
És nagyon érdekes dolog ám ez. Csak Budapesten nincs streetview. Na majd legközelebb megpróbáljuk újra. 😊

Jim Morrison
komoly !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
Chrome alatt betölti a teljes memóriát, aztán "jaj, lefagyott!", Operában szintén telerakja a teljes memóriát, viszont legalább elindul (és amennyire egy 5 éves laptoptól telik, folyamatos is)

Ez zseniális!
Sajnos csak chrome-ban megy elviselhetõen. 😞
bazze 😄

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"