PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB

kifli
valószínûleg a szerver részét javították :)
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Aquir
páran nem kérdõjelezik meg a Googlet. inkább magukat, ha még nem jártak az adott helyen:)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Szabi
aki teljes mértékben megbízik a gps-ében és csak aszerint közlekedik, az meg is érdemli hogy kiszáradjon vagy elázzon a tóban.. :D

"Nulla tenaci invia est via"

GregSB
Ausztrál rendõrök nem szarakodnak, már a Google Maps is életveszélyes szerintük.

The Protector
köszönöm a választ.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

jófélék, de imgurró' még mindig nem linkelünk ám
GregSB
NEED

pxxl

All hail the double x!

Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

pxxl
12.12.12 12:12 :)

All hail the double x!

Dzsini
Szerintem nálad az utolsó sorban van a megoldás :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

GregSB
Ezt a képet csak én nem tudom értelmezni?

Motorolák WTF, teljesen más telefonjaik is vannak.

Nokia detto, 6310-ig vannak rajta a telefonok, utána volt még pár meghatározó telójuk mielõtt WP7-re váltottak volna.

Applenél az arányok nem stimmelnek. Méretben alig van különbség az elsõ és a 4S között, ezeken a képen meg úgy néz ki mintha az elsõ telefon kissebb lett volna, és a 2.-3. gen között is van méretkülönbség ezen kép alapján, pedig azok is ugyan akkorák.

Lehet nincs humorérzékem, de mit kell ezen a képen názni? :D

Dzsini
Az egyik a 4, a másik a 4S :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Carlos
az én szemem az almás termékeket autofilterezi.

Þór vígi þessi rúnar

az applenél csak szerintem ugyanaz a két utolsó telefon?

Dzsini

Narxis
Hogy biztos tudjon róla az akinek a privátot küldte. Az UP meg azért, hogy a lista elejére kerüljön a hirdetés vagy topik.

The Protector
ph-n ez az UP mit jelent?és miért írják be a hírdetés alá kommentbe azt hogy ment privát?(úgy értem miért kell még oda is beírni)

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

Zomil
csodás :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aquir
lol:)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LasDen
micsoda befejezés :DDDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SzirmosSzisza

asysoft
Õszintén, nem tudom, PB-k szerintem szögletesebbek voltak (+ nem fekete a billentyûzet:)). Egyébként milyen logika alapján válik néha az aláírásom a hozzászólás részévé?<#idiota>

/*WTF?!*/

SzirmosSzisza
Nekem azt mondták PowerBook, nem nagyon vágom ezeket kinézetre, de imho eléggé hülyeség a mém :D

asysoft
Használt elsõ generációs MacBookok többért mennek, ez meg legrosszabb esetben is egy unibody MB...

/*WTF?!*/

SzirmosSzisza
Elvileg az a gép 100k alatt van :)

Narxis
Ezek tényleg gyengék.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
szerintem elég gyengék :s

Új magyar mém vagy mi.
Narxis
omg tõlük foguk rendelni :D

Dzsini
Biztos PR fogás, Google csak hivatalosan nem létezõ, 64 gigás Nexust küldött ki véletlenül, valahogy rá kellett licitálni :)

Desiderata
Rendelt egy iPadet, ötöt kapott helyette

"Best Buy is felvette velük a kapcsolatot és megerõsítette, hogy valóban nem kell visszaszolgáltatniuk a csomagot..."
LOL
SzirmosSzisza
http://www.youtube.com/v/VqB1uoDTdKM&version=3

Narxis

RatBaG
http://www.youtube.com/v/neFdVIK5xac&version=3

Per Aspera Ad Inferi.

Büdös Bohóc
Mi az a zene is :DDDDDD

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

tommygear
http://www.youtube.com/v/jFbu4hTZsAQ&version=3
blackparty
http://www.youtube.com/v/4xWBaxEADYE&version=3

blackparty
Látom nektek se tetszik az új youtube kinézet :) Ha vissza szeretnétek állítani a régi kinézetet :)