PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

Ez meg extra :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Pár E3

SzirmosSzisza
Indián unicode?
Uff-8

Metalmilitiakid
Sztem a Fahrenheit az egyik legjobb játék volt amivel játszottam. Abban volt minden ami kellett.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Fahrenheit minden volt, csak jó nem. Kezdve azzal, hogy úgy nyit a játék, hogy a pofánkba hazudik egy ordasat.

pxxl
<#taps>

http://www.youtube.com/v/TEY2tvGkmG8&version=3

All hail the double x!

A Watch Dogs is elég jónak igérkezik. De majd meglátjuk 2015-ben. :D

SzirmosSzisza
Nekem egyelõre van még egy raklap régi játék amit végig akarok játszani és Steamen nyári akció keretében megveszem majd aprópénzért :D

LasDen
engem eddig egyedül a David Cage-es Beyond érdekel igazán. A Fahrenheit is rohadt jó volt....a Heavy rain meg ez is viszont csak konzol onyl hogy szopnának le...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jaja láttam az összes konferenciát, csak nemértettem hogy Gabe-nek miköze volt hozzá.

SzirmosSzisza
E3 eléggé casual rétegnek szólt. Alig lett új játék bejelentés. Pl MS konferencia fele ilyen videó streaming volt meg Nike fitness xboxra :D

//illetve a legtöbb új címet PC-rõl demózták csak kontrollerrel :D

Ezt nemértem

SzirmosSzisza

RelakS
auujajj XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Értem én a poént... :P
Nem találom most, hogy mely volt az a képsor amire gondolok, de azon én behaltam...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

RelakS
Ezen a képsoron csak Pitr arcának a színén tudtam röhögni :D

Ez kb olyan, mint:

-Te, tegnap becsajoztam.
-És, milyen a csaj?
-Nagyon jó... 90, 60, 90
-Nebassz, sötét lila?!

PLaci
Nekem az XML könyves képsor a kedvencem, azt hiszem az kicsit késõbb lesz... :)

RelakS
User Friendly 200-10-06

Szerintem a fickót a monitor mögött kicsit felhúzták :D

SzirmosSzisza

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

bele hát
SzirmosSzisza
Minden valamirevaló PC-ben van legalább 1 világító LED, abból látszik, hogy gamer PC, gondoltam belefér :c

zeli
Bmeme?
btw ez mióta pc humor ?:C

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

SzirmosSzisza

+1

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Narxis
omg ilyenem lenne akkor ki se kelnék az ágyból :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SzirmosSzisza
3x full HD > 1x full HD :D

LasDen
mert arra nincs pénze...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szerintem kifejezetten szar fekve használni a gépet. Max filmet nézni kényelmes úgy.

Én egy olyan szobán gondolkoztam, ahol hátul van egy íróasztal a géppel, monitorral, egérrel, billentyûvel, az asztal elõtt az ágy, és egy kivetítõ az ágy fölött a plafonról lógatva, ami nyomatja a képet a szemben lévõ falra. Játékhoz monitor, vagy ha nagyon menõzök, félrepakolva a monitort ott a fal, ágyból meg mozi.

akkor miért nem valami hatalmas ledtv van elõtte? :D
pxxl
nincs is széke, arra már nem futotta :D

All hail the double x!

Metalmilitiakid
Fejhallgató wins flawless victory!

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Zomil
azért kellemes lehet, h a fejed felett zug a gép...akármilyen halkan is :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
Nála nem lehet mondani, hogy a több százezres gépéhez olcsó széket vett <#idiota>

pxxl

All hail the double x!

Narxis
Mennyire igaz! :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

GregSB
Június a geekek kiskarácsonya :)

"1) Computex
2) E3
3) Google Maps “next dimension” thing
4) Apple WWDC
5) This WP sneak-peak event
6) Google I/O"

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LasDen
ez egy fos eddig...

SzirmosSzisza
E3 Stream, MS konferencia kezdõdik pár perc múlva.

Dzsini
Nem értem, hogy az miért engem kellene, hogy zavarjon? Zavarja a Googlet :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

artschi
:DDDDDDDDDDDDD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Calver
vagy imagerz, mert noob-ot meg google képkeresõje nem szereti.

"The trees move. Do you not see it?"

Jaja azt szoktam használni. Amúgy ezt a képet csak úgy találtam, nem is figyeltem, hogy imgurros. Sorry mégegyszer.

SzirmosSzisza

Amúgy ráírtam imgur-ra miért van tiltva a hotlink és egyszerûen azért, mert tiltva van a hotlink :D

pxxl
te biztos közelebb ülsz a szerverhez :(

All hail the double x!