PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Ezt nem tudom hova, de srác megnyerte a cosplay versenyt és utólag kihívták õket színpadra interjúra

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tutituti
😄DDD

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

RatBaG

bocsánat <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
Steam Community Hub 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Narxis
😄DDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SzirmosSzisza

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tutituti

SzirmosSzisza

tutituti
ez hihetetlen!

Van egy-ket resz,amikor...😮

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Calver
jó, de a legutóbbi (legalábbis glorious PC gaming master race számára elérhetõ) GTA is 2008-ban jött ki, azért írtam, h "napjaink játékaiból". <#smile> mondjuk emlékeim szerint ott sem volt hiány lõszerben durvább fegyverekhez (meg vehettél is bõven).

"The trees move. Do you not see it?"

tutituti
Én pl nagyon odavoltma az rpgmakerrel készítet és ff szerû játékokért(most is mióta van androidon egykét jó) és ott pl tudtam hogy hú ez a penge jó lesz majd valamelyik társnak de mire odaértem már rég szint alatt volt.

Vagy fps-ekben nem lövök azzal ami nagyon durva mert majd a bosshoz jó lesz.Persze alap fegyverrel lett teljesítve.
De én nekem a legjobb példa a fallout3-nv dio2 és elder scrollsban van.Ott mai napig is emlékszem hogy csak azért se dobom el mert jó statja van vagy mert ritka pedig nem kell.

A barangolás meg külön dolog.nincs olyan hogy ne menjek vissza checkpoint elõtt.Sose lehet tudni alapon

SzirmosSzisza
GTA számít? Mindent pisztollyal meg UZI-val lövök, mert az AK,M16,Sniper még egyszer jó lesz valamire <#idiota>

Calver
inkább az, h napjaink játékaiból sok minden ilyen már kimaradt... pl mikor láttál utoljára olyan cuccot, ami túl jó volt ahhoz, h használd, így a játék végéig cuccaid között ült? talán ME2-ben Cain volt ilyen sokaknak, de azt én spec "kurvasokat" használtam (volt kb 10 lövésnyi lõszer az egész játékban), mert indokolt volt. régebben meg rengetegszer találkoztál ilyennel, bár a kifordításával is. (Baldur's Gate elsõ részében pl kisebb nehézségi szinteken ülhettek cuccok között, hard/insane-en viszont vagy használtál bizonyos harcoknál olyan piákat amibõl 5 volt az egész játékban, vagy... nos, meghaltál <#gonosz1>)

több helyre mentegetés szintúgy sokszor kimarad (vagy autosave van, vagy limitált - pl ME2-3-ban 50 slotot van és ennyi), de a körberohangálás bezzeg mindenütt megmaradt <#rolleyes>

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Mi történik a háttérben 😊

SzirmosSzisza
Tönkretette ezeket az internet. Annyi minden néz az ember, hogy nehezen tudunk egy dologra koncentrálni (én legalábbis :c)

GregSB

artschi
Én általában 2 slotot használok és felváltva mentegetek hol az egyikbe, hol a másikba.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

benőmenő
Nemrég az amnesia felét újra kellett játszanom egy bug miatt. Azóta a skyrimben már az 250. rendes save következik xd
Hegi90
mindenki azokat a játékokat szereti, amikben õ is felnõtt (kivéve ha valami veterán gémerrõl van szó, aki egész életében rá tudott tapadnia képernyõre)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

tutituti
Ne a mai játékokat nézd.Azokban nem is kell menteni,az intro is szar(sõt az egész egy nagy interaktív intro),easter egg sincs benne.Kb semmi ami itt fel volt sorolva..

Hegi90
jó pár évvel ezelõtt még így volt nálam is, de ma már leszarom az egészet ezek közül.
Lehet ezért nem tart nálam tovább a játékok nagy része 1 óránál többet manapság.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

tutituti
kb. mind.
De a multiple sloton hangosan felnevettem.
Soha nem mentek rá a mentésemre.Így szokott a morrowindben 80-100 között mozogni.
De az összes <#eljen>

Calver

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

gergely1991
másik lehetõség😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
windows Xp esetén :
start+alt+f4 majd K

Windóznál eltûnik, viszont a linuxnál még fennmaradt.

Luigit mindig is jobban szerettem 😊
SzirmosSzisza

LasDen
az eleje kicsit lassú de beindul a végére 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
az ilyen játékipari újításokat támogatom 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LasDen
az új Mario & Luigi 😄

LasDen
hogy elrepül...😄DD de egy másik videóban meg leszál a bicóról és meghal 😄D

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Elõtte le volt neki foglalva már a laptop azzal az ürüggyel csak ott tartják.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wollnerd
VICC! Winrar miatt?<#wow3>
Én azt nem értem miért nem távolítják el a licenc vásárlás ablakot még több év után is??? MINDENKI a Close -re kattint!!!!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

"Figyelem! 2012-ben Magyarországon a NAV megtehei, hogy nem adja vissza egy magánszemély számítógépét annak teljes adattartalmával együtt azzal az ürüggyel, hogy lejárt rajta egy 7 130 Ft-os program legálisan feltelepített próbaverziója.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerint ugyanis a notebookom – mivel azon egy WinRAR 40 napos próbaverziója 3 nappal lejárt (!!!) – bûncselekmény elkövetésének eszköze (szerzõi jog megsértése vétség), és ezért bûnjel, ami nem visszaadható."

asva.info

tutituti

SzirmosSzisza

NaJah ! Ez aztán (megint) az igazi vicc:

http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/ketszazmilliobol_fejlesztik_az_orszaggyules_honlapjat.527883.html

-mert; Személyesen is ismertem több olyan személyt, akinek hasonlót kellett
kreálnia a
Havi_Fix suskájáért (a napi karbantartással együtt is, `s mindezt);
Munkaköri kötelezettségként !

LasDen
az a szuper titkos béka cucc érdekes 😄DD

Calver
narrációhoz <#smile>

wollnerd
Jaaa.... xD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2