PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
LMAO

Saor Alba

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Calver
mindig is gyanús volt

"The trees move. Do you not see it?"

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

RelakS
Lehet, hogy nem is annyira vicces...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Aquir
close enough😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Narxis
omg 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

pxxl

All hail the double x!

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Aquir
jóas 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

csokalaci

http://facebook.com/musicleander

akyyy
budapesten is...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

flashpointer
Hát ahogy elnézem az arcokat, van baj nem kicsi.
Legjobbak a buborékban vannak: multimédia mûvész, urbanista 😄DD

Emancipate yourself from mental slavement!

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Dzsini
Mert ha amúgy hoz valaki neked egy bármilyen háttértárat, azt se ellenõrzöd le? Ez sem veszélyesebb, ha minimálisan odafigyelsz a géped biztonságára.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
How to get viruses 101 :F

tutituti
usb hosszabbítóval nincs gond.

Narxis
Jah, offline fájlcsere. 😄

Dzsini
New Yorkban ilyeneket helyeztek el:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hogyan kúrd tönkre a gépedben az USB slotot, elsõ lépés...

Narxis
LOOOL

pxxl

All hail the double x!

Zomil
Nem azzal van a bajom, h nincs save, hanem save&exit nincs, nincs olyan, h a pálya felénél el kell mennem és akkor kilépek és folytatom ahol abbahagytam. 😞

A grafika meg jo lenne, csak azt a nyamvatt elmosást lehetne kikapcsolni.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aquir
Ez adja a jellegét - mindegyik menet egyedileg alakul, ha meghalsz nincs visszatöltés (eredetileg) 😊
A grafika szerintem nagyon passzol a megvalósított környezethez.

Az valószínûleg a hozzám hasonló savescummerek miatt nincs. Ha van save+exit akkor van save is, csak meg kell találni a fájlt.

Zomil
Nah kiprobáltam. Nem rossz játék viszont pár dolog nem tetszik. Ezek az elmosott texturák nem tetszenek amik mozgás közben vannak. A másik bajom pedig, hogy nincs save&exit. Értem én, h rougelike, de ne együltö helyemben kelljen már letolni :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hát, pedig...

Teppik Amon
Már megérte bejönni, kösz a tippet a Dungeons of Dredmor-ra, már gõzöl is lefelé (nem kicsi képzavarral élve 😄 )

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Zomil
Szerintem nagyon szorakoztato és mély a játékmenet.

tutituti
na FTL kimaradt.virágboltiban megvan,de ódzkodok tõle ,valahogy nekem ez lovagos varázslós stílus viszont annyi jót hallottam hogy rápillantok lassan

Zomil
DoD megvan steam-en kiegészitövel együtt, de miután valahol a vége felé folyamatos balszerencse után elhaláloztam elraktam 😄

Most FTL-el szivok ugyanigy, warez-be is toltam vele nem kevés orát, most meg akciosan megvettem, de a föbosst 1nél többször nem tudom lenyomni 😄

tutituti
utáltam régen a roguelike játékokat,majd rájöttem hogy nem a játék a szar hanem én vagyok fiatal hozzá.
mára már jobban élvezem mint mást.Nagyobb kihívás,sokkal többrétû és ha humor is van benne akkor mégjobb.
kedvencem a Dungeons of Dredmor (desura-s) és a NEO Scavenger (szintén desura).

Zomil
Oda van irva, h opcio, nem kötelezö 😊

Aki rendes rougelike-ot akar játszani ugyse kapcsolja be, de igy legalább több vásárlot szerez. 😊

Dzsini
Update 6.2 released!
2013-01-09 07:02:45
-added: option to save your game after completing a level.

fúj, roguelike mentéssel?

Aquir
egy érdekes játék: Teleglitch

1 life, randomized map, no saving 😊

w77d
én nem érzem, hogy az XBOX360-am 8 éves amcsi hülyegyerekek részére lett volna kifejlesztve, fõleg amikor FOrza 4-el versenyzek, vagy a Gears of War valamelyik részét játszom...

Höhö. Van, aki még azt hiszi, hogy konzolon lehet "hárdkór" játszani, meg hogy a konzolokat nem 8 éves amcsi hülyegyerekeknek gyártják? Deszar...

Narxis
Ez örökzöld.

Guren
ez a poén tök eredeti, soha senki nem sütötte még el

Narxis
😄DD

a-a, ez az elsõ 😄

LasDen
jó játék volt...tesómmal rengeteget játszottunk vele 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

broman191
Project IGI 2, yay<#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza

Solten
Bob is my hero

Saor Alba

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár