PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Desiderata
Aquir
:D

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Zomil

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
Deus Ex:Human Revolution, Skyrim, Battlefield 3
Assassin's Creed Revelations, Legend of Zelda: Skyward Sword
Call of Duty: Modern Warfare 3
Dark Souls

Vagy más értelmezés :D
So a U.S. soldier with augmentations and the power of the Triforce, who's not only a skilled assassin but also kills dragons and can come back to life even if you kill him?
Yeah I would NOT fuck with this guy.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

benõmenõ
*nacival xd
benõmenõ
A bal felsõt már mondták, az alsó meg talán ninja gaiden, a szûkös nacivel, meg azokkal a lógó ruhacafatokkal.
LasDen
felsõ a deus ex 3...az alsót én se tom...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

w77d
Bal felsõ és a legalsó sáv az mi?

Felül közép: Skyrim
Bal közép: Assasins Creed
Jobb felül: Battlefield
Középsõ sáv: Modern Warfare

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hegi90
ezeket nem lehet megunni
http://www.youtube.com/v/GQNzyYsgQbw&version=3

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
0-val osztottam és nem bírta az SG szervere <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

OFF
Hát Te meg mire kaptál tripla feketepontot?
SzirmosSzisza
Skyrim release vs MW3 multiplayer :D

SzirmosSzisza

Ha már úgyis Skyrim õrület van:

http://www.youtube.com/v/fIYOlEJ6lRo&version=3

Hail to the Kiin, baby. :D

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

benõmenõ
Ez nem az id következõ játéka? <#idiota>
Aquir
bazz :D

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jim Morrison
mekkora volt már :D

Do you remember this?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
<#idiota>

Guren
tf2 style

SzirmosSzisza
Srác elállított valamit Skyrimben :D

Solten
<#falbav> <#vigyor>

Saor Alba

Aquir
:)

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Büdös Bohóc
van már 1-2 sirihez hasonló cucc, hang már gondolom egy fokkal neccesebb :D

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Zomil
Nah steam-et is feltörték...bár sokra nem mennek a hash-el, szoval nem igazán aggodok :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

[HUN]FaTaL
Nem-nem, a magyar internetnek itt van vége.

http://goo.gl/gd6Zi5

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Itt az internet vége,kész ennyi volt.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Szerintem ide is befér.

http://www.youtube.com/v/mghhLqu31cQ&version=3
Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Na jó, nem tud valaki androidra glados hanggal Siri típusú appot, ami kb ilyen szinten mûködik?

Ez lett volna a lényeg. Double RickRoll'd.

RelakS
out of stock <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
:D

http://www.youtube.com/v/n8VyWQvdPqw&version=3

Guren
sírj*

Guren
én meg jelzem a modik felé, hogy lefikahalmoztad a játékot, amit várok!! ;__;

ne írj már.

Hegi90
+1

Pont leszarom, hogy éppen ki milyen játékot utál.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Büdös Bohóc
saints row? <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

fikahalom

Amúgy meg mi a faszért kell mindenhol flémelni az MW3 miatt? Nem tudnátok eltakarodni sg-rõl? Minden topikban fel kell ezt a témát vetni? Ez már a harmadik, jó lenne, ha befejeznétek, vagy jelzem a modik felé a dolgot.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Aquir
a wikipédia igen, a youtube nem, mert most 2 oldalt akartál egyben linkelni vagy mi..

Zomil
nah igen, ezt kiváncsian várom, mert nagyon betegnek tünik ami jo pont :D

LasDen
sõt, AC revelations is nemsokára megjelenik...

Calver
<#unalmas>

vitatkoztok itt egy olyan játékról, amit évente újra kiadnak egy enyhe címváltoztatással, miközben nincs egy hét a Saints "a fucking tiger?" Row: The Third érkezéséig, ami ha hozza legalább azt a színvonalat, mint az elõdje, több mint valószínû az év(tized?) messze legütõsebb játéka lesz.

avagy:
http://www.youtube.com/v/p5Eq_T-tv4k&version=3

"The trees move. Do you not see it?"

"Sajnos engem a legtöbb indie játék egy picit feltupírozott flash játékra emlékeztet, "

Az, hogy valami "indie", az annyit tesz, hogy független, nem egy nagy kiadó által finanszírozott fejlesztésû játék.
Fejlesztõi szándék szempontjából nagyjából két részre oszthatjuk õket:
1. lelkesedésbõl fejlesztett cuccok
2. játék-kisipar

A játék-kisipar kis pénzbõl kis játékot gyárt, elsõdlegesen azért, hogy eladja. Igen, ez az indi játékok túlnyomó része, és ezek a "picit feltupírozott flash játék"ok. Ez arra van, hogy pár perces szórakozást nyújtson, minimális összegért. Erre való, így kell hozzáállni. Nem kell tõle sokat várni. Én nem foglalkozom túlságosan ezekkel, nagyon ritkán egy-egy jobban sikerülttel elvagyok pár órát.
Zuma, Plants vs Zombies, Jets'n'Guns(ez kirááály!:D), ilyesmi.
A lelkes amatõrök viszont teljesen más kategória. Õk vagy villantani akarnak, vagy valami olyan dolgot megcsinálni, amit nem találnak más játékban, és megvan a tudásuk hozzá (illetve közben megszerzik) hogy megvalósítsák az elképzeléseiket. Aztán ez sikerül valahogy, személytõl függõen.
Fontos még, hogy ide kell sorolni az összes, nagyobb játékhoz készített modot.
Az ilyen projectek aztán vagy találnak kiadót maguknak, vagy saját maguk megoldják az értékesítést valamilyen formában.
Ezek a játékok lassan készülnek, ezért jellemzõen technikailag néhány évvel kiadásuk elõtti A-kategóriának felelnek meg.
De közben meg nyújtanak valami érdekeset, amit az A-kategória épp nem tud, legyen az egy minden eddiginél részletesebb világ-szimuláció, vagy akár egy StarWarsos rohangálós lövöldözés CoD enginennel.
A legnépszerûbb és késõbb legnagyobb hasznot hajtó indie cucc valószínûleg a Counter-Strike, vagy a Team Fortress, mindkettõ egy fanmade mod volt eredetileg.
Mount&Blade, Dwarf Fortress, Minecraft, Red Orchestra, Magicka, ilyesmi.

Ez utóbbiakra gondolj, amikor indie játékokról beszélünk, ne a nyomi Zumára!

Egyébként ha már itt tartunk akkor egyébként ugyanez a hozzáállásbeli különbség megvan a nagy játékok körében is. Mivel ott már a pénz az elsõdleges, ez úgy jelentkezik, hogy második szempont futószalaggyártás/ technikai villantás. Treyarch, Infinity Ward, Blizzard tipikusan az elsõ kategória, id Software, DICE, Epic meg a második.

Zomil
csak nem volt :D

codot már kb. 5éve nem toltam, egyedül amikor a black ops kijött az meg kb. 50ora játék után ment a süllyesztöbe...

De a hsz lényege nem az volt, h mekkora kocka voltam fiatalabb koromban, látom sikerült megfognod a lényeget :)

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

LasDen
:DDD

Fresh Duke
"mondod ezt annak aki az összes cod multiba, kb. 3500+ orát beletett összesen :)"

Az, hogy nincs életed, nem a mi hibánk.

A heavy cost. I pay it gladly.