PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dupla vízjel fákkje...

Lyukasbogrács
ha véletlenül kattintasz rá, akkor fuu

dronkZero
Öh, és te milyen publikus ímélcímekre küldesz leveleket? Én szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy 12 év alatt hányszor lett volna szükségem erre a funkcióra, hogy aztán 2 másodperc alatt ctrlcctrlv-zzem a helyére...

Na mindegy, mindenesetre nem értem, ez miért fuuuuuuuuuuuuuu...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Meg van oldva, hogy a gmail levélküldése nyíljon meg, szóval én. 😊
dronkZero
Ki a faszom klikkelget rá ímélcímekre?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zöldeshányás
"szoros szimbiózisban él laptopokkal és alaplapi csipszetekkel"<#nevetes1>

http://nepszotar.com/?szo=luvnya

\"fingjál bele a rencerbe\"

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LeWyTy
Szerinted? 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

SzirmosSzisza
😄DDDDDDDDDDDDd

GregSB

SzirmosSzisza
😄Dd

Fresh Duke
Azóta se mentél még át, mi? 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

LeWyTy
Nekem hasonló volt tegnap....(minecraft)

Ha lejátszottad ezt a pályát menj át a boltba.....

Mondom oké

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fresh Duke
Voltak idõk.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

GregSB
Alap játék vót valamikó.

TommyC
áh, köszönöm nektek 😊
ki is próbálom 😄

dixitque deus fiat lux

Fresh Duke
Dark Forces

SzirmosSzisza
Lövésem sincs egyikrõl sem. Az biztos, hogy Star Warsos.

TommyC
melyik a fölsõ játék? 😊

dixitque deus fiat lux

hehe 😄
Aquir

Aquir
jah😊

SzirmosSzisza
Tudom old 😄

Lájtning bot,lájtin bot és közben dobál..beszarok xDDDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

HappyHunter
Melyik játék az ott a második képen?

Be happy. :) Running!

Zomil
"I'M WEARING BOOTS OF ESCAPING!" 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza

Terensz
Remélem, ott rohad meg. Nagyon pofás hely amúgy Oslo, és a helyiek normálisak, törvénytisztelõek. Remélem, senkinek nem veszi el a kedvét egy életre, hogy odamenjen.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Terensz
Jellemzõen allis volt :-/

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

SzirmosSzisza
😞(

SzirmosSzisza
o.o

SzirmosSzisza
Tuti nyomta a no zoom shotokat akkor. izé, ez ízléstelen volt 😞

[HUN]FaTaL
És trancet hallgatott, mint én úgyhogy vigyázzatok. 😮

http://goo.gl/gd6Zi5

Zomil
sztem a focit is szerette szoval az összes foci szurkolobol bármikor lehet gyilkos 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zöldeshányás

\"fingjál bele a rencerbe\"

Carlos
ehhhh...fail

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza
...

nem, ez ilyen.

RatBaG
norbi4567
Még réges-régen 😊
Legtöbb könyvet elolvastam anno.

Facebook csak nálam fagyasztja le az összes böngészõt ami létezik, vagy most ez egy gyakori probléma?

csajozás kockáknak, lesszön 1#

- Szia, nem Google a neved?
- Szia, nem. Miért?
- Mert benned minden megvan amit keresek.
tutituti
Morrowindben szinte az összes könyvet elolvastam😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

GregSB
+1

Nekem is fel van telepítve az Ubuntu a Win-es laptopomra, és amellett hogy minden tiszteletem a fejlesztõké, mert egy rohadt jó rendszer ahhoz képest hogy full ingyenes, nem lehet egy lapon említeni a GUI-ját + felhasználói élményét az OS X-el.

kifli: egy service packnél lányegesen több, egy win verziólépésnél kevesebb, valahol a kettõ között helyezhetõ el.
Az árazás inkább azért ilyen, mert aki megveszi az OSX Liont az egészen biztos, hogy vett már az Apple-tõl számítógépet is, annak az árába pedig bele van kalkulálva a szoftveres támogatás árának egy része is.
Még annál is olcsóbb, mint amilyennek tûnik, mert egy vásárlás hivatalosan ha jól tudom 5 gépre is felrakható, nekem például a haverom megadta az accountját és letöltöttem az õ vásárlását. Amúgy az Apple jó szokásához híven semmiféle másolásvédelmet/eredetiségvizsgálatot nem tett a dologba, szóval aki sajnálja ezt a pénzt rá annak sincs nehéz dolga.

NoName: én használom mindkét rendszert rendszeresen ( 😄 ), az Ubuntu GUI szépen alakulgat, de nem említeném egy lapon az OSX GUI-val. A "motorháztetõ alatt" pedig kábé ugyan az a két rendszer köszönhetõen a UNIX alapoknak.
kifli
aztmondja nagyon olcsó egy oprendszerhez kpest, me win mennyibe kerül mikor kijön, de ez inkább csak egy service pack, az meg winen ingyenes 😄
Fresh Duke
tldr