PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"A játék XBOX exkluzív cím lesz és szeptember 20-án várható a megjelenése."
de egy másikban meg azt írják, hogy 2012ben meg valószínûleg jön pc-re is. tehát most megjelenéskor lesz exkluzív. remélem...
biztos, hogy anno nem vették az elsõt? én úgy emlékszem, hogy jól fogyott. 8-9 ezer huf volt, akkoriban alig voltak még ilyen 10k alattiak, egybõl megvettem. ráadásul a warez-verzió elég küszködõs volt, szóval az még inkább ösztökélt.
a gow világa, meg a stílusa számomra kb a tökéletesség, a legjobb. a monitorom mögött fent a falon azóta is ott feszít egy 7500x8000-es képbõl nyomtatott poszter. van egy gow2-es is (10000x5600), de azt nem tettem ki, gyászoltam. <#gonosz3>#gonosz3>
már egy párszor felmerült bennem az ötlet, de nem jutottam oda, hogy utána is járjak... szóval esetleg létezik valami xbox emulátor amivel végig lehetne szenvedni valahogy a második részt?
Per Aspera Ad Inferi.
Azt hiszem pont a GoW 1 kapcsán hangzott el az (amiben persze nyilván van némi költõi túlzás), hogy annak ellenére, hogy külön bónusz PC exkluzív több órás kampányrész is volt benne a kutya se vette, sõt, az, hogy lett PC-s warez belõle még a boxos (persze akkoriban már nem túl magas) eladási görbén is látható esést okozott.
Szóval engem is elszomorít a dolog, de nyilván a cég maga profitorientált és így jobban jönnek ki, ha megérné PCre is kiadni tuti kiadnák, pláne, hogy mostanában igen nagy a Microsoft részérõl a nyomás, hogy a box exkluzív címek jöjjenek PCre is, jobb félni mint megijedni alapon stabilizálni szeretnék a windows piaci részesedését és ezt a játékplatform szerepkör erõsítésével kívánják elérni.
És ne feledjük, hogy a GoW projektet a Microsoft pénzeli, ráadásul az elsõ részt portoló leányvállalat (People Can Fly) most, hogy végzett a Buletstormmal úgy tudom nem dolgozik semmi bejelentett projekten.
Amúgy ez valami 100%os infó már, hogy nem jön PCre?
Mondjuk az elsõ résznél is hivatalos közlés volt, hogy nem fog, aztán mégis kijött.
"remélem a pokol legmélyebb bugyraiban fogják nyárson forgatni az epic munkatársait, amiért a második rész után ettõl is megfosztanak minket..."
Per Aspera Ad Inferi.
tudom vótmá, de belefér kétszer is
"The trees move. Do you not see it?"
Remélem a 3-at kiadják PC-re, az tuti felkerül majd a polcra az elsõ rész mellé... 😊
EZZEL pedig játsszatok, a FUUUU topikban linkelte valaki, de ide is elfér, van benne fácebuk meg Munkák Pistával is lehet benne nyomulni, szerintem meglepõen sok ötletes játékmód van benne.
pl:
Per Aspera Ad Inferi.
Ezt lehet multiban játszani?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Fortix 2 online
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Elviselném én is. 😄
Mondjuk hogy ezt miért nevezik strategy game-nek azt nem tudom... 😊