PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

38, pupákok. Kocka vagyok, tudom.

The Protector
Ami volt 386 és 486 gépeken azokat felismertem meg pár játékot képrõl ismertem.23/50
Amit nem tudtam arról nem is hallottam sosem(max 3 kivétellel)

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

GregSB
Unokabátyámnak volt ZX Spectrumja, emlékszem amikor náluk nyaraltam játszottam is rajta ilyen 6-7 éves fejjel. Valami helikopteres játék volt, de már meg nem mondom mit kellett benne csinálni 😄

Dzsini
Spectrummal csak elvétve találkoztam, a Megadriveos annyira nem tragikus, akkoriban is voltak multiplatform játékok, Amigáról ismerõs lehet belõle néhány 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

GregSB
Azt nézem van Sega MEgadrive és ZX Spectrum csellindzs is. Azokba nem merek belekezdeni, mert az már nekem is HC lenne 😄

smith09
50/18 jó. egy része tipp volt. amire emlékeztem az mind jött.
flashpointer
25 Correct 25 Incorrect
És még azt hittem hogy kocka voltam 😄
De a soprtot utálom meg a fantazit is, és negyede ilyenek voltak : [

Emancipate yourself from mental slavement!

Dzsini
Hasonlóképp, olyan 10-12 évvel ezelõttig jó vagyok 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Aramir
40/50 és 92/100, bezzeg ha mai játékokról lenne egy ilyen teszt, elbasznám <#vigyor>

Aquir
24, DE 2 véletlen volt   <#wave>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Béluska74
U.i. : ... akció játékokat ...

If you give a little love you can get a little love of your own

Béluska74
28/50,de inkább csak akciójátékokat ismertem fel. Hiába már öreg vagyok mint az országút...

If you give a little love you can get a little love of your own

LasDen
20/50
az ismertebbeket tudtam (duke, quake, doom, larry) a többi véletlen 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

benőmenő
Nemár, ennyit még én is betippeltem pedig összesen öttel, ha játszottam.
Dzsini
A PC 44/50, az Amigás 89/100 - pár szerencsés tipp segítségével 😊

22/50 úgy hogy soha életemben nem játszottam egyikkel se. (csóró voltam így kimaradt a DOS korszak az életembõl)

tutituti
jaj,írok hülyeségeket..
x-wing

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

w77d
25/50... de rég vót

Calver
de... nincs is benne X-Com-os kérdés <#fejvakaras>

"The trees move. Do you not see it?"

tutituti
Az amigás teszt 100 kérdésbõl áll.

Irgalmatlanul bukom el sorban.Rég volt már a c64 korszak.

Zomil
35/50, de pl. a sportjátékokkal nem igazán játszottam sose, meg a repülösökkel sem :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tutituti
25/50

de kettõt tippeltem,a többi megvolt.
(illetve az xcom és elite keverés ment)
(párnál meg mire rákattintottam rájöttem hogy rossz. -.-'
a többit hírbõl se ismertem

Daell Drow
26/50, ebbol 20 tuti, maradek csak megerzes tipp. De pl a sport jatekokbol egyet sem tudtam, sose jatszottam/jatszok sport jatekkal.
RelakS
27/50, de nekem is rengeteg mák/kizárásos dolog volt.

Az egyiknél az "Állj, vagy lõ a mamám!" tipp tetszett 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Calver
25/50, ami egész jó ahhoz képest, h kb 10-et ismertem fel csípõbõl, többit általában tippeltem kizárásos alapon <#rolleyes>

GregSB
Dos játék felismerõ csellindzs

Az én eredményem: 35/50

Narxis
😄DDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pajti

Dzsini
Ez jó régi, a Youtube már 100 óra felett járt percenként 2012-ben.

flashpointer
Látni láttam, de nem tudatosult.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

artschi
azaz, thx.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

SzirmosSzisza
Google ezt dobja: Rosencrantz & Guildenstern Are Dead.

artschi
A "When I show to my boss that I have fixed a bug:" résznél lévõ gif melyik filmbõl van?

szerk.: megvan - Rosencrantz & Guildenstern Are Dead: The Play’s The Thing (1990)

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Solten

Saor Alba

akyyy
loool, nem is gondoltma volna soha, miért rádiógomb a rádiógomb 😄 most már ezt is tudom, vicces 😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Calver
Vissza a jövõbe megvolt?
akkor látni biztos láttad

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

tutituti
én amcsi filmekben,sorozatokban hallottam róla.
Furcsa hogy nem terjedt el világszinten de sokan vettek egy rakás lemezt anno.

flashpointer
Nem is hallottam róla, érdekes.
LaserDisc

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pajti

Dzsini

gergely1991
De beteg.😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

SzirmosSzisza

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

benőmenő
Kár, hogy a bakelit lemezek, vhs és audio kazetták még ikonként sem fognak fennmaradni 😞