PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
<#wow1> ezek rohadt jók

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

továbbá innen is lehet szemezgetni.

Milyen tálat? Mondom hozz egy sört te állat!!!

Milyen tálat? Mondom hozz egy sört te állat!!!

Vagy varratni is lehet, csak kicsit sokat kérnek érte. <#smile>

Az ilyet nem elfogadni szokták, hanem csinálni maguknak.

pxxl
persze, csak az ugrabugra miatt mondtam 😊

All hail the double x!

Narxis
Jaja, elfogadnék egy ilyen ruhát, ezzel mennék suliba.

Büdös Bohóc
azért a ruha is lényeg itt

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pxxl
pár éve még Yamakasi-t írtál volna 😄

All hail the double x!

Túl sok volt az Assasin's Creed <#vigyor>

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Aquir
google -> hide personal results 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

pxxl

All hail the double x!

SzirmosSzisza

Narxis
<#eljen>

Carlos
és milyen igaz.

Þór vígi þessi rúnar

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Solten
ahhahhhahhaa

Saor Alba

Aquir
yay!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

tutituti
true

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

pxxl
<#nevetes1><#idiota>

All hail the double x!

lol 😄
pxxl
xDDDDDD

All hail the double x!

Jim Morrison
itt az ok.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Zomil
de legalább uj hülyebiztos kábel az van(aminek ugyanolyan a 2oldalt a kialakitása azért bárhogy be lehet dugni, nem csak egyféle képpen) 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jim Morrison
1év után jó hogy beletesznek legalább valami kis szart 😄

SzirmosSzisza
Jóvan kapjátok be, csak raktak bele valami újat szoftveres szinten is <#idiota>

Zomil
ezért megérte fejleszteni 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

pxxl
Fúdejó 😄D

All hail the double x!

Fresh Duke
Amúgy, tipikus. Amcsi gyerek megveszi magának az új ájfont, hogy azon fészbúkozzon. <#eljen>

A heavy cost. I pay it gladly.

SzirmosSzisza
Tényleg? Abban van integrált Facebook ? :o

nonicks
nem a 4-es szoftverét használja?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

SzirmosSzisza
Persze, a szoftver pl ingyen van rá, Apple letorrentezte enkórról.

pxxl
a másik 100 az alma logó 😄DD

All hail the double x!

Büdös Bohóc
miért, mit gondoltál 😄 és ezzel nincs is gond, mert bár irreális az ára, de egy fasza szoftver és support, ami mögötte van, egy plusz 60-80 ezer forintot megérne (vagy 100-at is). Csak nem 200-at :-|

pxxl
<#conf>true?<#nemtudom>

All hail the double x!

Aquir
nom nom :3

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

MR ME
😄DDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Narxis
omfg

pxxl

All hail the double x!

Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

Calver
gázok vagytok <#idiota> segítek:

ugye nem kell komolyan elmagyaráznom? finom jelzés arra h dugjátok fel magatoknak a modern szarfos lyukon bámulok ki fps-eket, lásd feljebb)

"The trees move. Do you not see it?"

RelakS
kinyírta a fickót a csáp, mert gyalázni merte a Half-Life-ot...

Most már nekem sem vicces... <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

jazzy
És véres.
Büdös Bohóc
eddig a nerf képregények is úgy láttam nem epizódikusak voltak, hogy folyamatosan olvassam a megértéshez :-|

nem vettem észre az apróbetûs részt

és még mindig nem mondtátok el, hogy mi a poén, benyögi a másik alak, hogy nincs iron sights, erre üres rész és bent ül a rács mögött, hogy megérte. Hát értelme részemrõl még mindig 0.