PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy idõ után már nem volt rajta usb2 meg 10 percig indult, de aztán mikor megdöglött alatta az alaplap, fél órát molyolt, hogy ez nem jó, az nem jó, meg telepít, de utána mintha csak friss install lett volna minden programommal, gyönyörûen futott minden (igen, visszajött az usb2, és 5 perc kerregés is elég volt az indulásra).
Igaz, egy xp-t is el lehet gyönyörûen cseszni: melóban alap a kb 900MB memória eltûnése a sok szar "segédprogram" miatt O_o
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Én is párhuzamosan használom a két rendszert (2010-es MBP 13"-n custom HDD-vel), de nekem korántsem ezek a tapasztalataim. OSXen alkalmazás indítás nagyon lassú (MBP elõtt volt egy használtan vásárolt fekete MB is, annál is az volt), sleepbõl visszajövetelkor strandlabdázik egy jó 20 másodpercet (ahogy olvasom, ez egyes gyári gépeken is jelentkezik, persze lehet, hogy nálam egyéni HDD okozza, de mentségemre szóljon, így vettem a gépet Apple kereskedésben...).
Win7 ezzel szemben hozza az elvárhatót, hibernálást sem mondanám különösebben problémásnak (cold boothoz képest semmiképp, na az lassú), mindig azt használom, csak bootcamp alkalmazás hal be néha, de akkor azt újraindítom manuálisan😊
Stabilitás meg... SnowLeo fagyott már csontra (megvétel másnapján; azóta mondjuk nem), 7 meg akkor dobott egyszer kékhalált, mikor OSX HFS+ partícióját próbáltam megnyitni (naná, hogy Apple-driver volt megnevezve bûnösként).
/*WTF?!*/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az elsõ érvágás a sebességen egyébként a vírusirtó. 😊
(Megjegyzem, a háttérben fut állandó jelleggel a web és mysql server, a mozilla thunderbird, és sokszor az MSN is)
Win7rõl meg nem tudok nyilatkozni. Még ráér nekem.
Azért mert összegányolod a platformot, ne az legyen már a hibás. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Innentõl kezdve felõlem flémelhettek amin akartok, de az is biztos hogy aki szerint az alsó grafikon bullshit, az még nem használt huzamosabb ideig OSX-et.

Postolás helyett inkább a bannerre kattintsatok... ;-)
14-15 évesen még vígan turkáltam a registryben suli után, de ma már se idõm, se kedvem ilyenekkel szarakodni.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
User error 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ezzel szemben a Win7 fél év lelakás után, ha úgy próbálom használni mint a macet sokszor perceket kel várnom rá. 3-4 nap sleepberakás-felébresztés, vagy hibernálás-felébresztés után olyan szinten be tud lassulni, hogy sokszor 2-3 percig nem tudok semmit csinálni vele. Ezen kívül az egész rendszer sokkal jobban belassult. Lassan érik az újratelepítés.
Hogy ez a stabilitás kinek mennyi extra pénzt ér meg, az már szubjektív döntés. Én egy haveromtól vettem használtan egy 2+éves MacBook Prot. A gépet az USA-ban vették, és mivel közeli haver volt és nem akart nyerészkedni rajtam annyiért kaptam meg, mint egy azonos teljesítményû / tudású, jó minõségû HP-t vagy Toshibat. Valószínûleg én sem dobnék ki 300-400e Ft-ot egy Epül boltban egy zsír újért, eléggé pofátlanok az itthoni árak.
Cat02: igaz, köszi a kiegészítést.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Meg olyat is láttam annak idején, ami azt tudta, hogy csak szembõl lehetett látni, mi van a képernyõn.
Az én elsõ monitorom is low radiation volt 1997-ben, szóval már csak a suliban találkoztam vele 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Dzsini napszemüveges hasonlat teljesen jó szerintem. 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Twitterrõl néhány cég és híroldal bent van RSSben, de múltkor gondoltam, hogy "kimerészkedek" és megnézek néhány magánszemélyhez kötõdõ twittercsatornát.
A twittek 99%a tényleg igen "magasröptû" és akkor még szolidan fogalmaztam...

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Bár még nincs hivatalos bejelentés, szóval lehet, hogy addigra legalább 4-5 funkció bekerül. Anélkül viszont kudarcra van ítélve a projekt.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8