PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
nekem szokta produkálni a #24066-ban leirtakat
benőmenő
mondjuk az azért szégyen, hogy az ilyen alap dolgok, mint facebook, youtube, meg gmail, a mai napig a leginstabilabb, legszemetebb appok <#gonosz3>
SzirmosSzisza
Nekem gyárin ment faszán, custom romon meg rajta se volt alapból 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

[HUN]FaTaL
Akkor nekem biztos különleges telefonom van, mert semmi baj a gmail appal. De amúgy meg van másik email kliens is.

http://goo.gl/gd6Zi5

Rage47
tényleg szar a gmail app, akár custom rom, akár nem
SzirmosSzisza
Ez az igazság. Emberek nagy része vesz egy alsó kategóriás szemetet, pl tipikusan ZTE Blade, rárak egy custom romot és azt hiszi az Õ telefonja az a Android piac alfa hímje, mert jó magas a verziószám rajta ! Aztán csodálkozik, hogy egy e-mail alkalmazás nem megy rajta tisztességesen 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Büdös Bohóc
hülyeségeidet nem tudom honnan veszed

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

LoDMaSt
Erre mondják, hogy b*szni is, és szüzen maradni nem lehet egyszerre. Én nem lépkedek be mindenféle gépekrõl, csak a sajátomról, és nem volt eddig semmi gondom.

@ Hellomarci

SzirmosSzisza
Hát igen, aki vesz egy alsó kategóriás telefont nem értem miért vár csodát 😊

Aquir
Android gmail kliensre sosem kellett sms-kód, maximum egyetlenegyszer generálandó "application-specific" kód, többször hozzá se kellett nyúlnom. Amint írtam nekem csak telefon böngészõjébõl való (egyéb google alkalmazásokra is jó) bejelentkezést kell ellenõriztetni.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Büdös Bohóc
ja majd pont az android gmail kliens, ami refreshre be se tölt semmit, aztán kiírja, hogy új levél, aztán visszamegy megint, aztán refreshelsz még 2x, majd rájön, hogy mégis van új levél, de nem írja ki mindet. Aztán a végén talán mindegyik megjelenik úgy 4-5 perc után.

SzirmosSzisza
Gépeket (márha sajátok) megjegyzi. Ha meg tényleg annyi gépre jelentkezel be, akkor a mobil levél olvasásra tökéletes.

Aquir
akkor persze eldöntöd hogy melyik megoldás mennyire kényelmes illetve biztonságos

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza
Spárta ? 😄

Büdös Bohóc
úgy, hogy sok más géprõl is bejelentkezek

Aquir
nem tudom hogy lehet idegesítõ, amikor minimum egy hónap eltelte után esetleg újra be kell írni a jelszavam a következõ sec-ben szimplán az Android notification barról már el is tudom olvasni mi az sms-ben az ellenõrzõkód, ami >10 sec

Oda van írva a 2-step oldalán hogy másodlagos (landline!) telefont is megadhatsz backupként sõt vannak kinyomtatható egyszerhasználatos backup kódok amit akárhova rakhatsz ha esetleg a telefonod és a laptopod egyszerre bukna, ami nem nagyon valószínû 😊

qetuol
nem, én még életemben nem kaptam smst, amikor a kétlépcsõset használtam...

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Büdös Bohóc
nem mintha nem szerezték volna meg még több ezer embernek, jó pár hónapig csak telefonos authentikációval lehetett egyáltalán beregizni hozzájuk.

használtam amúgy ezt az authentikációt, csak enyhén idegesítõ: a külön kódgenerálás jó stuff, de az csak az sms-essel együtt megy, ha jól gondolom, az meg kezdett felidegesíteni. ja és eszembe jutott, hogy mi van, h a elveszik a telefon, akkor konyec filmova kb (nem teljesen, mert olyan gépen, ahol be tudok jelentkezni ott nem fogja kérni, csak nem voltam abban biztos, hogy a fícsör kikapcsolás után nem lesz-e egy konfirmációs sms, ami lehetetlenné tenné akkor ugye)

