PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Per Aspera Ad Inferi.
diszgráfia:írás zavar
diszkalkulia:számolás zavar
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ebbõl tulajdonképpen csupán az következtethetõ hogy az illetõ nem tudja az angolt.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amúgy on, bár ez lehetne horror is, szétszedtem a lapost hogy kiporoljam, aztán összeraktam, de maradt pár csavar 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
"The trees move. Do you not see it?"
Virtual dj elmegy, ha unatkozik. Nero lepedék helyett CdBurnerXp. Mozilla helyett Maxthon. Skype még a talán kategória. És kapásból 1 Gb szabad hely + 40%-ot gyorsult az amúgy sem csúcssebességû laptop. Az op rendszer felállási ideje meg felezõdik. <#idiota>#idiota>
Told fel az unreal commandert, legalább kevesebb a warez 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Legalább a Virtual DJ-t helyesen írta.Ha már Virtual Dj:Tedd fel rá a home verziót(legalább szûkül a "fekete" lista tartalma).😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Van valakinek otlete,hogy a SKAYP-ot es a MORZILLA-t honnan tudnam letolteni? <#ticking>#ticking>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
De így tényleg jó volt a mozizás és az a maréknyi ember is csendben volt, nem volt telefoncsörgés meg ilyesmi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
300 a két literért még validnak tûnne de még ennél is van olcsóbb...
Þór vígi þessi rúnar
Amugy kurva dragan adjak,en 190-ert veszek 2,5 litert. :|