PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Akkor viszont a magyart is kisbetûvel kellett volna, mert melléknév és nem tulajdonnév (pl: elsõ magyar köztársaság (1918-19)) .

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hegi90
mivel a köztársaságot kis betûvel kezdte, ezért írható így is szerintem, amennyiben az államforma köztársaság.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

RelakS
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! XDXDXDXDXD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Egy szóval sem említettem, hogy nem vagyunk köztársaság, csupán annyit, hogy nem "Magyar köztársaság" az ország hivatalos neve.

Egyébként ilyesmiket minimum illik wiki nélkül is tudni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szabi
<#zavart1>

"Nulla tenaci invia est via"

tugyiti
Kedves Dzsini, a wikit mindenki meg tudja nézni még én is,az államforma ennek ellenére köztársaság maradt,írhattam volna mást is utalván ezzel arra hogy "mindent lehet" ,de gondoltam nem politizálok mert kivágnak.Ugye tudod?
Dzsini
Ugye tudod, hogy 2012 januárja óta a hivatalos neve Magyarország?

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

tugyiti
üdv. a Magyar köztársaságban.
LeWyTy
Nem egy másolatot a földrõl.
Hanem egy rendkívül valóságos fantasy világot, ahol mindent lehet.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

flashpointer
Az szarabb, legalábbis a többségnek, nem véletlen akar midneki másik valóságot : D (mmo-t)

Emancipate yourself from mental slavement!

LeWyTy
Az mmokra visszatérve... létre kéne hozni az elsõ virtuális valóságot.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Solten
komment: "amikor seggbebassza magát a kábellel az kurvanagy :D"

wehhehhee

Saor Alba

Jim Morrison
én is néztem a csatornát, de talán ez a legjobb mint közül :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

húbazdmeg :D
broman191
Jó az alapja. <#idiota><#taps>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Büdös Bohóc
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

SzirmosSzisza
:Dd

http://www.youtube.com/v/8Nt8oOOdULo&version=3

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Narxis
Elhányom magam....

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
:DDDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

LasDen
te jó ég..:DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SzirmosSzisza
http://www.youtube.com/v/28d2xTWbLqs&version=3

Zomil
Jah F2P lesz, majd meglesem, de nem sok reményt füzök hozzá...

Wurm online meg fogalmam sincs milyen, azt tudom, h Notch minecraft elött ott dolgozott, meg h sandbox mmo :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
Legalább nem ilyen :D (amúgy most lesz F2P, viszonylag jó modellel, nem ilyen swtorossal)

Wurm online milyen (túl jó nem lehet, mert Java <#hehe> )? Én ezt néztem anno csak leállt a fejlesztés :c

Zomil
De legalább mindenki tudott Jedi lenni!!! :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Calver
már volt, Star Wars: Galaxies. <#hawaii> és még #26954-féle építkezést is lefedte.
aztán SOE megvillantotta õsi tehetségét, és már két egymásra *hasonlító* karakter sem volt, mert a játékosok olyan sebességgel hagyták ott szép sorban az egészet a picsába.

"The trees move. Do you not see it?"

Dzsini
Szabad világ, azt csinálsz benne (nagyjából) amit akarsz, azt építesz, amit nem szégyellsz - sandbox MMOG.

PLaci
Annak sose láttam értelmét... regeltem, felraktam, elindítottam.... és néztem ki a fejembõl, hogy: WTF?

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Zomil
Wurm online, Perpetuum(magyarok készitették), Love

Ezek sandbox mmo-k :)

Amugy a csuszkák is szarok...láttad te milyen karakterek voltak aionba? :D

PLaci
SWG -ben sok helyre lehetett építkezni annó... :)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Dzsini
Second Life :)

SzirmosSzisza
Azért, ha van 100 csúszka, 100 fokozattal, akkor elég sok lehetõség elképzelhetõ :D (pl Eve Online vagy akár Aion is), ráadásul Aionban pl lehetett skinezni a páncélt, szal hiába volt menõ cuccod, akárhogy kinézhetett. Amúgy én egy jó SandBox MMO-ra várok, ahol oda építesz ahova akarsz, meg azt csinálsz amit akarsz :D

LeWyTy
Én pl nem arra gondoltam.
Én egyedi elképzelésem az öltözékek változatossága.

És nem 1-1 ruha szettet raknának be 10féle színben hanem párszáz apró kis bizbaszt aamit úgy színezel és alakítasz ahogy szeretnél.

(mint pl a spore építõ lényalkotó része)

De a fénykép alapú arckészítés sem tûnik távolinak.

LasDen
na az meg a játékosoknak nem tetszene...mér játszon olyan karakterrel, ami nem tetszik neki :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Amig csuszkákkal kell elndönteni a karakter kinézetét addig nem lesz ilyen...majd ha bevezetik a random generált karaktert nah majd akkor :)

LeWyTy
Kéne már egy igazán jó mmo ahol TÉNYLEG nem lesz 2 egyforma karakter.

SzirmosSzisza
Majd, ha lesz 100 darab 1 helyen, nem fognak olyan jól kinézni <#nezze>

Büdös Bohóc
úristen baszmek <#wow2>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

RatBaG
az ilyen csilli-villi mmo-k hidegen hagynak, de 2 perc után milyen durván néznek már ki a karakterek

http://www.youtube.com/v/kDhimjJLc6c&version=3

Per Aspera Ad Inferi.

w77d
ugyanez volt nálam is :D

The Protector
Kár,hogy nem tudok rácsodálkozni a videóban hallottakra mivel nekem anno a kis 486-os-omon nem volt hangkártya,se hangszóró.Csak speaker hang volt(vagy mi volt a neve).Az tudott zenélni de eléggé ingerszegény módon.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

csokalaci
Ez baromi jó! Kár, hogy egy csomó számhoz mást írt de legalább az elõadót eltalálta :)

http://facebook.com/musicleander

tutituti
a jó cél érdekében jótól lopni nem bûn :)

amúgy sose tûnt fel,pedig a legtöbbjét én is vágom.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

RatBaG
elég pontatlan, fos kis video, de a lényeg érthetõ.
egy-kétszer a homlokomra csaptam, hogy milyen rég óta itt van a fülemben mindkét zene, de nem sikerült összekapcsolni.

http://www.youtube.com/v/-IXNpPhfk1s&version=3

Per Aspera Ad Inferi.

tutituti
állandóan...

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Thank you captain...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

"Kijelöltem az összes játékot és egy másodperc alatt töröltem"

Ennyi idõ alatt max a parancsikonokat jelölte és törölte az asztalról:))
Beast Machine
5 csillagos poszt, koma! :D

...vágod?