Aquir
ezzel nem csak a jelszavadat kell megszerezniük a fiókodhoz, hanem a telefonodat is 😊
küld sms-t ha nem applikáció-specifikus jelszó kell hanem pl. telefonos böngészõbõl jelentkezel be gmailbe, ezt 30 napra megjegyeztetheted

qetuol
nem az. hanem a telefonodra letöltöd a google authenticatort, ami generál egy kódot, amivel bejelentkezel.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

FZoleee
az az, mikor kiküld egy sms-t belépéskor? kipróbáltam, de idegesít...😄
Metalmilitiakid
a spártás a kedvencem 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Aquir

SzirmosSzisza
Nekem Gmail annyi volt, hogy beléptem és közölte, hogy megpróbáltak belépni az USA-ból, én voltam-e, nem, jelszóváltoztatás, end of story 😄

Ja és ha már rap, az epic rap battles of historyba is bejöttek a gamer katakterek:

Gmail és azon keresztül wow egyszer nekem is ment a levesbe. Viszont wowban a farmer kihúzta az egyik karim gyûjtögetõ szakmáját és tele maradt a táska mindenféle nyersanyagokkal a GM pedig azt mondta, hogy ezek maradhatnak az enyémek, úgyhogy végsõ soron jól jöttem ki a dologból. 😊

Mondjuk most már biztos, ami biztos a google accomra és a wowra is tettem ilyen "authenticator" csodát.

Skyrimhez meg, tudom, vótmá', de a jó dolgok nem baj, ha többször elõjönnek.

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

SzirmosSzisza
Nekem is feltörték a Gmail accomat, meg Facebookot is nem rég :/
Mondjuk kb mióta megvan nem volt jelszó változtatva 😄

Zomil
annál azért bonyolultabb a jelszavam(8karakterböl áll nagbetü/kisbetü/szám, szoval olyan könnyen nem hiszem, h rá lehetne jönni) 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
Lehet, hogy nem a [email protected] / Zomil01 -et kellett volna megadni. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
Hm, olyan hogy történik, h pl. most feltörték a wow acc-omat, és a játék már 2009ota nincs is a gépemen és már jo ideje a battlenet oldalra se léptem be? 😄
mondjuk vicces mert raktak rá 30napos gamecard-ot, legalább ha unatkozok lesz mivel elbaszni az idöt 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
Picit hosszú lett a credits 😄

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Metalmilitiakid
Az a baj, hogy minden kérdés nélkül tudtam, hogy SC rõl van szó, nem hiába, némelyik sztereotípia igaz XD

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza
"A bit of context for this picture: The guy in the picture is a StarCraft Broodwar player called Flash, Flash is widely regarded to be the best ever SC Broodwar player and for good reason I might add. So the joke behind the picture is that flash is being condescending of a player who has finished the single player by claiming that he has clocked multiplayer because of how skilled he is." :3

Metalmilitiakid
Igen ez pont olyan amit már én is hallottam, hogy nem rég vittem végig a WoW-ot, én meg így gondolkoztam erõsen magamban, hogy Dafuq?!

SzirmosSzisza

Fresh Duke
Jó rövid játék.

A heavy cost. I pay it gladly.

LasDen
browsequest...
nemtom mit kell csinálni de érdekes 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

megnézném én, hogy melyik utcaseprõ szalad így munkába
LeWyTy
Simulator Simulator nincs véletlenül?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

SzirmosSzisza

gergely1991
This is JPG...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

SzirmosSzisza

gergely1991
LOL,mintha elcseszték volna a telepítõcsomagot😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

pxxl
ahm okké...

All hail the double x!

Dzsini

A teljes videó két darab 256x512-es textúra felhasználásával készült. Weboldal

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
:C

SzirmosSzisza
Lakótársnak Chrome dobta ezt 😄

pxxl

All hail the double x!