PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
csak én cellux-al összeragasztottam, ezért nem ugy néz ki, mint a képen... 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
az iLyeneknek mindegy, örül hogy vehet újat és tömhesse jobs papa zsebét 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
http://goo.gl/gd6Zi5
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2010 - senki nem olvassa az e-mailem, a blogom, a facebookom, a twitterem és senki nem nézi a videóim....😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

(rémlett am, csak nem tudtam h itt volt-e vagy máshol láttam 😄)
All hail the double x!
All hail the double x!
Windows alá is kell segédprogram, hogy fusson. <#idiota>#idiota>
http://goo.gl/gd6Zi5
Isolinux forever <#eljen>#eljen>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

212.52.166.243
Windows, Linux, MacOS, mitõl félned nem kell,
Gépeden jó, ha fut egy operációs rendszer.
Memória, processzor, merevlemez s, hogy
Mûködjön az ENTER
Ehhez nekik kell egy fõnök, egy intelligens mester.
Ablakokkal kezdtünk: XP, vista, seven…
Aztán jött az alma és vele jött a „Heaven”.
Stabil, gyors, baráti és egyszerû,
Ilyen a jó Mac menü!
Igaz, itt a hardver félig-meddig kötött,
nem úgy, mint picipuhán, a sok kernel mögött.
Mikor a windows-nál lenyomok egy gombot,
az eredményig csinálhatok még ezernyi dolgot.
Hibakezelés után jön a fagyás, amit a kék halál követ.
Kérdem én, miért is nem dobálunk Redmond felé követ?
Winchesternél van cilinder, fej, forgás irány,
Míg SSD-nél oxidréteg s a vezérlõ kapitány.
Az internetrõl nem beszélek, mert az sok egyesbõl és nullából állna,
Amit csak egy helyen lehet dekódolni: a Jedlik bálba’.
Operációs rendszer, ki jövõnek vagy legszebbje,
Mondd, miért nincs már fagyálló benned, he?
ˆ
Gyõr, 2011 március
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
stroy ferdítés power
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Anno havernak vírusos volt a gépe és kellettek tõle képek(megnyitotta IE-t és bezárta, másodpercenként kb 20szor, szóval használhatatlan volt). Live CD be, fényképezõ rá a gépre, usb be a gépbe, mindkettõt felismeri, átmásol, közben net és örülés 😄
Linux flame on 😄
lol