PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nincs tevém...nem játszom ilyen neveldés szarokban 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

MR ME
azt le lehet fagyasztani nem? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

A tevéd is <#idiota>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

LasDen
tv, mobil nélkül minden gond nélkül...de net.....hááát erõsen halál közeli állapotba kerülnék pár nap elteltével.....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

daeemoon
+1 😄 Bár azért találnék elfoglaltságot 😊

Lévén, hogy tanulok most, ezért esélytelen 😄

MR ME
tv-mobil nélkûl bármikor, internet már más tészta 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

GregSB
Ti tudnátok élni fél évig TV, internet, mobil nélkül? 😊

(igen, tudom, ez a cikk a könyvnek a rekláma, de én nem azért linkeltem be hogy reklámozzak, hanem mert tényleg érdekes témáról van szó, amin anélkül is el lehet gondolkodni, hogy elolvasnánk a könyvet)

chilios
4-5 nap beleférne 😊
Dzsini
nem mered futni hagyni pár napig 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

chilios

Én elküldtem havernak 😄
Azt írt vissza, hogy 9999999999999GB wtf ?

Zomil
nekem az ftp progim elkezdte szedni leszedtem pár megát aztán hagytam 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dzsini
én a 8 exással szemeztem egy ideig, de aztán nem mertem rányomni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

<#idiota>

artschi
nájsz 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Zomil
Ha valakinek tul sok helye lenne, itt van pár kis méretü fájl 😄

ftp://ftp.fsn.hu/testfiles/

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Pedig linuxom van.

Dzsini
majdnem ilyeneket én is csináltam, mikor egy-egy hosszabb részt gépeltem át könyvbõl 😊

bár azért a képregénykupac+rubikkocka mindenképp figyelemre méltó

<#idiota>

Büdös Bohóc
aszongya 😄S:ASD:SA😄A:AD:SD😄SA😄SA

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

N o N a m e
fail.
Imma girl anyway 😄DDD

Lyukasbogrács
Nem. Az engadgetes videónál kezd el akadozni kb 3 percnél.

Hmm, nálam nincs ilyen a krómban. De mondjuk van "Stats for nerds" link.

Aquir
nem csupán a géped kezdett el valamit tölteni és nem bírta? <#banplz>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Az egyik videón eléggé akadozott a HD videó, amikor fullscreenre nyomta.

Büdös Bohóc
nézzétek csak meg a motorola atrix 1-2 szép bemutató videóját, egyikben egy dokkolóba rakja és tv-n nézi a fullhádét

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Dzsini
bluetooth van rajta -> egér, billentyûzet van
hdmi kimenet van már több telefonon is -> monitor van
oprendszer kérdése az egész.

benőmenő
Ez is egy gondolkodás mód. Részemrõl akkor lesz, ha majd az okostelefonhoz lehet egeret, billentyûzetet és egyébb vezérlõket, illetve a képernyõje változtatható lesz 4" és 19" között <#ravasz1>
Zomil
Hm ezt nem tudtam 😊

Dzsini
sokféle "vásárlás" van - sokszor az is mûködik egy "nem lehetséges interneten vásárolni" kártyával, hogy beregisztrálod pl. PayPal-ra, és azon át veszed a dolgokat, mert a PayPal felé valamilyen más módon fizetsz (talán nem vásárlással, hanem átutalással, ami viszont mûködik, hiszen a bankszámlával van kapcsolatban, nem a kártyával)

én sem értek hozzá, de nekem is volt sima Visa Electron kártyám, amivel vásárolni nem, de PayPalozni tudtam probléma nélkül.

Tippre azért, mert SG-s VIP-et, valami CIB-es appon keresztül lehet csinálni.

Belföldi oldalon lehet, legalábbis én vaterán tudtam használni, de semmilyen más külföldi oldalon nem fogadják el.

Zomil
ha nem lehetne akkor mégis hogy vásároltál vele sg-n? -.-

Tisztelt Címzett!

Az álltalunk kibocsátott Visa electron kártyával nem lehetséges interneten kersztül vásárolni.

Üdvözlettel,

CIB24

fck yee

pointer4
Mi értékû cucc hever ott 😄
Pontosabban mi pénzeket fizettek érte pár évvel korábban 😄
Legalább kisebb kütyüket visznek majd szegény afrikaiakhoz égetni a pusztába...

Problem, eco-man?
pointer4
Hát erre majd választ ad az idõ.
Dzsini
A múlt évben bemutatott és idén piacra kerülõ (kétmagos) mobil processzorok lényegesen erõsebbek és hatékonyabbak, mint az az 5 éves laptop, amit most használok. Azok a processzorok mindenestül el tudnak húzni egy nem modern játékokra felkészített asztali oprendszert, és mióta a Windows 8-ról nyíltan beszélnek, hogy az ARM rendszerekre is feltelepíthetõ lesz, azóta bõven nem ábrándról van szó - linuxok pedig már most elmûködnek rajtuk.

Ehhez mondjuk nagyjából akkora jóstehetség kell, mint ahhoz, hogy valaki megmondja, hogy holnap reggel ki fog sütni a Nap.
Az Atrix viszont jól szemlélteti, hogy azért az asztali konfiguráció kényelmét nem tudják hozni (egyelõre, aztán majd jönnek a holo billentyûzetek, lebegõ telefonok, satöbbik.. 😊 ) ezek a kütyük.
GregSB
Nekem már több mint 5 éve nincs desktop gépem. Azóta csak laptopjaim és okostelefonom volt. Nálam már évek óta halott a Desktop PC, nincs is rá szükségem.

Ez persze személy és felhasználás függõ is, de az már most látszik hogy a Desktop PC-knek leáldozóban van. Kihalni nem fognak, de az átlag usereknél, a nagy tömegeknél átveszik majd a helyüket a táblagépek, és az ilyen Motorola Atrixhez hasonló hibrid megoldások.

pointer4
Erõsen kétlem hogy ilyen megtörténne velem, de technológiai ábrándnak elfogadom.
N o N a m e
oh, köszi! 😄 mind completed, 3.9 gb tárhelyem lett 😄
GregSB
Szó sincs kihalásról, ha elolvasnád a cikket akkor annak lesz vége, hogy a PC-k legyenek a piac húzótermékei. Itt szerintem a klasszikus desktop PC-krõl van szó. Szép lassan el fog tolódni a piac a mobil-megoldások felé. Ajnálom figyelmedbe a most bemutatott Motorola Atrixet.

A cikk alján lévõ videót nézd, 1:30 után mutatják a dokkolót, ami az okostelefonod processzorát és erõforrásait kihasználva ad neked egy desktop-élményû linux rendszert.

Jim Morrison
koszi 😄
4.63GB on allok 😄
akkor en is...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pointer4
A C-64 is PC volt 😄 Még jó, hogy véget ért 😄
OdavanírvaalulPersonalComputer.