PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
kár, h uplink és darwinia kivételével megvan mind 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aquir
így van

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza
Van új Humble Bundle, benne többek között Defcon :p

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Guren

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

Hegi90
a mostani is kényelmes <#bohoc>

Amúgy én azt vettem észre, hogy "palm gripben" fogom, de valahogy a tenyerem mindig elemelkedik kicsit. Lehet nagyobb domb kéne rá? (most ilyen gagyiféle genius 220 laser van)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Kényelmeset!

Hegi90
Na ha már így benne vagy a témában: ha a mutatóujjam felsõ ízülete mindig megfájdul, akkor milyen egeret kellene használjak? Elég idegesítõ dolog, és nem igazán tudok rá eddig megoldást.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

LasDen
aha jó...régen volt má..akkor az..😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Az elég színtisztán TPS akciójáték volt. Nem kaland, meg nem RPG.

LasDen
soha nem rajongtam az rpgért és wowot nem is próáltam egyszer se, de sok más online rpg-t igen, hogy hátha, de egyikse tetszett...aztán most kipróbáltam a skyrimet (fõleg a hype miatt meg hogy sima rpg-t még nem próbáltam) és ez egészen bejön...
bár így belegondolva régen játszottam a Drakannal az is rpg lehetett..hmm...mindig kalandként gondoltam rá...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SzirmosSzisza
WoW-ot már nem nagyon érdemes elkezdeni, annyi alternatíva van most (nem feltétlen MMO)

Metalmilitiakid
De mocskok, az elsõ 20 szint ingyenes, ahol még könnyû, csak hogy megtetsszen az embernek 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

PLaci
<#email>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

LasDen
mr t se maradjon le..😄

Guren

Dzsini
Itt van egy köztes változat is:

Megszokás, ízlés, környezet és egér kérdése, hogy melyik a kényelmes.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Érdekes, szinte el sem tudom képzelni hogy úgy fogjam az egeret, mint ahogy a második tagmondatban írod. Nekem a tenyerem alja / csuklóm támaszkodik, és az ujjaimmal mozgatom az egeret. Mivel elég hosszú ujjaim vannak, ezért simán átmozgatom az egész képernyõt egy ujjmozgással, meg se mozdul a tenyerem.

Dzsini
Nekem notebook egérnél szinte állandóan claw-ban van, és a kéztõcsont/csukló rész támaszkodik az egérpad szélén - palm fogásnál (pl. a RAT egérnél) viszont a csuklóm a levegõben van, és nem az ujjaimmal tolom arrébb az egeret, hanem az alkarom támaszkodik az asztal szélén.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Most figyelgettem egy darabig magam, hogy hogyan kezelem az egeret, és arra jutottam, hogy ez az egész palm/claw dolog egy baromság. Ha elõretolom az egeret, akkor palm lesz belõle, ha hátrahúzom, akkor claw, az alapállás meg valahol a kettõ közt van. Ez nem ellentét, nem két különbözõ módszer, ez az egér mozgatásának két végállása.
Vitát le is zárhatjuk ezzel szvsz.

Guren
>sok gyökér nagyon menõnek hiszi magát biztos

mi a faszt olvasok? D: azért fogom úgy, mert a másik módszer kurvára kényelmetlen.

Dzsini
Hint: nem csak játékra lehet / szokták az egeret használni, és játék és játék között is van különbség egérkezelés terén (Civilization vs. Doom)

Büdös Bohóc
Játssz huzamosabb ideig úgy és megérzed <#ravasz1>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Mert ez nyilván menõzés, nem pedig szokás kérdése, persze. Egyébként meg az egér mindenképp szétbassza a kezed, úgyhogy legyél magadra büszke, hogy másképp fogod, nyugodtan.

Dzsini
Kisebb fajta, pl. notebook egereket úgy kényelmesebb, egyébként tényleg kevés a claw grip-es játékos egér.
egy kis beszélgetés róla pl. itt

Miért bassza szét? Amúgy én nem is értem, hogy lehet máshogy fogni. Megpróbáltam a palm gripet (végig nyújtott ujakkal) hát én nem értem hogy tud így bárki is gyorsan egerezni, hiszen az egész karodat mozgatni kell, hogy mozogjon az egér. Nem?

Büdös Bohóc
claw grip szét is bassza a kezed, sok gyökér nagyon menõnek hiszi magát biztos 😊

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Szerintem nem túl éles a határ, én nyújtott ujjakkal fogom, de nem fekszenek fel teljesen az egér hátára.

SzirmosSzisza
Én mindig azt hittem, hogy palm vagyok, de mindig átállok clawra 😞

Eheh, nekem meg pont ilyen egerem és padom van, a második fogásmóddal használom. 😊 Jó kis DeathAdder, kár, hogy kezdi megadni magát...

SzirmosSzisza
Elvileg egyszer beállítod, hogy kényelmes legyen és marad úgy 😊

Carlos
Kábé így kell elképzelni.
Ez egy régebbi modell:

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Egész jól kézre áll, bár nem a "karmos" fogásra* tervezték.

* az egyik elterjedt egérfogási módszer:

A súlyozás az egérbe azért jó állítólag, mert pontosabban lehet mozdítani, nem csúszkál el - nekem sem kell (nem játszok olyasmivel, amihez ilyen precizitásra lenne szükség), édesanyámnak pedig ilyen egere van, ezek a legkönnyebbek, amiket találni lehet:
A4Tech Battery Free - az egérpadból kapja indukciósan az áramot, tehát sem akkumulátor, sem kábel nem kell bele, viszont egérpadhoz van kötve.

Ja, hogy súlyok... 😄 Az jó, így már értem, viszont akkor meg ott vagyunk, hogy mi a picsára jó lesúlyozni az egeret egyáltalán? 😛

Amikor bejöttek az optikai egerek, a seggem verdestem a földhöz, hogy könnyebbek lettek, nem kell cipelni a golyót. Ugyanebbõl kiindulva soha meg sem fordult a fejemben az infrás/rádiós egér, mert ott meg az elemek súlya rontja el az egészet.
Azt látom, hogy parasztvakító divat lett ezzel pimpelni az "elit" egereket, de minek, kinek van erre szüksége?

Match
Azzal a súlyokat tudod rögzíteni, nincs más funkciója.
Btw, nekem rat 5 van, marha jó cucc.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Sok mindent nem értek, hogyan érsz el rajta, de legfõképpen azt az ezüstszínû potit, ami a seggébõl lóg ki, hogy a tökömbe csavargatod?

Vagy ez egy kétkezes egér?

milyen áron vesztegetik ezt?
Ez már szerintem több mint egy egér...ez egy patkány.
Dzsini
bizony, és én is meglepõdtem rajta, hogy mennyire kényelmes (bár nekem egy kevesebb gombbal rendelkezõ változat van, az 5-ös)

bár ránézésre én sem vettem volna meg, de hozzám vágták, így szoktam használni 😊
itt van a kínálat

SzirmosSzisza
😄D

LasDen
jaaa hogy ez egy egér??? Oo

Itt a bizonyíték, hogy az idegenek itt élnek köztünk. Hogy ezt nem emberi kézre tervezték, az hótzicher.

SzirmosSzisza
MadCatz MMO, szerintem, csak nézegettem oldalukat.

kifli
nem új cucc, és ez egy cyborg r.a.t 7 másolat 😊

vagy ez valami cyborg egér különleges változat?
SzirmosSzisza
Transformers o.O

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

gergely1991
Tessék:

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Calver

"The trees move. Do you not see it?"