PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

<#hehe>
Zomil

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Büdös Bohóc
😄DDDDDDDDDDD

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Nohab
RatBaG
diszkográfia: egy szerzõ, kiadó, elõadó vagy együttes zenei felvételeinek listája

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

The Protector
diszlexia:olvasás zavar
diszgráfia:írás zavar
diszkalkulia:számolás zavar

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

gergely1991
A diszlexiás egyébként az olvasási gondokkal küzd,gondolom a diszgráfiát akartad megemlíteni(az tartozik bele a írási nehézségbe).
Ebbõl tulajdonképpen csupán az következtethetõ hogy az illetõ nem tudja az angolt.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Aquir
😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
láttam másik topicban😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Büdös Bohóc
ez már nagyon erõltetett 😄

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Zomil
😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dzsini
Mindig marad, egy régi Murphy törvény szerint ha bármilyen eszközt kellõ számú alkalommal szétszedsz és összeraksz, kettõ lesz belõle.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Narxis
looool

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SzirmosSzisza
Jaa, elvileg azért, mert csak ezen a nyelven van, mert azt akarták, hogy "idegenül" hangozzon, szóval akár lehet halandzsául is, csak fura legyen az angoloknak. Nekünk magyaroknál pont nem sikerül elérni ezt a hatást 😄

Amúgy on, bár ez lehetne horror is, szétszedtem a lapost hogy kiporoljam, aztán összeraktam, de maradt pár csavar 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Aquir
hallottam magyarul - csak a steam pontatlan 😊

SzirmosSzisza
Nézd meg videót róla youtubenon pl :p

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Aquir
a Sine Mora magyar fejlesztés, de nincs odaírva a nyelv😊

SzirmosSzisza
OFF: magyar szinkronos ez, ez meg ez meg magyar fejlesztés (Ignite 0.8 Euró csak!)

Büdös Bohóc
ennek nem a diszlexiához van köze

tutituti
De a tudatlanság igen

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

A diszlexia nem olyan vicces ám...

Calver
úgy hallom az egész finom, fõleg ha felolvasztod és mártogatsz benne egy kis asus chipset.

"The trees move. Do you not see it?"

woy
nekem csak mozzarella firefox van

Aquir
hm, ehhez kapcsolódóan: ezt csak úgy megláttam, Steam:   500 Ft (-75%),   magyar fejlesztés 😊

bajgunar
Minek 5 hangvágó, felvevõ, mix-elõ program? Mp3-at már hova akar konvertálni? <#lama> Youtubról már linkból leszeded trójais program nélkül.
Virtual dj elmegy, ha unatkozik. Nero lepedék helyett CdBurnerXp. Mozilla helyett Maxthon. Skype még a talán kategória. És kapásból 1 Gb szabad hely + 40%-ot gyorsult az amúgy sem csúcssebességû laptop. Az op rendszer felállási ideje meg felezõdik. <#idiota>
[HUN]FaTaL
Elõször az avastra gondoltam, de azt ugye nem tc helyett telepítjük, szóval fogalmam sincs 😄

Told fel az unreal commandert, legalább kevesebb a warez 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Nem tudom. 😞 Viszont igy a TOTÁL COMANDER kilove 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

[HUN]FaTaL
Az Avax az mi a lószar akar lenni?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

gergely1991
Audacyti = Audacity
Legalább a Virtual DJ-t helyesen írta.Ha már Virtual Dj:Tedd fel rá a home verziót(legalább szûkül a "fekete" lista tartalma).😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Solten
morzilla 😄

Saor Alba

Gondolom igen 😄

SKAYP = SKYPE ?
Egy kedves ismeros listaja arrol,hogy mit telepitsek a notijara win re-install utan:

Van valakinek otlete,hogy a SKAYP-ot es a MORZILLA-t honnan tudnam letolteni? <#ticking>

LasDen
Mario az évvégi Comiketen is feltûnt 😄

többi itt akit érdekel 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Calver

SzirmosSzisza

broman191
Nem igaz, mert ha nem futsz rá rögtön, akkor csak morog hogy ne menj közelebb, tartsd a tisztes távolságot, az az õ területe...arcára futsz persze rögtön pofánkarmol. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

SzirmosSzisza

Dzsini
újévre egy kis retro

Enemy units approaching!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Calver

Narxis
Az klassz. Én már nem tom melyik filmen voltam ahol kb 2 sor volt tele emberekkel de teljesen, fogtam magam és átültem a 3. sorba és feltettem mindkét lábam a mellettem lévõ székre, film felénél meg a másik oldalra és így tök jó volt nézni, persze nem vok bunkó vigyáztam, hogy ne koszoljam össze a székeket a cipõmmel. 😄

De így tényleg jó volt a mozizás és az a maréknyi ember is csendben volt, nem volt telefoncsörgés meg ilyesmi.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LasDen

Casillas
még mindig olcsóbb, mint a benzin <#idiota>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
én bótba veszem a tejet 😮

tugyiti
120/L won ?
Carlos
télleg drága!
300 a két literért még validnak tûnne de még ennél is van olcsóbb...

Þór vígi þessi rúnar

😄DDD

Amugy kurva dragan adjak,en 190-ert veszek 2,5 litert. :|