PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
Geralt leverte Ezio-t? <#idiota>

All hail the double x!

RatBaG
kicsit elnézte a leap of faithet...

Per Aspera Ad Inferi.

LasDen
nemtom...nem próbáltam még...😄 de annyira addiktív játékkal még nem találkoztam...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
meg ha tudnád is mibõl fizetni, elnyelné a szabadidõdet egy fekete lyuk, nem? 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
ezt az eve onlinet kipróbálnám csak nincs erõm elkezdeni meg aztán mibõl fizetni...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ma van az elragadtatás elvileg

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Aquir
igazából a gomb és platform nem is kell a pályához😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

benőmenő
Mivel még a mai napig komoly sz?pás van a ps2 emulátorokkal is így szvsz még várni kell 1-2 konzolgenerációt mire x360 emulátort tolunk, de az is lehet, hogy addigra telón is elfut majd
RatBaG
na, úgy tûnik hamar kiderült, hogy nincs <#rinya>

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
most, hogy újból elolvastam a hírt, lehet, hogy félreértettem.
"A játék XBOX exkluzív cím lesz és szeptember 20-án várható a megjelenése."
de egy másikban meg azt írják, hogy 2012ben meg valószínûleg jön pc-re is. tehát most megjelenéskor lesz exkluzív. remélem...

biztos, hogy anno nem vették az elsõt? én úgy emlékszem, hogy jól fogyott. 8-9 ezer huf volt, akkoriban alig voltak még ilyen 10k alattiak, egybõl megvettem. ráadásul a warez-verzió elég küszködõs volt, szóval az még inkább ösztökélt.
a gow világa, meg a stílusa számomra kb a tökéletesség, a legjobb. a monitorom mögött fent a falon azóta is ott feszít egy 7500x8000-es képbõl nyomtatott poszter. van egy gow2-es is (10000x5600), de azt nem tettem ki, gyászoltam. <#gonosz3>
már egy párszor felmerült bennem az ötlet, de nem jutottam oda, hogy utána is járjak... szóval esetleg létezik valami xbox emulátor amivel végig lehetne szenvedni valahogy a második részt?

Per Aspera Ad Inferi.

OFF

Azt hiszem pont a GoW 1 kapcsán hangzott el az (amiben persze nyilván van némi költõi túlzás), hogy annak ellenére, hogy külön bónusz PC exkluzív több órás kampányrész is volt benne a kutya se vette, sõt, az, hogy lett PC-s warez belõle még a boxos (persze akkoriban már nem túl magas) eladási görbén is látható esést okozott.
Szóval engem is elszomorít a dolog, de nyilván a cég maga profitorientált és így jobban jönnek ki, ha megérné PCre is kiadni tuti kiadnák, pláne, hogy mostanában igen nagy a Microsoft részérõl a nyomás, hogy a box exkluzív címek jöjjenek PCre is, jobb félni mint megijedni alapon stabilizálni szeretnék a windows piaci részesedését és ezt a játékplatform szerepkör erõsítésével kívánják elérni.
És ne feledjük, hogy a GoW projektet a Microsoft pénzeli, ráadásul az elsõ részt portoló leányvállalat (People Can Fly) most, hogy végzett a Buletstormmal úgy tudom nem dolgozik semmi bejelentett projekten.
Amúgy ez valami 100%os infó már, hogy nem jön PCre?
Mondjuk az elsõ résznél is hivatalos közlés volt, hogy nem fog, aztán mégis kijött.
Rage47
szuper, köszi a linket😄
RatBaG
a GoW-t ne is emlegesd, csak eldurran az agyam... inkább bemásolom mit írtam egy másik fórumon a hírre, hogy a 3. is xbox exkluzív lesz:
"remélem a pokol legmélyebb bugyraiban fogják nyárson forgatni az epic munkatársait, amiért a második rész után ettõl is megfosztanak minket..."

Per Aspera Ad Inferi.

Calver
Dicktits... ööö... Bulletstorm zseniális. fõleg Waggleton P. Tallylicker <#idiota>
tudom vótmá, de belefér kétszer is

"The trees move. Do you not see it?"

Nem rossz, de azért annak ellenére, hogy nem is TPS mégis volt egy "szegény ember Gears of War-ja" érzésem végig. Persze ha már valamit a Gears of Warhoz hasonlít az ember, akkor az rossz játék nem lehet.
Remélem a 3-at kiadják PC-re, az tuti felkerül majd a polcra az elsõ rész mellé... 😊

EZZEL pedig játsszatok, a FUUUU topikban linkelte valaki, de ide is elfér, van benne fácebuk meg Munkák Pistával is lehet benne nyomulni, szerintem meglepõen sok ötletes játékmód van benne.
Rage47
egyik kedvenc részem😄
hatalmas játék
RatBaG
kicsit lemaradtam, most tolom a bulletstormot. kurva nagy ez a játék 😄DD
pl:

Per Aspera Ad Inferi.

Meglepõdött kérdés akart lenni.

Rage47
a videóban is multiban játszák
:-D
Ezt lehet multiban játszani?

Beast Machine
felnyerítettem 😄

...vágod?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

tommygear
gow se épp egy gyerekeknek való játék <#idiota>
<#taps><#idiota>
boldog gyereknapot az ovisoknak <#idiota>

LeWyTy
Ez inkább csak hiphop beat... Olyat meg én is tudok 30perc alatt csak jobbat<#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

pxxl
rap? <#fejvakaras>

All hail the double x!

Ha már volt itt mérges madarak is, akkor legyen ez is.
Fortix 2 online

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Solten
<#eljen>

Saor Alba

LasDen

Aquir
kb. 8 helyen van apple termék ezen az oldalon. végülis az a jó nekik ha sokmindenhol felbukkan😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

GregSB
Mégiscsak jó valamire az iPad. Ki leszaz elsõ, aki Purcinak vesz egyet?

😄DD

Ha már a vallásosok is mindig a világvégével jönnek akkor legyen egy ilyenje a geekeknek is:
[HUN]FaTaL
😄DDD

http://goo.gl/gd6Zi5

tototto
na már ezért megérte hogy nem hagyták veszni a játékot <#nyes>

artschi
looooool 😄DDDDDDDD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Elviselném én is. 😄

Ménem' vetkeznek' a ribancok? :-)

Azért ez a videó így elég erõs, a Crush the Castle különbözõ verzióit összeadva ~55 milliószor indították el csak az Armor Games-en, amihez összesen olyan 6millió indítás jön a Kongregate-rõl és még ki tudja hány helyen van fent és úgy tudom, hogy iOS-en is milliós nagyságrendben szórták már ki, volt "best selling strategy game" is vagy mi a csuda.
Mondjuk hogy ezt miért nevezik strategy game-nek azt nem tudom... 😊
😄DDDDD
Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Solten

Saor Alba

Milyen mainstream lett ez a játék :-D