PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

van még egy - pár országban - letiltásra került reklámjuk
http://kotaku.com/140292/the-real-banned-xbox-ad
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

<WSS^fehertomi> haver jolkivan
<WSS^fehertomi> ramir, hogy vett 1 lakast
<WSS^fehertomi> kerdem tole hol
<WSS^fehertomi> erre anyjaeket
<WSS^fehertomi> sokan basztattak, hogy 40 evesen anyjaekkal el
<WSS^fehertomi> most anyjaek elnek vele
<WSS^fehertomi> 😄
<WSS^The_Alvins> 😄
Áron üzenete:
*anyám másik gépnél böngész
*aszongya, néha elkezd kcisinyíteni vagy nagyítani
*keze az egérgörgõn
*egy szolíd 300 odlalas könyv törzse meg a bal kontrollon...
*szerinted?
A üzenete:
ezt nem tudhatod
de akkor sem értem minek búcsúzol el
K üzenete:
csak..
mert elköltözöl
nem leszel olyan közel
nem tudom
olyan mintha ..
nem tudom
ezt nem lehet elmagyarázni
A üzenete:
csak más lesz az IP-cimem ennyi
unknow üzenete:
*ja ezen égek még ki
*vagy 4x volt olyan
*h megebeszéltünk vmit
*és 10 perccel elõtte felhív h jaj mégse jó mert
*szerepjáték
*meg
*kardot csinál
*meg kutyát basznak hogy droppolja a méhét, amibõl magic hat készül és azt tovább lehet fejleszteni szamárfaszból, hogy 2 vel több sp-t kapj, ha a burkolt fagecivel orrbakúrod anyád
Rodney: te hallod, a tûzfal a háznak az a része ahol nincsennek ablakok nem?
R!cko: jah az, miért?
Rodney: csak azért mert akkor a windows tûzfal gecinagy egy paradox xD
R!cko: epic fail...
<hawaii> http://pcforum.hu/hirek/12140/Szellel+fognak+mukodni+a+Google+szerverei+a+jovoben.html
<KOBOLD> Széllel fognak mûködni a Google szerverei a jövõben - Hírek - PC Fórum
<gonoszcsiga> mostmar ha leall a google, akkor tudjuk, hogy szelcsned van
<hawaii> 😄😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
De volt régen még a Game1 tv-n egy teljesen animált filmis , ami egy irodában játszódott, és a mac és a pc (vagy linux, nem emlékszem pontosan) egymást kezdték el írtani, aztán ha jól emlékszem mindkettõ kimúlt. Próbáltam rákeresni youtubeon, de eddig nem jártam sikerrel. Tudni kéne a címét.. 😊 Valaki?
geo üzenete:
*a netet miért kérdezted amúgy? 😄
*vagy hogy értetted? 😄
*nem vágom... 😄
xy üzenete:
*mert keveset vagy msnen 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
de választ még mindig nem kaptam, hogy miért kérdezte 😄
xy üzenete:
*hi
*van neted?
geo üzenete:
*hali
*nincs, azért is vagyok fenn most 😄
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
"The trees move. Do you not see it?"
(plusz lehet, hogy õk az eredeti felvételeket sem tartották meg, így nem kerülnek abba a gondba, mint a Google)
cserébe: http://www.norc.hu/street-view/
púúúúú
Mondjuk 8.0-s chrome (béta), nem tudom, a régebbiekkel hogyan muzsikál.
Operám nincs, azzal nem teszteltem. 😊
És nagyon érdekes dolog ám ez. Csak Budapesten nincs streetview. Na majd legközelebb megpróbáljuk újra. 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Sajnos csak chrome-ban megy elviselhetõen. 😞
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"