PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Már hogyne lenne :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Abban nincs is zárójel <#hehe>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Akkor a #68-ban levõ zárójeles mondatrész rád nem vonatkozik :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Büdös Bohóc
nálam kapásból dobott egy syntax errort :D

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Dzsini
Az intelligensebbek észreveszik - hiszen elolvassák (és esetleg megértik) a 2 mondatnál hosszabb szövegeket is. Ez is egy teszt volt. :)

köszi, kicsit sokszor szerkesztettem át a szöveget, és valahol elveszett közben - itt a pótlás: )

Büdös Bohóc
ha nyitsz zárójelet, akkor zárd is le valahol

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Dzsini
<okoskodás>
Marha egyszerû a dolog, mivel nem általánosan elterjedt böngészõ, így a felhasználói között sokkal nagyobb a tudatosan böngészõt választók (~intelligensek) aránya. Ugyanezek a tudatos választók jelen vannak a többi böngészõnél, csak az átlagos felhasználók nagy tömege visszahúzza a méréseredményt a világszintû átlaghoz. Az IE-nél pedig ez alá, hiszen a böngészõ az elmaradottabb, szegényebb országokban az összelopkodott gépeken fut (az van feltelepítve, és senki nem nyúl hozzá, meg lehet nézni, hogy milyen országokban van még mindig komoly túlsúlyban az IE(6), az ilyen tesztek pedig egyrészt angol nyelvûek, másrészt a nyugati civilizációra vannak szabva, egy nem angol anyanyelvû, esetleg afrikai vagy ázsiai felhasználó alacsonyabb pontszámot ér el rajta, még akkor is, ha átlagos intelligenciával rendelkezik.

Tehát a tesztbõl kiderül, hogy a ritkán használt böngészõket a tudatosan választók használják, a tömegek pedig a tömegesen használt böngészõket - nagyjából ennyi.
</okoskodás>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

N o N a m e
LOL
Operások váltsanak gyorsan IE-re. :D
tutituti
Imádom!:D

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

FZoleee
és tényleg, köszi :)
Guren
aktiválódik magától

FZoleee
megvettem még régebben, ezt már így nem lehet aktiválni steamen, mi? :D
gergely1991
beteges:D

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Jim Morrison
yo :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
ötletes...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
jajj :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
Most nézem van fixed verziója is :-D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

artschi
:D

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

SzirmosSzisza

Zomil
ah jolvan hülye vagyok rájöttem...
http://blip.tv/play/AYK%2BhkEC

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
hát esküszöm nem értem...pedig ugyanazt irom be, mint te és nekem mégse rakja be videoként... :D

bemásolnád ide a kodot amit beirsz?

Aquir
aki ezt megvette: még jött egy bonus.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

dronkZero
Nyomhatnánk egy kört Kaillerával, neten, multiban...

ROM

Kaillera emulátor

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

SzirmosSzisza
Ez a szórsz, ehhez kell valami flashplayer, ami változóként tud bekérno szórszt. Blip.tv-st talán nem lehet, mintha próbáltam volna már. De hátha

http://blip.tv/play/AYK%2BhkEC

Metalmilitiakid
óbazdmeg :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Zomil
:D
(vki elmondhatná, h a nem yt videokat, h a tökbe kell ide az sg-re embed-elni)

SzirmosSzisza
Nem találok szavakat o.O

http://www.youtube.com/v/2fxVeAVl2I8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Hegi90
<#idiota>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Terensz
Csak dugni akart <#hehe>

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Hegi90
"és elkezdett csipogni" ilyenkor #20540

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Annyira nem zavart, volt már a a laptopon rosszabb is (én), csak épp töltött le a program és elkezdett csipogni, picit féltem, hogy bezárja :D

Hegi90
ki kell rúgni az ablakon nekifutásból

(ÁLLATKÍNZÁS FLÉM ON) - ja várj, ez nem a humiari :c

Zomil
én macskám is imád a laptopra rámászkálni...aztán nézhetem mit nyomkod össze-vissza :D
A másik kedvencem meg mikor beül a monitor elé és épp egy filmet néznék... :D

Fosójával jól megdörzsöli az entert.
SzirmosSzisza
Hm, mi ez ? Jó meleg ráülök

Zomil
"vi: Moria" legjobb... :D

SzirmosSzisza
Text Editors in The Lord of the Rings

^C^C^X^X^X^Xquit
qQ!qdammitqwertyuiopasdfghjkl;
:xwhat

The Wizard translates: “We cannot get out! We cannot get out! They are coming!”

SzirmosSzisza
mehh, eléggé átláthatatlan, de azért jó ez az FPS nézet

http://www.youtube.com/v/uL4UdNcK4kc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Fresh Duke
Be kéne vezetni az "Apple adó"-t. <#nezze>

A heavy cost. I pay it gladly.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
Az :(
Csehországban lopták el. Amúgy megkérdeztem szlovák ismerõsöm és nem is hallott még róla, a másik app valahogy jobban terjedt :D

GregSB

SzirmosSzisza
Te hol reklámoznál inkább egy app-ot ? Szlovákiában vagy Amerikában ? Bár biztos el jut oda is a híre, de ki tudja.

GregSB
Lehet ez sokkoló infó lesz számodra, de szlovákiában is élnek emberek. Sõt , tovább megyek, készülj fel: ott is dolgoznak marketingesek a LogMeIn-nek :D

SzirmosSzisza
Ki a franc reklámozna szlovákiban ? ~.~

Amúgy ezen valamiért hangosan felnevettem :D

Knock knock. Who's there? C++. Knock knock. Who's there? ........................................java.

Dzsini
Az elsõ ilyen logmein-es "ügyrõl" kiderült, hogy nem valódi, csak a program gyártócége által összeállított vírusreklám, fals adatokkal. Nem lehet, hogy ez is az, és annyi a célja, hogy ismertté tegye a programot? Utánaolvasott valaki, hogy tényleg megtörtént-e?

Aquir
inkább iPad -3 :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

GregSB
iPad 3 <#idiota>

[HUN]FaTaL
Azért perelik mert személyes adatokat publikált a netre.

http://goo.gl/gd6Zi5