PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lyukasbogrács
nem elég jó, nem vette észre, hogy csak egy Rushmore hegy utánzat van a képen <#gonosz3>

jó, el lehet vele szórakozni, amíg meg nem unod 😄

mekkora állatság már 😄

#14811 lol
kifli
multkor rádióban halottam, hogy valamelyik amcsi suliban ipad-ot kapnak a gyerekek, füzet meg talám könyv helyett is <#wilting>
RelakS
ezen azért felröhögtem:

Google Goggles isn't yet translated into YOUR_LANGUAGE.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Büdös Bohóc
ja h ogy ez kurva sok dolgot tud? 😄 akkor nem is szóltam, lol mi király

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Jim Morrison
😄
(klikkelni is kell)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

QR kódot is tud olvasni. Meg egy rakás egyéb dolgot is felismer.

Google Goggles móka:

Büdös Bohóc
fúdenagy dolog <#smile> jó reklámnak, de röhögnöm kell 😄DDD

Lyukasbogrács
ennél még egy QR-kód olvasó is hasznosabb, meg szórakoztatóbb <#smile>

A sudokuzás egy önkéntes, szórakoztató tevékenység, épp ezért semmiféle "butulást" nem fog ez eredményezni, aki eddig szeretett sudokuzni nyilván nem fogja mostantól inkább lefényképezni a feladványokat.
Ez inkább amolyan "just for fun" szolgáltatás, ha mindenképp hasznosságot akar valaki belemagyarázni, akkor ellenõrzésre jó.
Elképzelem, ahogy valaki azt mondja: "hejj, de jó lenne egyet sudokuzni, kapjuk elõ a goggles-t!". Remélem te is érzed, hogy mennyire abszurdul hangzik. 😊
Zomil
nekem olyan van ami pl. megmondja hogy forditgasd a rubik kockát, h kirakd 😄
Persze semmi értelme, de 1szer poén.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dzsini
nekem is van megoldóprogramom a mobilon 😊 bár inkább a feladványkészítõjét használom, néha irgalmatlan nehezeket ad...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

GregSB
Nagyon jó hogy megold helyetted egy olyan játékot, aminek pont az a lényege hogy a megoldásával tornászod az agyadat. Butuljon csak a pórnép, majd az okostelefon gondolkodik helyette <#eplus2> (Ettõl függetlenül a Googles tényleg k. jó, csak nem erre)

pxxl
nájsz 😄

"solving life's problems"... 😄

All hail the double x!

Jim Morrison
😄 még egy jó pont, hogy a mobilomon maradjon 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Google megint beújított... 😊

[HUN]FaTaL
😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Dopti
xD

RelakS
Lebuktam? O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Összetörted szegény lelki világát :/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

LoDMaSt
meg utána az 'ezt találtam a legegyszerûbb megoldásnak' sem rossz.

@ Hellomarci

Ez csak a gyerekekhez szól, nem a felnõttekhez.
Ez se gyenge:

"Gyerekek, tudnátok segíteni?
Internetes tárhelyre lenne szükségem, a laptopról a fõgépre szeretném áttenni a torrenteket.
A dropboxról írt mostanában xxxxxx, de az csak 2,25 gb helyet ad és nekem 100 giga adatot kellene átvinnem a másik gépre.
Amúgy a hétköznapokra is szükségem lenne valami ilyesmire, de legalább akkorára, hogy egy DVD-t rá lehessen pakolni.
FREE kellene.
"

Dzsini
igen, híres (és igazolt) mondás az, hogy a biztonsági rendszer leggyengébb láncszeme a billentyûzet és a szék között helyezkedik el...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Az emberi bugyutaság ellen a vírusirtó sem véd meg.

<#whatever>
pxxl
a professzor úr ilyen szöveggel küldte am:

"Én már óvatos vagyok, pár hónapja újra kellett telepítenem a gépem.....bár volt vírusirtóm...
Üdvözlettel!"

<#whatever>

All hail the double x!

Büdös Bohóc
egyszer már keményen kifakadtam egy ismerõsnek, amikor ilyet mert küldeni nekem, azóta nem vagyunk olyan jóban 😄

:-DD
Nálunk is volt egy "jóképességû" kolléganõ, aki állandóan küldte körlevélben a hasonló baromságait, amit úgy kb. 2.000 ember kapott meg. Aztán az egyik kéregetõs fasságára válaszban visszaküldtem az index hoaxos linkjét tanulmányozás céljából. Azóta nem küld semmit. :-)

pxxl
hahh jól indul ez a hét 😄

All hail the double x!

Dzsini
én olyan fajta vagyok, aki ilyenkor higgadtan el szokta magyarázni, hogy ez mekkora hülyeség - és most megint szedhetem elõ a "miért nem küldünk tovább spamet" leveleimet 😊

pxxl
gondoltam válaszolok neki egy szépet, de fontos ügyfelünk küldte, úgyhogy csendben röhögöm csak ki <#nevetes1>

All hail the double x!

Dzsini
jajjistenem... 😞

pxxl
<#buck>

All hail the double x!

tommygear
más dolog, hogy mit tesznek ki az oldalra idõben meg mit nem
itt elhangzott, hogy már megjelenési dátum is van
shaddam
Ha a gamestar nem késne NAPOKAT bizonyos hírekkel talán elhinném.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Büdös Bohóc
csula

tommygear
8:25tõl hallgasd szépen
leülhetsz 1es 😊)
Notepad sucks :/

Errõl most megint eszembe jutott az örök kedvenc. 😄

[HUN]FaTaL
Mondjuk erõsen nyelvfüggõ is, nem hinném, hogy bárki notepadban fejleszt C#-t, vagy Visual Studioban HTML-t, CSS-t 😄

Hegi90
Notepad

LIKE A BOSS

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

[HUN]FaTaL
Használok én notepad++-t, VS-t, netbeanst is. Van célközönsége azoknak is, én nem szeretem õket. 😊

Nem is azt mondtam, hogy reprezentatív és ez a szentírás, csak azt, hogy látható, hogy bõven megvan ezeknek is a célközönsége szakmai körökben is, nem csak elméleti szinten.

// tipp: VS-t használsz? 😊 //
benőmenő
Nem elég, hogy elb@sszák az új dmc-t még ki sem adják PC-re, mint a 3-at és a 4-et. A Capcom monnyon le! <#levele><#falbav><#boxer>
[HUN]FaTaL
Nem hinném hogy a hup reprezentatív lenne, azért a vi-t egy visual studiohoz hasonlítani elég no comment. 😄

Meg azt is kétlem hogy a foshulladék netbeans jobb lenne mint a vs.

Amikor annó téma volt a vi vs emacs valaki írta, hogy szerinte haszontalanok az ilyen fapados szerkesztõk. Neki szól a HUP 2010-es "kedvenc programfejlesztést segítõ eszköz" szavazásának eredménye:

Büdös Bohóc
gecijó

Jim Morrison

Old Republic, Tropico 4 :/

Mondjuk az vicces, hogy CoD-ot kiveszik, Sims meg benne marad 😄