PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
akkor biztos szereted a citromos sört...<#idiota>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SzirmosSzisza
Én nem bírom ki gyümölcs / zöldség nélkül, szerintem erre megy el a legtöbb pénzem egy héten (meg sörre 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RelakS
uhh

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

SzirmosSzisza
Drága a szerver :c

Otthoni meg általában Vezetéknév-LTP / PC között válatkozik 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kifli
ismerõsömé lófasz lett 😄

Aztán mikor lefoglalták, mert egy seed server volt, kicsit érdekes volt a bírosági papírokba beleírva, az, hogy "lófasz domain nevû szerver" 😄
Beast Machine
Enyimé tök egyszerû volt, az alaplapom egy Gigabyte GA-MA770-UD3, így lett Gamattoude.

Kicsit japános, pedig nem vagyok weeaboo :3

...vágod?

LeWyTy
NEED

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

pxxl

All hail the double x!

Rage47
<#wow1>
Dzsini
Mire jó a Kinect:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Ez nagyon zsírul megvan csinálva :o

RatBaG

x

Per Aspera Ad Inferi.

Aquir
lawl

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza

Nem.

gergely1991
Csak nem egy Ubuntu server telepítõje?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakS
-Say 'Good bye', Caroline.
-Good bye, Caroline.
-She is a gem.

<#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

artschi
<#idiota><#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

Dzsini

SzirmosSzisza
Szerintem APB (ruha is stimmel).

LasDen
a conant még elolvastam de a másik nem megy...plusz a fegyveres alatta 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Calver
föléjük van írva <#idiota>
Stormtrooper páncélt meg nem hinném h lehet vásárolni másik MMORPG-ben

"The trees move. Do you not see it?"

LasDen
és a többi?? tudatlan vagyok 😄

Calver
bal alsó "kinek" a hullája akar lenni?
SWG-t meg nem a wow ölte meg (max közvetetten), hanem a SOE inkompetenciája, és hogy magasról és nagy ívben tojtak arra, h a játékosok mit akarnak. (pedig szerintem az elõfizetõk hirtelen eltûnõ 90%-a kellõen méretes jelzése annak, h valamit szarul csinálnak)

"The trees move. Do you not see it?"

SzirmosSzisza

Metalmilitiakid
Keep your facts right its a HP

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

CoolX
😞(( 😄

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Zomil
😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bH IRC-rõl <#idiota>:

<22:09> <+asturel> uj resident evilt lehet coopban tolni?
<22:10> <evone> szerintem tescoban is
<22:10> <evone> ha viszel gepet
<22:10> <evone> !

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

SzirmosSzisza
on: milyen egeret? <#idiota>

Amúgy én Deathadder-t javasolnám, csak az nem occó :c

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Zomil
Azért irigylem az ilyen embereket akik tudnak rajzolni...én sajnos leragadtam a pálcikaembereknél 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
Amúgy pl Riot minden egyes új hõshöz kiad egy ilyen, hogy rajzoltákot. Illetve Bob Ross-ra is érdemes rákeresni, mondjuk õ nem géppel fest, de nagyon élvezetes az is 😄

LeWyTy
Rajztáblával meg pici gyakorlással sima ügy... akinek ez a munkája azé tudhat valamit.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
ha már rajzolás meg photoshop....

folytatás
folytatás2
folytatás3
folytatás4

Dzsini
Válassz a sokféle írásmódból, a multi-billion-dollar sem jobb, mint a teljesen különírt változat, vagy a különféle egybeírt és kötõjeles változatok (a szigorú helyesírás szerint a multibillion-dollar lenne a megfelelõ, de ez kb. csak a hivatalos szövegekben fontos).
Ráadásul a kötõjelet a G keresõje figyelmen kívül hagyja, tehát konkrét változatra rá sem tudsz keresni 😊

Beast Machine
Igen, így értettem én is, hogy egyszerre bemeneti eszköz és kijelzõ, nem pedig "egybegép".

...vágod?

Aquir
ha már spell checker...
"multi-billion-dollar"?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dzsini

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

CSOCSO
Hasznaltam mar ilyet. Nem szimpla monitor. Erintokepernyos es erzekeli, hogy mennyire nyomod erosen a tollat. Toll fejeket is lehet cserelgetni. Kepernyot lehet dontogetni forgatni ora iranyba vagy ellenkezoleg mintha igazi a4 es lapra rajzolnal. Hatul is vannak gombok, igy mikozben egyik kezzel rajzolsz a masikkal fogod as zelet, forgatod a kepernyot ha kell mikozben nyomod a gombot, hogy zoomolj vagy ecset kell eppen a photoshopban vagy eppen a magic wand kell stb. Jo cucc aki rajzol fotoshopban. Mi hetente teszunk ossze grafikakat photoshopban es nem kell ilyen. Felesleges nekunk.
Büdös Bohóc
nem szimpla monitorok azért

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Beast Machine
Vagy én vagyok a hülye, és ezek csak monitorok?

...vágod?

Beast Machine
Amíg tudok rá Androidot vagy Win8-at rakni, addig leszarom az OEM oprendszert 😊 Vagy valami saját tákolmány van rajta, és a kép csak illusztráció?

...vágod?

Büdös Bohóc
(bár ha jobban megnézem a képen mintha OSX lenne rajta :-o

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed